• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Samsung Galaxy Note - cel mai mare display HD Super AMOLED de pe piata

Samsung Galaxy Note - cel mai mare display HD Super AMOLED de pe piata

Samsung Electronics Co. Ltd., lider global în industria de media digitale si tehnologii convergente, a anuntat lansarea noului smartphone GALAXY Note.

GALAXY Note reprezintă o nouă categorie de produse, creată în urma întelegerii profunde a nevoilor consumatorului. Acesta combină beneficiile actuale ale diferitelor dispozitive de telefonie mobilă, în acelasi timp păstrând portabilitatea caracteristică unui smartphone, pentru a oferi utilizatorilor o experientă cu totul si cu totul nouă.

GALAXY Note are un display de 5.3”,acesta fiind cel mai mare ecran încorporat pe un smartphone. Dispozitivul prezintă pentru prima oară în lume cel mai mare display HD Super AMOLED de 5.3”, cu o rezolutie mare a ecranului care oferă experientă vizuală captivantă. Profitând pe deplin de ecranul mare, utilizatorii vor putea să realizeze mai multe sarcini, să creeze si să se bucure mai mult, cu derulare si tranzitie minime pe ecran. Tehnologia avansată S Pen, este combinată cu ecranul în totalitate touch pentru a genera o experientă nouă pentru utilizatori. Datorită acestei dotări, acestia pot vizualiza si crea idei oriunde si oricând.

“GALAXY Note este un dispozitiv creat din bagajul si inovatia noastră. Am cercetat elementele fundamentale ale culturii telefoniei mobile, divertisment si comunicare cu scopul de aduce împreună cele mai bune experiente într-un singur dispozitiv elegant”, a spus JK Shin, Presedintele Samsung Mobile Communications Business. “ Uriasul display HD Super AMOLED de 5.3” este cel mai mare si de cea mai bună calitate care există pe vreun un telefon; împreună, ecranul touchscreen si S Pen oferă un nivel unic de control precis si rafinat, împreună cu expresiile diversificate date de experienta GALAXY Note, care introduce o nouă experientă smartphone.”

“Libertatea artistică a unui caiet este combinată cu beneficiile tehnologiei si serviciilor Samsung smartphone, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea să creeze, editeze si să împărtăsească cu mult mai mult stil decât până acum“, a adăugat Shin. 

Display de ultimă generatie

GALAXY Note prezintă display-ul Samsung HD Super AMOLED de 5.3”, care oferă o claritate intensă, superioară ecranelor HD obisnuite. Acest lucru asigură cea mai bună experientă vizuală pentru fisierele video, foto, documente si web oriunde si oricând, în negru profund si culori luminoase. De asemenea, display-ul de calitate superioară oferă un unghi de vizualizare de 180 grade, ceea ce permite ca informatiile să fie transmise într-un mod confortabil.

Cu 5.3”, cel mai bun display din clasa sa este si cel mai mare display încorporat pe un telefon mobil; cu o grosime de numai 9.65mm, GALAXY Note încape în buzunar, demonstrându-si astfel portabilitatea.

Utilizare integrală a ecranului

Rezolutia înaltă a ecranului asigură vizualizarea confortabilă a prezentărilor PowerPoint, paginilor web, noilor aplicatii si e-book-urilor cu scroll si zoom minim. La minimizarea ferestrelor pentru schimbarea paginilor, display-ul GALAXY Note AMOLED HD este suficient de mare pentru a permite împărtirea semnificativă a operatiilor pe ecran în cele mai frecvente aplicatii utilizate.

De asemenea, Samsung a inclus si Planner S, un instrument profesional care foloseste pe deplin ecranul mare al dispozitivului. Gestionarea functiei Planner include si lista de note precum si calendarul; controlul si navigarea sunt intuitive, si îi ajută pe utilizatori să-si organizeze în detaliu programul.

Captare si Editare

Functionalitatea sporită a stylus-ului, în combinatie cu ecranul full touch screen creează o experientă cu totul nouă la utilizare. S Pen-ul digital încorporat poate fi folosit pentru crearea de schite precise, desene si pentru a nota idei rapid.

Galaxy Note este prevăzut cu S Memo, o aplicatie multimedia creată pentru a înregistra toate tipurile de continut realizat de utilizator. Fotografii, înregistrări de voce, text, notite scrise de mână sau desene, toate pot fi stocate prin intermediul unei singure aplicatii si convertite într-un „memo” pentru a fi editate, adnotate si distribuite.

O functie de print screen le permite utilizatorilor să capteze orice imagine proiectată de ecran; imaginile capturate pot fi adnotate cu usurintă folosind S Pen-ul înainte de a fi salvate sau distribuite.

Functionalitatea S Pen-ului a fost complet integrată în aplicatiile native Galaxy Note pentru a oferi o experientă de utilizator mai bogată. Utilizatorii vor beneficia de acuratete si control sporite la editarea sau personalizarea clipurilor video sau a fotografiilor; utilizatorii vor putea desena si trimite imagini si notite scrise de mână via mesaje text, e-mail si serviciul Samsung ChatON.

Venind în întâmpinarea utilizatorilor, Samsung plănuieste să lanseze S Pen SDK pentru a le permite dezvoltatorilor de aplicatii să creeze aplicatii si servicii cu totul noi care să încorporeze functionalitatea stylus-ului. 

Functionalitate superioară, Performantă sporită

Procesorul dual-core de 1,4 GHz asigură o viteza deosebită la utilizare, iar interfata prietenoasă asigură functionalitate unică. Vitezele extreme de mari ale retelei sunt activate prin conexiunile extreme de rapide HSPA+ si LTE, asigurând o navigare rapidă si eficientă. Astfel, utilizatorii pot vizualiza clipuri video în timp real sau se pot conecta împreună cu prietenii la platformele de jocuri online.

Samsung îmbunătăteste capacitătile business de utilizare ale dispozitivului prin parteneriatul cu Juniper Networks. Juniper Pulse SSL VPN oferă acces sigur de la distantă la resursele companiei. SSL VPN permite  marilor companii si furnizorilor de servicii să răspundă restrictiilor stricte de acces si autorizare, protejând datele companiei prin centralizarea controlului si prin sprijinul eficient acordat utilizatorilor acestui dispozitiv.

Samsung GALAXY Note Specificatii

Retea
 HSPA+ 21Mbps  850/900/1900/2100
EDGE/GPRS  850/900/1800/1900
Procesor
 1.4GHz Dual Core Processor
Ecran
 5.3” WXGA(1280x800, 285ppi) HD Super AMOLED

Sistem de operare
Android 2.3(Gingerbread)
Camera
Main(Rear) : 8 MP with LED Flash
Front : 2 MP
Action Shot, Beauty, Panorama Shot, Smile Shot, Share Shot
Video
Video : MPEG4, H.264, H.263, WMV, DivX, Xvid, VC-1
Recording 1080p@24~30fps, Playing 1080p@30fps
Audio
Codec : MP3, AAC, AMR, WMA, WAV, FLAC, OGG
Music Player with SoundAlive
3.5mm Ear Jack, Stereo FM Radio with RDS
Functii cu valoare adăugată
 Samsung Apps

 Samsung Kies 2.0/ Samsung Kies air

 Samsung ChatON mobile messenger service
 (Downloadable via Samsung Apps)

Samsung TouchWiz/ Samsung L!ve Panel UX

Smart Note Apps

S Pen / Pen UX

Social Hub
- Integrated Messaging(Email, SNS), Contacts/ Calendar Sync
- Basic: POP3/IMAP Email

 Social Hub, Readers Hub , Music Hub

Google Mobile Services
- Gmail, Google Talk, Google Search, YouTube, Android Market,
- Google Maps with Google Places and Google Latitude

 A-GPS

 Enterprise Solutions
 - ODE, EAS, CCX, MDM, VPN, WebEx

 NFC (optional)
Connectivitate
 Bluetooth technology v 3.0 + HS
 USB 2.0 HOST
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi Direct
Senzor
 Accelerometer, Light, Digital compass, Proximity, Barometer
Memorie
 16/32GB Internal Memory + microSD (up to 32GB)
Dimensiuni
 146.85 x 82.95 x 9.65 mm
Baterie
 Standard battery, Li-on 2,500 mAh


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//