• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Televizoare Philips Full HD 3D - noua gama, la IFA Berlin 2011

Televizoare Philips Full HD 3D - noua gama, la IFA Berlin 2011

Philips a prezentat în cadrul IFA Berlin noua gamă de televizoare DesignLine şi noua gamă de televizoare premiate de înaltă performanţă care oferă experienţa supremă de vizionare cinematografică - în Full HD 3D.

Noua gamă DesignLine de televizoare cu LED-uri, care creează o fuziune a funcţiei cu forma şi sparge paradigma designului omogen în domeniul televizoarelor. Gama reprezintă o materializare a filosofiei conform căreia aparatele de home entertainment trebuie mai curând să se integreze mediului de viaţă decât să îl domine.

Cinema 21:9 Platinum şi Gold, Seriile 9000, 8000 şi 7000 de televizoare cu tehnologie Smart LED sunt proiectate cu acurateţe folosind o tehnologie audio-vizuală de ultimă oră, care adânceşte contrastul, intensifică detaliile şi urmăreşte cu acurateţe acţiunile cele mai rapide. Philips a introdus tehnologia 3D Max, conversie de la 2D la 3D, tehnologia Ambilight Spectra XL şi a demonstrat că televizoarele pot fi mai mult decât un canal într-un singur sens pentru emisiuni TV şi filme. Cu tehnologia Smart TV, televizoarele Philips de anul acesta devin portaluri media superconectate şi vă conectează la informaţiile online; transmiteţi muzică, fotografii şi videoclipuri de pe tableta, smart phone-ul sau laptop-ul dvs. şi înregistraţi programe şi filme pe hard drive la cerere.

Prin utilizarea inovatoare a unor materiale naturale precum sticla, lumina pătrunde prin cadru dând impresia de plutire. Design-ul este completat de comenzi tactile suspendate, conectivitate wireless şi tehnologie imagistică Philips Ambilight, iar efectul general reprezintă o sinteză a design-ului cu tehnologia.

Televizoarele cu LED-uri din gama DesignLine sunt proiectate pentru mesele joase din camera de zi, cu o înclinare confortabilă de şase grade spre spate pentru crearea unui confort vizual optim. Această poziţie înclinată corespunde unui stil de viaţă modern şi relaxat precum şi unei poziţii de vizionare de pe consolele TV moderne, plasate la mică înălţime. Proiectate spre a fi apreciate din toate unghiurile, aparatele se aseamănă unei rame foto plutitoare moderne, de culoare albă. Într-o expresie naturală, ecranul mare din sticlă, care pare că se prelungeşte până la masă, lasă impresia că televizorul pluteşte. Lejeritatea formei DesignLine este în continuare amplificată prin tehnologia Philips Ambilight pe lateralele televizorului.

Având în vedere că filmele 3D au cucerit marele ecran şi conţinuturile 3D sunt disponibile pe o gamă largă de platforme media, cei împătimiţi de filme sunt dornici să trăiască această experienţă în propria casă, ceea ce explică introducerea la seriile 9000,  8000, Cinema 21:9 Platinum şi Gold a tehnologiei integrate 3D Max de înaltă performanţă, care oferă rezoluţie Full HD, unghi de vizionare de 180 de grade, nivel minim de diafonie şi tehnologie Active 3D pe ecranele de mare viteză de ultimă generaţie. Televizorul din seria Smart LED 9000 de 46 inch a primit un premiu EISA pentru cel mai bun televizor 3D din Europa, juriul recunoscându-i calitatea de „cel mai bun televizor 3D de pe piaţă", subliniind că „reflexia deranjantă a ecranului este semnificativ redusă prin aplicarea unui filtru ‘Moth Eye’ eficient”, caracteristică unică a seriei Philips 9000 de 46 inch. 

Cu Perfect Natural Motion s-a dublat puterea de procesare, ajungând la două miliarde de pixeli pe secundă, ceea ce asigură o dinamică de înaltă claritate şi o fluiditate perfectă în 3D. În plus, cu ultimele progrese în domeniul Super Resolution veţi beneficia de mai multă luminozitate, contrast şi detaliu. Folosind tehnologia Bright Pro, care îmbunătăţeşte şi mai mult claritatea imaginii, 3D Max aduce experienţa supremă 3D la dvs. acasă. În plus, nu trebuie să vă bucuraţi singuri: transmiţătorul 3D Max integrat comunică cu o serie de ochelari 3D Max, astfel încât puteţi viziona acum un film 3D împreună cu toţi prietenii dumneavoastră.

Philips introduce conversia de la 2D la 3D în timp real la nivelul întregii sale game de televizoare 3D, ceea ce înseamnă că întreaga dumneavoastră colecţie de filme - chiar şi cele clasice vechi alb-negru - poate să iasă din ecran pentru a vă introduce în acţiune. Philips utilizează un software sofisticat pentru asigurarea unei conversii optime de înaltă calitate, care garantează afişarea subtitrării la adâncime constantă şi nu permite erori precum apariţia în prim-plan a unor porţiuni de fundal. Comenzile de reglare a adâncimii 3D vă permit să personalizaţi nivelul de profunzime a propriei experienţe 3D, astfel încât să puteţi adapta adâncimea imaginii în funcţie de conţinutul de pe ecran sau de preferinţele dvs. personale.

Construit pe patru piloni de bază, SimplyShare, Control, Net TV şi Program, Philips Smart TV este disponibil pentru toate televizoarele din 2011 din seriile Philips 6000, 7000, 8000, 9000, Cinema 21:9 Platinum şi Gold şi pentru televizoarele Philips conectate vândute în 2009 şi 2010. Cu Smart TV puteţi accesa cu uşurinţă o varietate mare de aplicaţii online. Acestea vă permit să împărtăşiţi experienţele cu familia şi prietenii prin Facebook şi Twitter, vă îngăduie să controlaţi televizorul utilizând aplicaţia Philips MyRemote de pe smartphone-ul sau tableta dvs. şi vă ajută să administraţi conţinutul aşa cum consideraţi de cuviinţă.

Ecranul de start vă permite să aveţi toate sursele programelor dvs. Smart TV preferate, într-un singur spaţiu uşor de accesat. Veţi putea avea toate aplicaţiile preferate, prognoza meteo locală, o funcţie de căutare şi recomandări de conţinut, toate expuse pe o singură pagină, şi veţi avea în acelaşi timp posibilitatea să urmăriţi programul ales prin utilizarea funcţiei picture-in-picture. Zona dreapta-sus va prezenta recomandări personalizate pentru titluri de filme sau emisiuni recuperate pe baza profilului şi utilizării personale, a celor mai recente aplicaţii şi a informaţiilor difuzate. 

În plus, Smart TV-ul înregistrează emisiuni difuzate pe hard disk-ul extern, astfel încât puteţi să reluaţi vizualizarea exact din momentul în care v-aţi oprit. Prin EPG, puteţi programa Smart TV-ul să înregistreze o emisiune pe care să o urmăriţi mai târziu. Noua aplicaţie Philips MyRemote pentru tabletă va conţine şi Ghidul TV, personalizat pentru Smart TV-ul dvs., care vă permite să răsfoiţi ghidul şi chiar să schimbaţi canalul pe Smart TV prin intermediul ghidului.

Anul acesta, Philips a introdus, pentru televizoarele din seria 9000 cu tehnologie Smart LED,  tehnologia Ambilight Spectra XL, prin care experienţa de vizionare cinematografică devine şi mai intensă. Ambilight Spectra XL dispune de două rânduri de LED-uri, depăşind puterea Ambilight Spectra 3, disponibilă în modelele anterioare şi actuale din seria de 9000 de 32 şi 37 inch, creând un efect Ambilight care aduce la viaţă fiecare scenă. AmbilightSpectra XL identifică culorile dominante de pe ecran şi proiectează culori ambiente perfect adaptate pe peretele din spate – implicându-vă şi mai mult în acţiune. Funcţia adaptivă Ambilight asigură în mod automat un efect fără cusur, indiferent de condiţiile de lumină şi de culoarea decoraţiunilor din locuinţa dvs. Philips este primul producător care combină efectul Ambilight cu capabilităţile 3D.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//