• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Samsung Galaxy Tab 7.7 - prima tableta din lume cu ecran Super AMOLED Plus

Samsung Galaxy Tab 7.7 - prima tableta din lume cu ecran Super AMOLED Plus

Samsung Electronics Co. Ltd.,  producător si inovator de top al dispozitivelor electronice câstigătoare a numeroase premii , a anuntat lansarea Samsung Galaxy Tab 7.7, prima tableta din lume cu ecran Super AMOLED Plus. Puternica tabletă Galaxy Tab 7.7 cu procesor Dual Core de 1.4GHz are o grosime de doar  7,89mm si o greutate de numai 335g (12 ounces), ceea ce o face una dintre cele mai portabile dispozitive de pe piată.

“Noua tabletă Galaxy Tab 7.7 demonstrează devotamentul Samsung pentru a oferi utilizatorilor cea mai bună optiune de pe piata tabletelor mobile”, a afirmat JK Shin, presedinte si sef  al Samsung’s Mobile Communications Business. “Designul ultra subtire al tabletei Galaxy Tab 7.7 si ecranul WXGA Super AMOLED Plus reprezintă diferente impresionante pe piata tabletelor si pilonii scopului nostru final de a răspunde unei varietăti mari de nevoi ale utilizatorilor.”

Galaxy Tab 7.7 este prima tabletă care încorporează tehnologia de redare Super AMOLED Plus, aducând culori exceptionale cu contrast înalt si experiente de vizualizare precise. Ecranul Super AMOLED Plus permite o varietate mai mare de culori cu o mai bună separare între nuantele deschise si cele închise, redând imaginile într’un mod incredibil de viu.

Galaxy Tab 7.7 dispune de cea mai bună portabilitate si calitate a vizualizării din cadrul familiei Galaxy Tab, având un ecran mai luminous combinat cu un design mai subtire si mai usor care încape cu usurintă în buzunarul jachetei sau al gentii tale. Designul elegant si liniar prezintă o carcasă stilată de metal si margini rotunjite pentru un aspect mai neted care este confortabil de utilizat atât când stai jos, cât si atunci când te deplasezi. 

Viteză, putere si autonomia bateriei impresionante

Galaxy Tab 7.7 înglobează tehnologia HSPA+ 21 Mbps pentru încărcări si descărcări mai rapide. De asemenea, suportă  Wi-Fi Channel Bonding, conectând două canale într-unul singur pentru o conexiune la retea îmbunătătită si transfer de date la o viteză  de două ori mai mare. Dispozitivul încorporează un procesor dual core de 1.4GHz pentru o încărcare mai rapidă a site-urilor web, multi-tasking si perfomantă multimedia superioară. Datorită unei baterii  de 5,100 mAh care asigură până la 10 ore de redare video, Galaxy Tab 7.7 nu face nici un compromis privind durata de viată a bateriei prin designul său ultra subtire.

Cel mai nou sistem de operare Honeycomb 3.2 cu “Samsung TouchWiz UX”

Galaxy Tab 7.7 functionează cu Android 3.2 Honeycomb, Android 3.2 fiind optimizat pentru o tabletă de 7 inch cu o nouă compatibilitate pentru modul zoom. Aceasta optimizează aplicatii care nu sunt făcute să ruleze pe ecrane mai mari, potrivindu-le pe tot ecranul fără a fi distorsionate. Mai mult, tableta suportă card de memorie MicroSD de până la 32GB pentru transfer de fisiere.

Interfata Samsung Touch Wiz este proiectată cu un meniu Live Panel pentru personalizarea ecranului home al tabletei Galaxy Tab 7.7 cu fotografii digitale, site-urile preferate si notificările retelelor sociale. În plus, TouchWiz UX include o sectiune “Mini Apps”  cu cele mai folosite functii, cum ar fi task manager, calendarul, player-ul muzical care pot fi lansate în timp ce alte aplicatii mai importante sunt deja în functiune. Functia clipboard le permite utilizatorilor să copieze si să lipească texte si imagini.

Galaxy Tab 7.7 îti permite să te bucuri de videoclipuri fără limitări, cu redare full HD la 1080p, DivX multi codec inclus si redare de pe cartela Micro SD. Dispozitivul mai include si functia Universal Remote Control, permitând controlul întregului sistem de divertisment de acasă - TV, boxe, DVD, Blu-ray player, sistem audio AV  – printr-un singur dispozitiv.

Serviciile Samsung Hub oferă acces usor la continut divers precum eBooks, muzică si multe altele. Galaxy Tab 7.7 este prima tabletă mobilă care include un Game-Hub pre-încărcat, complet cu jocuri usoare de socializare, toate furnizate cu o grafică incredibil de rapidă. Galaxy Tab 7.7 oferă si acces la serviciul Samsung Music Hub, care pune la dispozitie 15 milioane de melodii pentru previzualizare, descărcare sau redare. Serviciul Readers Hub prezintă o bibliotecă robustă cu peste 2.3 milioane de cărti, 2000 de ziare si 3000 de reviste în până la 49 de limbi, iar serviciul Samsung Social Hub reuneste e-mail-uri, contacte, calendar si conturile de retele sociale într-o singură interfată.

Galaxy Tab 7.7 oferă atât apeluri voce cât si apeluri video pentru o mai bună comunicare. Nu este nevoie de căsti si BT pentru apelurile vocale. În plus, este posibil să ai un apel privat în locuri publice folosind modul Receiver.

Galaxy Tab 7.7 este echipată cu întreaga gamă de servicii mobile Google, incluzând accesul la peste 250,000 de aplicatii de pe Android Market, Gmail, Google Search, Google Maps 5.7 cu hărti 3D si Google Talk chat video si voce.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//