• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Careers in White 5 - Green Edition - locul pentru a incepe cariera in domeniul sanatatii

Careers in White 5 - Green Edition - locul pentru a incepe cariera in domeniul sanatatii

Cel mai mare targ de cariere si educatie in domeniul sanatii din Europa – Careers in White 5 – Green Edition – revine cu cea de a cincea editie cu cei mai buni angajatori.

"Indiferent de gradul si specialitatea pe care o detii, prin Careers in White 5 – Green Edition iti punem la dispozitie instrumentele de care ai nevoie in cariera ta: oferte de locuri de munca, prezentari de companii, workshop-uri interactive pe tema limbilor straine, introducerea in sisteme medicale diferite. Vino sa te intalnesti cu noi si cu cei mai buni angajatori din Europa intre 24 Septembrie si 20 Noiembrie", spun organizatorii.

Programul evenimentelor:

Varna (BG) - 24 Sept. - Grafitti Hotel

Burgas (BG) - 25 Sept - Military Club Burgas

Sofia (BG) - 30 Septembrie - 1 Oct. - Grand Hotel Sofia

Plovdiv (BG) - 2 Oct. - Hotel Dedeman-Trimontium Princess

Brasov (RO) - 7 Oct. - Casa de Cultura a Studentilor Brasov

Bucuresti (RO) - 8-9 Oct. - Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”

Debrecen (HU) - 14 Oct. - Life Science Building-Debreceni Egyetem Egyetemi

Budapesta (HU) - 15 Oct. - Danubius Hotel Gellért

Bratislava (SK) - 16 Oct. - Tatra Hotel

Craiova (RO) - 22-23 Oct. - Casa de Cultura a Studentilor Craiova

Timisoara (RO) - 11 Nov. - Universitatea de Medicina si Farmacie Timisoara – Clubul Hyperion

Oradea (RO) - 12 Nov. - Aula – Facultatea de Medicina

Cluj-Napoca (RO) - 13 Nov. - Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca

Targu Mures (RO) - 14 Nov. - Continental Hotel

Iasi (RO) - 18 Nov. - Casa de Cultura a Studentilor Iasi

Galati (RO) - 19 Nov. - Universitatea “Dunarea de Jos” Galati

Constanta (RO) - 20 Nov. - Campus Universitar Ovidiu-Corp B

Provenind din sistemul privat si lanturi de spitale din Europa, angajatorii prezenti la targul de cariere si educatie Careers in White 5 – Green Edition  ofera oportunitati in tari precum Franta, Belgia, Elvetia, Norvegia, Suedia, Marea Britanie si Germania, cu pachete salariale pornind de la 3 000 de euro.

Organizand peste 20 de targuri Careers in White si peste 13 evenimente in domeniu, in ultimii 3 ani, avem experienta de care ai nevoie in cautarea locului de munca potrivit, si informatiile necesare evolutiei in cariera ta medicala.

Cu Careers in White 5 – Green Edition nu vei gasi doar un loc de munca in domeniul medical, dar mai ales, vei afla care sunt cei mai buni angajatori de pe piata europeana, despre sistemele de sanatate in care ti-ar placea sa lucrezi, si despre oportunitatile de dezvoltare a carierei tale.

Mai mult, la cea de-a cincea si cea mai mare editie a evenimentului Careers in White de pana acum (toamna 2011) am ales sa incurajam reciclarea si colectarea selectiva a deseurilor, acestea fiind elemente cheie in reducerea poluarii si protectiei mediului înconjurator. Cu ajutorul partenerilor nostri locali (asociatii, voluntari si sustinatori) am stabilit o tema GREEN (verde) pentru aceasta editie, in cadrul careia vor fi organizate mai multe activitati specifice, de la conferinte si prezentari pe aceasta tema, pana la activitati de reciclare si sensibilizare a populatiei medicale vis-a-vis de acest subiect.

Daca participi la Careers in White 5 – Green Edition, vei lua legatura cu peste 20 de companii care angajeaza profesionisti din domeniul medical.

Careers in White 5 – Green Edition este un targ de cariere si educatie din sistemul medical, dedicate in excusivitate: Doctori de orice grad si specialitate; Farmacisti si asistenti de farmacie; Dentisti; Kinetoterapeuti; Tehnicieni dentari; Asistente medicale; Personal medical auxliar; Personal medical administrativ; Studenti la Medicina, Farmacie si Stomatologie; Reprezentanti Medicali; Oricine interesat in dezvoltarea unei cariere medicale.

Careers in White 5 – Green Edition sprijina profesionistii medicali in cariera lor, nu doar oferindu-le oferte de munca in cele mai importante tari europene, dar mai ales, prin informatii esentiale despre cursuri de limbi straine, despre cum sa treaca mai usor prin tranzitia din cariera, workshopuri de dezvoltare personala, si nu in ultimul rand, incurajand educatia continua si dezvotlarea profresionala a candidatilor.

Pentru inscrierea gratuita in orasul tau, completeaza formularul Careers in White 5 – Green Edition, accesand

http://careersinwhite.org/visitors/registration-form/


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//