• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Pi2 PR comunica pentru Casa de bijuterii Sabion

Pi2 PR comunica pentru Casa de bijuterii Sabion

Agentia de relatii publice Pi2 PR asigura, incepand cu luna august 2011, serviciile de comunicare pentru Casa de bijuterii Sabion, companie distinsa in 2011 cu premiul pentru cel mai frumos magazin din lume.

Sabion este o casa de bijuterii care comercializeaza creatii unicat realizate in Atelierele din Targu Mures de artisti si designeri de bijuterii. Majoritatea creatiilor Sabion sunt realizate din aur, pietre pretioase si tantal rezultand colectii exclusiviste care pot deveni adevarate mosteniri de familie. Desi compania cu sediul in Targu Mures este prezenta pe piata inca din 1998, aceasta este prima colaborare cu o agentie pentru componenta de PR.

“Obiectivul principal al acestei colaborari este cresterea notorietatii unui brand autentic romanesc, asa cum este Sabion, companie care a reprezentat cu succes Romania in afara granitelor” declara Mirela Pitu, Director Pi2 PR.

Agentia Pi2 PR va oferi Casei de bijuterii Sabion servicii de consultanta pentru promovarea si pozitionarea imaginii de companie si a produselor sale. Printre serviciile oferite se numara consultanta strategica business2consumers, media relations, social media si organizare de evenimente.

“Prin colaborarea cu Pi2 PR ne dorim sa transmitem importanta pe care o au bijuteriile intr-o perioada in care aurul se transforma pe zi ce trece intr-una dintre cele mai sigure investitii. In aceste conditii, bijuteriile Sabion, realizate din combinatii inovatoare de aur, tantal si pietre pretioase se pot transforma in adevarate mosteniri de familie” declara Claudiu Bologa, Director General Sabion.

Pentru luna octombrie, Sabion si Pi2 pregatesc un vernisaj de amploare la care va fi invitat si Gianni Lazarro, supranumit si “regele bijuteriilor”. In cadrul evenimentului, Gianni Lazarro isi va prezenta cea mai recenta colectie de bijuterii.

Pi2 [p i : t u] PR este o agentie de PR si social media infiintata in 2008 de Mirela Pitu. Agentia ofera servicii de corporate and marketing communication, media relations si social media.  Printre clientii companiei se numara Carpatair, Cocor Store, Elis Pavaje, real,- Hypermarket si Siemens Romania.

Povestea brandului Sabion a inceput in 1998, cand fondatorul companiei, Claudiu Bologa, a lansat aceasta afacere de familie prin deschiderea a doua magazine in Targu Mures.

Pe langa cele 14 magazine, Sabion mai detine si Galeriile Sabion din Cocor Store din Bucuresti, locatie care a fost aleasa cel mai frumos magazin dintr-un centru comercial in cadrul competitiei ARE Design Awards prezentata de Association for Retail Environments (ARE), care recompenseaza anual cele mai bune concepte in materie de design din domeniul retailului. 

O mare parte din renumele pe care il are astazi Sabion se datoreaza bijutierilor care isi desfasoara activitatea in cadrul Atelierelor de Creatie din Targu Mures, care transforma, cu maiestrie, aurul, tantalul si prietrele pretioase in bijuterii.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//