• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Noul irigator pentru igiena orala Philips Sonicare AirFloss si noua periuta Philips Sonicare DiamondClean

Noul irigator pentru igiena orala Philips Sonicare AirFloss si noua periuta Philips Sonicare DiamondClean

Philips, producătorul gamei de periuţe de dinţi Sonicare, a prezentat, la IFA Berlin, două produse revoluţionare destinate igienei orale: Noul irigator pentru igiena orală Philips Sonicare AirFloss – cea mai recentă inovaţie în domeniul igienei orale, care utilizează un jet rapid de aer şi picături de apă cu o viteză de până la 72km/h pentru a curăţa spaţiile inter-dentare; Noua periuţă de dinţi electrică; Philips Sonicare DiamondClean – o periuţă care duce perierea dinţilor la cel mai sofisticat nivel şi care realizează cea mai bună curăţare Sonicare, îndepărtând cu 100% mai mult tartru din locurile greu accesibile decât o periuţă manuală.

Philips Sonicare AirFloss este cea mai recentă inovaţie în domeniul sănătăţii orale. Sonicare AirFloss utilizează o tehnologie inovatoare creată special pentru a uşura pe cât posibil curăţarea spaţiilor inter-dentare, maximizând în acelaşi timp îndepărtarea tartrului şi îmbunătăţind sănătatea gingiilor.

Sonicare AirFloss utilizează un jet rapid de aer şi picături de apă cu o viteză de până la 72km/h pentru a umple temeinic zona inter-dentară şi a forţa eliminarea tartrului şi bacteriilor. Jetul rapid este direcţionat printr-un vârf de ghidare cu duză care asigură curăţarea spaţiului inter-dentar. Prin direcţionarea jetului şi simpla apăsare a unui buton, periuţa curăţă întrega gură în mai puţin de un minut, folosind mai puţin de o linguriţă de apă pentru două sesiuni de curăţare complete.

Pe durata testelor Philips printre consumatori, 86% dintre utilizatori au considerat că Sonicare AirFloss este mai uşor de folosit decât aţa dentară. Sonicare AirFloss îndepărtează cu până la 99% mai mult tartru din spaţiul interdentar decât simpla periere cu o periuţă manuală.

Philips Sonicare AirFloss este o metodă uşoară şi eficientă de curăţare a spaţiului inter-dentar şi soluţia perfectă pentru consumatorii care consideră că utilizarea regulată a aţei dentare este dureroasă şi ocupă mult timp.

Sonicare DiamondClean utilizează tehnologia patentată Philips Sonicare pentru a realiza o curăţare puternică şi dinamică pentru o diferenţă pe care utilizatorii o pot vedea şi simţi. Este mai blândă cu dinţii şi gingiile decât o periuţă manuală, menţinând dinţii puternici şi sănătoşi pentru o perioadă mai îndelungată. Philips Sonicare transformă cu blândeţe pasta de dinţi într-un lichid spumos bogat în oxigen, pe care îl direcţionează între şi în spatele dinţilor şi de-a lungul liniei gingiilor – acestea fiind locurile în care se înmulţeşte placa bacteriană.

S-a dovedit clinic că Philips Sonicare DiamondClean îndepărtează cu până la 100% mai mult tartru din locurile greu accesibile şi că îmbunătăţeşte sănătatea gingiilor în numai 2 săptămâni. De asemenea, s-a dovedit clinic că albeşte dinţii într-o săptămână4. Tehnologia sa blândă ajută la prevenirea iritaţiei şi retragerii gingiilor pentru a reduce sensibilitatea.

"Periuţa poate oferi o senzaţie unică de curăţenie a întregii guri graţie celor cinci moduri de periere care vă permit să adaptaţi perierea conform nevoilor dvs., precum şi sfaturilor specialistului dvs. în igienă orală. Modurile de periere sunt: curăţare – modul standard pentru curăţarea întregii guri, albire – îndepărtează petele de la suprafaţă pentru albirea dinţilor, şlefuire – oferă strălucire şi şlefuieşte dinţii pentru a le scoate în evidenţă luciul natural, îngrijire gingii – stimulează şi masează cu blândeţe gingiile, sensibil – un mod foarte blând, pentru dinţi sensibili".

"Capetele Philips Sonicare DiamondClean au o nouă formaţie - tip romb - a perilor pentru a vă oferi o periere şi mai eficientă. Capetele sub formă de romb cu design unic au cu 44% mai mulţi peri decât capetele de periere de dimensiuni standard ProResults ale Philips Sonicare, oferindu-vă o îndepărtare superioară a tartrului şi dinţi mai albi. Capetele sunt disponibile în două mărimi – Standard şi Compact – pentru curăţare concentrată în zonele cu nevoi speciale, pentru pacienţi cu aparate ortodontice şi pentru cei cu guri mai mici".

Baza cromată a DiamondClean include şi un pahar unic de încărcare care poate fi folosit pentru clătirea gurii, dar care încorporează şi tehnologia de ultimă generaţie de încărcare prin inducţie pentru a încărca periuţa de dinţi electrică atunci când stă în pahar – făcând-o suficient de stilată pentru a fi expusă în cele mai moderne băi. Pentru călătorii, Philips Sonicare DiamondClean vine însoţită de o carcasă cu încărcare USB.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//