• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Acer Aspire S3 - primul Ultrabook Acer - performanta & viteza

Acer Aspire S3 - primul Ultrabook Acer - performanta & viteza

Acer a lansat primul sau Ultrabook la targul de tehnologie IFA din Berlin. Numit Acer Aspire S3, echipamentul integreaza cele mai bune caracteristici ale notebook-ului si device-urilor mobile, oferind o performanta crescuta si o viteza mare de raspuns.

Tehnologia Acer Green Instant On asigura reluarea imediata a activitatii si o autonomie mai mare a bateriei, in timp ce Acer Instant Connect ofera o conexiune rapida la Internet.

"Aspire S3 a fost creat pentru nevoile utilizatorilor, imbinand caracteristici esentiale ale smartphone-urilor si tablet PC-urilor, precum pornire rapida, conectivitate la Internet si baterie cu autonomie mare. Datorita acestor caracteristici si a designului sau subtire, Aspire S3 ofera o noua experienta utilizatorilor, fiind considerat un punct de referinta in istoria dezvoltarii de notebook-uri de catre Acer", a declarat Campbell Kan, Presedinte al Personal Computer Global Operations, Acer.

Aspire S3 ajuta utilizatorii sa-si eficientizeze timpul petrecut in fata notebook-ului prin doua noi caracteristici: Acer Green Instant On, care ofera viteza foarte mare de raspuns, eficienta energetica si putere marita de lucru si Acer Instant Connect, care ofera acces la Internet in doar 2,5 secunde1, 2 — de patru ori mai rapid decat conexiunile obisnuite.

Acer Green Instant On asigura doua moduri de “sleep” din care Aspire S3 isi revine rapid: din modul Sleep Aspire S3 isi reia activitatea in doar 1,5 secunde2, iar din Deep Sleep in 6 secunde2. Cu aceste doua functii, bateria Aspire S3 poate tine pana la 50 de zile3, 4 — chiar mai mult decat cele ale telefoanelor mobile obisnuite.

Ultra-subtire in carcasa metalica aerodinamica

Pentru a fi usor de transportat, Aspire S3 are o grosime de 1,3 cm si cantareste mai putin de 1,4 kg5. Este de asemenea echipat cu o tastatura chiclet Acer FineTip pentru o utilizare confortabila si o productivitate maxima. Utilizarea de zi cu zi este asigurata de o baterie foarte usoara, care ofera o autonomie de pana la 7 ore6. De asemenea, noul Acer Aspire S3 are un ecran LED HD ultra-subtire de 13,3 inchi.

Un nou sistem de racire

Aspire S3 dispune de un mod inovator de racire. Fluxul de aer cald este eliberat in partea din spate a notebook-ului. De asemenea, motorul cooler-ului este optimizat pentru a spori eficienta si pentru a reduce consumul de energie, dar si pentru a creste autonomia bateriei.

Performata pentru divertisment si creare de continut

Aspire S3 este dotat cu cea de-a doua generatie a gamei de procesoare Intel Core si, la alegere, cu un SSD de 240 GB sau un HDD de 320/500 GB cu SSD embedded7 pentru un acces rapid si capacitate mare de stocare. Echipat cu Dolby Home Theater v4, Aspire S3 ofera un sunet de calitatea celui din cinema. Cablu HDMI este de asemenea inclus pentru a conecta Aspire S3 la alte periferice HD. Mai mult, utilizatorii pot face schimb de date si fisiere cu ajutorul card readerelor 2-in-1, care suporta Carduri SD si MultiMediaCard.

Utilizatorii pot mentine legatura cu prietenii prin videoconferinte cu ajutorul camerei video integrate Acer Crystal Eye de 1,3 si a microfonului — cu conexiune Wi-Fi garantata de tehnologia Acer InviLink Nplify 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED.

"Acer Aspire S3 este primul Ultrabook al companiei Acer si ne bucuram ca se lanseaza unul dintre primele astfel de produse pe piata. Caracteristicile Aspire S3, echipat cu cea de-a doua generatie a gamei de procesoare Intel Core — printre care reluarea imediata a activitatii, conectarea imediata, autonomia mai mare si designul elegant si subtire — vor indeplini dorintele multor utilizatori", a declarat Mooly Eden, Vice-Presedinte si General Manager al Intel PC Client Group.

"Fiind singurul Ultrabook cu HDD optional, Aspire S3 ofera puterea de computing si capacitatea de stocare necesare unui notebook, impreuna cu avantajele comunicarii mobile ale smartphone-urilor si tablet PC-urilor. Este un moment important in dezvoltarea notebook-urilor", a adaugat Campbell Kan, Presedinte al Personal Computer Global Operations, Acer.

Avand preturi cuprinse intre 799 si 1199 de euro in functie de configuratie, Aspire S3 va ajunge pe piata din Romania incepand cu luna octombrie. Aspire S3 este asteptat sa devina produsul vedeta al Acer in ultimul trimestru al anului.

De la infiintarea sa in 1976, Acer si-a atins obiectivul propus, eliminand barierele dintre oameni si tehnologie. La nivel global, Acer se situeaza pe locul al 2-lea pe piata totala de PC-uri si notebook-uri. Un Channel Business Model rentabil si sustenabil joaca un rol esential in cresterea continua a companiei, iar abordarea sa multi-brand integreaza in mod eficient brandurile Acer, Gateway, Packard Bell si eMachines pe pietele din lumea intreaga.

Acer lupta sa realizeze produse “verzi” si sa isi stabileasca un lant de aprovizionare pe principii ecologice, prin colaborarea cu furnizorii sai. Acer are onoarea de a fi Worldwide Partner al Miscarii Olimpice, al Jocurilor Olimpice de Iarna Vancouver 2010 si al Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012. Acer Group are 8.000 de angajati in intreaga lume. Veniturile estimate pentru 2010 se ridica la 19,9 miliarde USD.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//