• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Samsung Seria 7 CHRONOS: Nootebook-ul PC Premium

Samsung Seria 7 CHRONOS: Nootebook-ul PC Premium

Samsung Electronics Co. Ltd., unul dintre principalii furnizori de media digitale si tehnologii convergente, anuntă lansarea seriei 7 CHRONOS de notebook-uri Premium în cadrul conferintei de la IFA 2011. 

Având o carcasă de aluminiu uimitor de subtire si compact, Seria 7 CHRONOS dotată cu procesor Intel Core i7 Quad Core adoptă tehnologia ExpressCache™*, oferind 8GB de memorie extra pe placa de bază. Acest lucru asigură o pornire mai rapidă si de asemenea, cresterea întregii performante; navigarea pe web este de două ori mai rapidă (functionând pe platformă de Microsoft Internet Explorer), iar dispozitivul se deschide în doar două secunde.

În plus fată de viteza exceptională, Seria 7 Chronos oferă un maximum de performantă vizuală datorită display-ului de calitate înaltă. Încorporând cele mai noi tehnologii Samsung ”MAX screen”, Seria 7 Chronos permite utilizatorilor oferă cu până la un cm extra de imagine fără să sacrifice mobilitatea sau portabilitatea notebook-ului. Un ecran de 15”, de exemplu, este încorporat într-o carcasă traditională de 14”.

“Urmând succesul extraordinarei noastre serii 9 de Notebook-uri, ne extindem gama de notebook-uri Premium. Cu Seria 7, am adoptat caracterisitici puternice prin design-ul si excelenta inginerească Samsung pentru a crea un produs cu adevărat special“, a spus Kyuho Uhm, Vicepresedinte Senior la IT Solutions Business de la Samsung Electronics.” Scopul nostru este să creăm notebook-uri care să inspire si să îmbunătătească viata clientilor. Prin faptul că face ca lucrurile să meargă mai usor si chiar mai repede, Seria 7 CHRONOS reprezintă vârful gamei de PC-uri.

Viteză si performantă, încă de la început

Dotat cu procesorul Intel i7 Quad Core, Seria 7 CHRONOS oferă un ritm de neegalat încă de la început datorită ExpressCache, o tehnologie care accelerează deschiderea si pornirea PC-ului. Sistemul Samsung FastStart pregăteste PC-ul să se deschidă în doar două secunde, o îmbunătătire temporală de 33% fată de modelele anterioare, timp în care sistemul Quick Boot setează închiderea notebook.ului în doar 19 secunde.

Performanta Seriei 7 CHRONOS este consolidată si de durata de viată extinsă a bateriei. Pe lângă durata de viată de 9 ore a bateriei la o singură încărcare (bazată pe rezultatele  testelor MobileMark), tehnologia Samsung Battery Life Plus păstrează 80% din capacitatea originală a celulei într-un ciclu de viată  care durează cu până la 1.500 de cicluri de încărcare. Acest lucru asigură durata de până la cinci ori mai mare decât în cazul altor baterii.
 
Vezi mai mult, experimentezi mai mult

Inginerii de elită de la Samsung au reusit să reducă foarte mult dimensiunea ramei Seriei 7 CHRONOS, făcând ca un display de 15” să se potrivească profilului obisnuit de 14 “. Un ecran de 15.6” este încorporat profilului unui model de 15”. Rezultatul constă într-o experientă vizuală uimitoare, utilizatorii beneficiind de un display mai mare în forma unui model mai mic.

De asemenea, Seria 7CHRONOS beneficiază de tehnologia Samsung Superior LCD, un ecran care furnizează o nouă generatie de experientă vizuală HD+ (1600x900) cu rezolutie mare. Cu o luminozitate SuperBright 300nit, 16 milioane de culori si ecran antireflex, filmele si pozele sunt vibrante, vii si clare, cu îmbunătătiri vizibile în profunzimea culorilor.

Performanta graficii este garantată de placa de grafică AMD RadeonHD6750M. Filmele, jocurile si aplicatiile multimedia pot fi redate continuu, fără întreruperi. Tehnologia Samsung SoundAlive asigură ca redarea audio să se potrivească calitatii vizuale pentru a oferi o experientă audiovizuală excelentă. Utilizatorii pot folosi, de asemenea, camera web HD de 1,3 MP încorporată pentru a păstra legătura cu prietenii si familia, toate acestea cu o claritate ca de cristal.

Design-ul uimitor reunit cu functionalitatea inteligentă

Seria 7 CHRONOS a fost proiectată cu un design atractiv care să completeze performanta uimitoare. Fabricat din aluminiu slefuit, modern, carcasa solidă a seriei 7 îi oferă un look sofisticat. Subtire si compact, notebook-ul din Seria 7 de 14” cântăreste doar 2,17 kg, în timp ce Seria 7 de 15” cântăreste 2,31 kg, notebook-uri având doar 23,9 mm grosime.

Pe lângă aspectul deosebit de estetic, design-ul este si foarte inteligent. Un senzor automat asigură iluminarea mai slabă sau mai puternică a tastaturii si a ecranului în concordantă cu nivelurile de luminozitate.

Mai mult, Samsung a introdus două aplicatii software proiectate să îmbunătătească experienta de utilizare. Aplicatia Easy Migration asigură transferul usor de datele de pe PC pe notebook-urile Seria 7, fie prin conexiune Wired LAN, WiFi sau prin USB. Centrul de control permite folosirea pe deplin a caracteristicilor de pe computerul personal, utilizatorul putând să-si gestioneze dispozitivul si felul în care îl foloseste.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//