• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Xerox Corporation, premiata pentru sustenabilitate, diversitate, directie administrativa si etica

Xerox Corporation, premiata pentru sustenabilitate, diversitate, directie administrativa si etica

In prima jumătate a anului 2011, Xerox Corporation a obţinut numeroase premii pentru implicarea companiei în proiecte de responsabilitate socială. Criteriile de performanţă FTSE4Good şi includerea Xerox în topul Ethisphere al celor mai etice companii din lume confirmă angajamentul acesteia pentru sustenabilitate, diversitate, direcţie administrativă şi etică. 

Pentru al patrulea an consecutiv, Xerox a reuşit să îndeplinească criteriile de performanţă FTSE4Good pentru responsabilitate socială şi implicare a acţionariatului, drepturi umane şi acţiuni de protejare a mediului înconjurător. Creat în 2001, indexul FTSE4Good reprezintă un set de standarde de referinţă pentru companiile responsabile din punct de vedere social, care vor să-şi măsoare performanţa cu ajutorul unor criterii recunoscute la nivel mondial.

De asemenea, Reputation Institute a clasat Xerox pe locul 38 în topul „Global RepTrak 100: The World’s Most Reputable Companies”, care include cele mai apreciate, respectate şi de încredere organizaţii (în număr de peste 1.000), stabilite pe baza evaluării a 48.000 de clienţi din 15 ţări.

Tot în primul semestru al acestui an, Xerox a fost inclusă în clasamentul celor mai etice 110 companii din lume în 2011 – „World’s Most Ethical Companies”,  publicat de revista Ethisphere – şi în topul „Top 50 Best Global „Green” Brands”, întocmit de agenţia de consultanţă Interbrand.

La capitolul diversitate, compania Xerox a fost poziţionată pe locul 8 de către MBA Magazine, pentru calitatea mediului de lucru şi a oportunităţilor de carieră acordate femeilor şi persoanelor de culoare. În plus, compania a obţinut un scor de 100% în raportul „2011 Corporate Equality Index” şi studiul „Best Place to Work”, realizate de Human Rights Campaign Foundation, ambele iniţiate cu scopul de a evalua atitudinea companiilor faţă de angajaţii aparţinând minorităţilor sexuale. Xerox a atins scorul maxim în toţi cei patru ani în care a participat la aceste studii.

Nu în ultimul rând, publicaţia Computerworld a inclus Xerox Corporation în lista celor mai bune 100 de companii IT pentru care merită să lucrezi în 2011.

Xerox Corporation este lider mondial în procesele de business şi managementul documentelor, având o cifră de afaceri de 22 de miliarde de dolari. Prin portofoliul său extins de tehnologie şi servicii, Xerox oferă un suport esenţial de back-office clienţilor săi, ajutându-i să se concentreze pe activităţile principale de business. Cu sediul în Norwalk, Connecticut, Xerox oferă tehnologie de ultimă generaţie, servicii, software-uri şi consumabile originale pentru industria grafică şi spaţiile de birouri de orice dimensiune.

Prin ACS, o companie Xerox, achiziţionată în februarie 2010, Xerox oferă, de asemenea, servicii de externalizare a proceselor de business şi a serviciilor IT, incluzând procesarea datelor, administrarea beneficiilor personalului, suport financiar şi servicii de management al relaţiei cu clienţii pentru organizaţiile comerciale şi guvernamentale mondiale. Xerox are 134.000 de angajaţi în peste 160 de ţări.

Xerox România şi Republica Moldova este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piaţa locală de 40 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienţii săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de către Xerox şi optimizarea proceselor de business care includ documente. Alături de cei 5 distribuitori, 24 de concesionari şi peste 200 de reselleri autorizaţi, Xerox România şi Republica Moldova oferă atât companiilor, cât şi clienţilor individuali soluţii, echipamente şi media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//