• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

certSIGN extinde reteaua de distributie a certificatelor digitale, prin parteneriatul cu OTP Bank

certSIGN extinde reteaua de distributie a certificatelor digitale, prin parteneriatul cu OTP Bank

certSIGN si OTP Bank România au încheiat în luna august parteneriatul pentru extinderea retelei certSIGN în vederea promovării, preluării cererilor si distribuirii certificatelor digitale calificate la nivel national.

Prin utilizarea unui singur certificat digital calificat, clientii certSIGN au posibilitatea de a: depune declaratiile fiscale, inclusiv Declaratia 112, la ANAF pentru un număr nelimitat de societăti mici si mijlocii; semna documente electronice cu aceeasi valoare ca un document tipărit pe hârtie si semnat olograf; transmite informatii electronice si către alte institutii ale statului.

Documentele necesare eliberării certificatelor digitale pot fi depuse la unitatile OTP Bank si, în cel mai scurt timp, certificatele digitale vor fi transmise către unitatea OTP Bank de unde au fost achizitionate sau la adresa indicată de client.

Kit-ul pentru semnătura electronică oferit de certSIGN prin intermediul OTP Bank România cuprinde: certificatul calificat; dispozitivul criptografic pentru stocarea certificatului; clickSIGN, aplicatia pentru semnare electronică si criptare; 60 de marci temporale gratuite, pe luna, timp de un an.

Pretul pentru achizitionarea pachetului este de 47 de euro, fără TVA. Pretul pentru reînnoirea kitului de semnatură electronică, după 12 luni, este de 30 de euro, fără TVA.

certSIGN, companie membră a Grupului UTI, este Furnizor de Servicii de Certificare Acreditat, conform Legii nr. 455/2001 privind semnătura electronică, recunoscut la nivel international pentru calitatea si nivelul de încredere al serviciilor oferite.

Este singura companie care a implementat local o infrastructură de securitate complexă pentru emiterea certificatelor digitale si a obtinut recunoasterea internatională prin parcurgerea auditurilor ISO 27001:2005 si WebTrust for CA destinat Furnizorilor de servicii de certificare pentru stabilirea gradului de încredere a serviciilor acestora si a modului în care operează.

Certificatele emise de certSIGN asigură crearea de semnături electronice cu valoare legală si identifică site-urile web, fiind de încredere pentru utilizatorii Internet.

OTP Bank România este subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală si de Est. OTP Bank oferă servicii universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru aproape 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de aproape 1500 de unităti, prin intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//