• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Alexandra Olteanu - noul Managing Director Initiative

Alexandra Olteanu - noul Managing Director Initiative

Initiative a anuntat numirea Alexandrei Olteanu în poziţia de Managing Director al companiei, începând cu 15 septembrie 2011, odată cu încheierea mandatului lui Steve Dallas.

„Finalizăm o etapă importantă pentru Initiative şi îi mulţumim lui Steve pentru aportul lui la atingerea obiectivelor agenţiei. Promovarea Alexandrei este următorul pas firesc în evoluţia companiei, rezultat a ceea ce am construit până acum alături de întreaga echipă Initiative”, declară Veronica Savanciuc, Preşedinte şi CEO al grupului Lowe.

Initiative, una din primele trei agenţii de media din România, oferă servicii integrate incluzând un nucleu digital performant dezvoltat în ultimii şase ani. Initiative este publisherul exclusiv al unor analize cheie dedicate industriei media, precum anuarul Media Fact Book.

“De această dată ne-am dorit să aducem la conducerea Initiative un profesionist din interiorul echipei şi am ştiut că Alexandra este cea mai bună alegere. Ea este alături de noi de 16 ani, este un profesionist desăvârşit şi a construit una dintre cele mai bune echipe de media buying din industrie”, adaugă Veronica Savanciuc.

Alexandra este printre primii specialişti de media din România. Ea s-a alăturat echipei Initiative în 1995, iar din 2002 coordonează departamentul de Media Buying din funcţia de Director. În ultimii ani Alexandra a jucat un rol important în stabilirea şi coordonarea strategiilor de media buying pentru clienţii Initiative, fiind recunoscută ca unul dintre cei mai buni specialişti în media buying din România.

Din noua poziţie, Alexandra va conduce toate operaţiunile Initiative, incluzând activităţile de strategie, buying, consultanţă media, research şi digital.

Alexandra a afirmat cu această ocazie: „Sunt încântată să accept această nouă provocare şi îmi propun ca împreună cu echipa Initiative să depăşim constant aşteptările clienţilor noştri. Piaţa se îndreaptă gradual spre un moment în care barierele între paid, shared şi earned media dispar. Se vor diferenţia agenţiile care pot sincroniza, într-o manieră eficientă, know-how-ul de digital cu nevoia de expertiză solidă, tactica în celelalte arii ale marketingului.”

Alexandra este absolventă a Universităţii Politehnica din Bucureşti şi a cursurilor CODECS.

Initiative este una din cele mai mari reţele independente de media din lume, asigurând servicii specializate de planificare şi cumpărare de media, de strategie, consultanţă de media şi new media.

Initiative este membră a Interpublic Group of Companies şi este afiliată reţelei internaţionale Initiative Worldwide. În România, Initiative este membră a grupului de companii din care mai fac parte agenţiile Lowe&Partners, Brand Connection, GolinHarris Bucureşti, HyperActive şi Medic One.

Pe piaţa locală, Initiative este activă de 17 ani şi are în portofoliu clienţi precum: Orange România, Ferrero, Bergenbier S.A, Millennium Bank, Johnson&Johnson, Provident Financial, BMW, Supreme Group, kika.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//