• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Noul Hyundai i40 a obtinut 5 stele in cadrul testelor Euro NCAP

Noul Hyundai i40 a obtinut 5 stele in cadrul testelor Euro NCAP

Cinci modele Hyundai au obtinut consecutiv calificativul maxim de siguranta. i40 a punctat in topul clasei sale: rezultat de 92% in testul pentru protectia adultilor si 86% in testul pentru protectia copiilor. Sistemele de siguranta Hyundai depasesc cerintele Euro NCAP pentru 2011.

Noul Hyundai i40 a primit calificativul maxim de 5 stele din partea Euro NCAP, organizatie independenta care evalueaza nivelul de siguranta oferit de automobile. Rezultatele testului plaseaza modelul i40 in topul celor mai sigure autovehicule din segmentul D.

Modelul i40 este al cincilea model Hyundai care a obtinut, in mod consecutiv, 5 stele in cadrul testelor Euro NCAP, acest succes fiind precedat cu modelul de clasa mica i20, MPV-ul compact ix20, hatchback-ul i30 si SUV-ul compact ix35.

Noul i40 a obtinut un scor de 92% in categoria „protectia pasagerilor adulti” si maxim de puncte la testul de impact lateral. Mai mult decat atat, tetierele si scaunele au fost foarte apreciate pentru suportul oferit in cazul unei coliziuni din spate.

In categoria ce evalueaza nivelul de protectie al copiilor, i40 a atins un pocent impresionant de 86%, avand rezultate foarte bune atat in categoria de varsta „18 luni”, cat si in cea de „3 ani”. In ceea ce priveste protectiei pietonilor, i40 a punctat 43%, iar bara din fata a obtinut scorul maxim pentru protectia picioarelor pietonilor.

Programul electronic de stabilitate, sistemul de limitare a vitezei si cel de atentionare asupra lipsei centurii de siguranta au contribuit la realizarea unui procent de 86% in cadrul categoriei „sisteme de asistenta”. Sistemele de siguranta activa si pasiva disponibile pentru i40 depasesc cerintele Euro NCAP pentru anul 2011.

„Calificativul de 5 stele obtinut de modelul i40 continua sa demonstreze determinarea noastra de a oferi cel mai inalt nivel de siguranta clientilor Hyundai. Acest rezultat reprezinta inca un motiv pentru care atat clientii privati, cat si cei de flote, interesati de vehicule din segmentul D, pot lua in considerare modelul i40: acesta oferind siguranta, calitate, eficienta si o echipare standard generoasa. Luand in considerare si programul Five Year Triple Care, noul i40 devine foarte greu de ignorat in decizia de achizitie,” a declarat Allan Rushforth, Senior Vice President si COO al Hyundai Motor Europe.

Pachetul Five Year Triple Care oferit de catre marca Hyundai asigura cinci ani garantie integrala fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 11 modele marca Hyundai. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//