• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Clinica de Recuperare Motivation – prima afacere sociala finantata cu credit bancar cu dobanda zero

Clinica de Recuperare Motivation – prima afacere sociala finantata cu credit bancar cu dobanda zero

Clinica de Recuperare Medicală Motivation se deschide în Bucuresti, strada Uranus, nr. 100. Aceasta oferă consultatii medicale de specialitate, kinetoterapie, electroterapie, termoterapie, cursuri adresate cuplurilor în vederea pregătirii pentru nastere si pentru îngrijirea nou-născutului.

Clinica Motivation se diferentiază de alte centre de recuperare si prin faptul că este o întreprindere socială.

Astfel, din veniturile obtinute, clinica va suporta costurile pentru furnizarea gratuită a serviciilor de recuperare medicală pentru persoane cu dizabilităti care nu-si pot permite să plătească. Serviciile pentru aceste persoane vor fi oferite într-o altă locatie special amenajată, cu personal dedicat, începând din al treilea an de activitate.

Practic, prin pretul pe care clientii îl vor plăti pentru serviciile de calitate oferite, ei vor acoperi si o parte din costurile pentru recuperarea unei persoane cu dizabilităti cu venituri mici, în loc să contribuie la profitul pe care în mod normal îl încasează o întreprindere. Clinica Motivation este detinută de Fundatia Motivation, o organizatie nonprofit care lucrează în beneficiul persoanelor cu dizabilităti.

„Pentru că stim cât de importantă este si ce înseamnă recuperarea medicală de calitate, Clinica Motivation îsi propune ca, în următorii ani, să aibă cei mai multumiti pacienti de pe piata centrelor de recuperare medicală din Bucuresti. În plus, vrem să le oferim clientilor nostri oportunitatea ca, fără să plătească nimic în plus, să îi ajute pe altii care nu-ti pot permite să beneficieze de recuperarea medicală de care au nevoie, după un nou model de afacere promovat de laureatul Premiului Nobel pentru Pace din 2006 - Muhammad Yunus”, a declarat Cristian Ispas, Director General Motivation.

Clinica de Recuperare Motivation a fost finantată de Banca Comercială Română (BCR) prin programul pilot de finantare a întreprinderilor sociale. BCR acordă credite cu costuri zero si fără garantii pentru dezvoltarea afacerilor sociale – acele afaceri care rezolvă o problemă socială, au o abordare comercială, iar profitul este reinvestit sau folosit pentru sustinerea activitătilor unor ONG-uri (nu se acordă dividente persoanelor fizice).

„Credem ca întreprinderile sociale reprezintă viitorul dezvoltării comunitătii. Beneficiarul unui credit pentru întreprindere socială nu plăteste o dobandă financiară dar este obligat la „o dobandă socială”. Prin acest gen de proiect, la BCR ne asumăm rol de educare. Credem in obtinerea unui impact sustenabil, pe termen lung, pe principiu „îi învătăm să pescuiască”. Este primul proiect astfel finantat si este o continuare firească a colaborării noastre cu Motivation. Ei sunt pionerii acestui domeniu in Romania iar noi suntem in faza de testare a creditelor pentru dezvoltarea intreprinderilor sociale” a declarat Ilinca Macri, sef Departament Comunitate BCR.

Programul de finantare a întreprinderilor sociale de la BCR face parte dintr-o initiativă mai amplă a Erste Group, good.bee, care dezvoltă strategic solutii inovatoare pentru accesul la servicii bancare simple a populatiei defavorizate din Europa Centrală si de Est.

Pentru programul pilot de finantare a întreprinderilor sociale, BCR are un plafon de 3 milioane de euro pentru o perioadă de 2 ani.

Fiecare aplicatie este strict analizată atât din punct de vedere al impactului social, cât si al modelului de business, care trebuie să fie sustenabil pe termen lung si să aibă capacitatea de a rambursa creditul primit.

„Succesul clinicii Motivation va demonstra viabilitatea proiectului căruia i-am acordat încredere si viabilitatea proiectelor de afaceri care rezolvă probleme sociale”, a încheiat Ilinca Macri.

Clientii Clinicii Motivation vor putea beneficia de programe individualizate de recuperare medicală realizate de kinetoterapeuti profesionisti, sub îndrumarea unor medici de specialitate, pentru o gamă largă de afectiuni ale copiilor si adultilor, din domeniile: Ortopedie (recuperare post-fracturi, contracturi musculare, dureri de spate), Neurologie (Paralizie Cerebrală, Traumatism Vertebro-Medular, Accident Vascular Cerebral, Distrofie Musculară etc), Reumatologie, Geriatrie etc. Clientii nostri vor putea alege pachete personalizate de servicii medicale, urmând să fie asistati de acelasi specialist pe tot parcursul recuperării, pentru a maximiza rezultatele acesteia.

Personalul Clinicii de Recuperare Medicală Motivation are o experientă dovedită în domeniu. Din 2007, specialistii nostri au furnizat programe de recuperare medicală specializată prescrise de către un medic specialist în recuperare medicală pentru pacienti cu dizabilităti fizice, accidente vasculare cerebrale sau alte afectiuni fizice.

Clinica Motivation oferă servicii de recuperare medicală de calitate clientilor într-un spatiu generos de 160 de metri pătrati. Clinica, situată în centrul Bucurestiului, beneficiază de toate dotările necesare procedurilor de recuperare, având o sală de kinetoterapie de 40 de metri pătrati, o sală de lucru individual si o sală de electroterapie de 20 de metri pătrati.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//