• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Studiourile Realitatea Media, gazduite de Willbrook Platinum Business and Convention Center

Studiourile Realitatea Media, gazduite de Willbrook Platinum Business and Convention Center

Realitatea Media a ales Willbrook Platinum Business and Convention Center, proiect premium în curs de certificare LEED (Leadership in Energy & Environmental Design) la standard Gold, ca noua locatie pentru studiourile trustului de media. Clădirea are o locatie excelentă în Sectorul 1, noul sector de business din zona de nord a Capitalei, la doar câteva minute de aeroport si de centru.

Începând cu 1 octombrie 2011, Realitatea Media va ocupa aproximativ două etaje, precum si spatii pentru studiourile ultra-performante, dotate cu echipamente tehnice moderne, toate acestea în singura clădire care de la începutul constructiei a adoptat principiile green, fiind îndeaproape monitorizată pentru respectarea standardelor si conditiilor impuse de LEED.

“Willbrook Platinum Business and Convention Center reprezintă expresia recunoasterii eforturilor noastre, a calitătii si distinctiei pe care proiectele Willbrook le oferă. După un proces îndelungat, suntem foarte fericiti că am reusit să finalizăm acest proiect si să relocam studiourile si birourile Realitatea Media în sigura clădire care a adoptat în întregime principiile constructiilor green. Willbrook este cea mai bună certificare a excelentei pe care o punem la dispozitia tuturor clientilor nostri” a declarat Daiana Voicu, Managing Partner Willbrook International.

Proiectul cuprinde un complex de spatii de birouri si centru de conferintă dispuse în două clădiri, P+5 etaje fiecare ce se întind pe o suprafată de închiriat de aproximativ 37.000 de metri pătrati închiriabili de birouri clasa AAA, cu un număr total de peste 850 de locuri de parcare atât subteran, cât si la exterior.

În completarea spatiilor cu destinatie pentru birouri, Willbrook Platinum Business and Convention Center dispune de cel mai modern si exclusivist centru de conferinte din Bucuresti dotat cu tehnologii de ultimă generatie. Centrului de business si conferinte i se alătură un spatiu generos alocat pentru restaurantul complexului, Mahogany Food-Court.

“În completarea parteneriatului foarte puternic pe care îl desfăsurăm de ani de zile cu dezvoltatorul imobiliar britanic, Willbrook International, am decis să relocăm studiourile si birourile Realitatea Media în proiectul companiei premiat recent, în cadrul celei mai mari competitii imobiliare internationale. Asadar, suntem nerabdători să ne începem activitatea în noua destinatie de afaceri “verde” a Bucurestiului”, declară proprietarul postului de televiziune Realitatea TV, Elan Schwartzenberg.

Willbrook International este o corporatie internatională, înfiintată în Marea Britanie, care oferă o gamă completă de servicii imobiliare profesionale care se adresează atât indivizilor cât si companiilor. Încă de la înfiintare, compania s-a concentrat pe oportunitătile de afaceri din Europa Centrală si de Est. Începând cu 1998, Willbrook International a dezvoltat imobile rezidentiale de lux, clădiri de birouri, comerciale si industria­le în România, Cehia, Letonia, Georgia, Bulgaria si Turcia.

Misiunea companiei este de a dezvolta si sustine concepte unice pe pietele locale, combinând expertiza internatională cu inovatia si designul local. Urmărim o dez­voltare durabilă si protejarea mediului si dorim să creăm valoare si beneficii atât pentru companie, cât si pentru clientii nostri.

Compania a crescut în ultima vreme  prin intermediul celor patru divizii:

Willbrook Real Estate – dezvoltă un portofoliu semnificativ si variat de proi­ecte imobiliare în întreaga Europă.

Willbrook Property Management – coordonează toate serviciile oferite clientilor de real estate pentru proprietătile companiei si ale altor investitori, fie că edificiul are destinatie rezidentială, de bi­rouri, comercială sau uz mixt.

Willbrook Hospitality – oferă o gamă largă de servicii cu valoare adăugată pentru clientii din clădirile cu destinatie rezidentială si de afaceri: spa, cluburi de fitness, restaurante si catering, organizare de evenimente.

Willbrook Medical Center – adaugă serviciilor existente servicii medicale de top, raspunzând astfel nevoilor pacientilor prin intermediul cen­trelor medicale locale si a parteneriatelor cu institutii medicale recunoscute pe plan international.






Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//