• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Cisco - parteneriat global cu Xerox pentru servicii de management al proceselor de imprimare

Cisco - parteneriat global cu Xerox pentru servicii de management al proceselor de imprimare

Xerox Corporation va prelua şi administra toate operaţiunile de imprimare a 460 de birouri Cisco din toată lumea, îmbunătăţind fluxul de lucru cu documentele pentru angajaţii care lucrează de la birou sau de pe echipamente mobile.

Ca parte a noii strategii privind serviciile de management al proceselor de imprimare (MPS – Managed Print Services), Xerox va implementa la Cisco un model eficient de administrare şi producţie a documentelor, care va conduce la eficientizarea mediului de imprimare cu 20%. Folosind platforma EPS (Enterprise Print Services) pentru a susţine o nouă soluţie „cloud” pentru tiparul de pe dispozitivele mobile, Cisco va permite tuturor angajaţilor să imprime documente în siguranţă, de pe orice tip de echipament mobil, oricând şi oriunde, fără a fi nevoiţi să descarce un software special, să se conecteze la o imprimantă locală sau să-şi pornească laptop-urile.

„Soluţia implementată la Cisco reprezintă viitorul serviciilor de tip MPS, combinând managementul imprimării cu serviciile ITO „cloud”, pentru a funcţiona cu infrastructura existentă a companiei şi pentru a fi compatibilă cu tehnologiile mobile”, spune Răzvan Botezatu, Services & Strategic Accounts Director Xerox România şi Republica Moldova. „Angajaţii Cisco se vor concentra mai mult asupra priorităţilor de business ale companiei, deoarece Xerox se va asigura că vor petrece mai puţin timp imprimând documente la birou sau când se află în deplasare, în afara companiei”, completează Botezatu.

Pentru a respecta normele de eficienţă şi control al costurilor, Cisco va utiliza şi instrumentele Xerox de îmbunătăţire a activităţii de print: „pop-up”-uri automate care conţin indicaţii şi sfaturi vor apărea pe ecranul computerului, pentru a îndruma utilizatorii către cea mai bună opţiune de imprimare, în funcţie de preţ, consum de cerneală sau energie.

De asemenea, securitatea este una dintre priorităţile luate în calcul în implementarea strategiei MPS la Cisco, deoarece foarte multe documente includ date financiare confidenţiale sau alte informaţii sensibile de business. Pentru a le păstra în siguranţă, angajaţii se vor autentifica prin intermediul unui card de acces personal atunci când ridică exemplarele tipărite din imprimantă.

„Xerox ne ajută să aducem activităţile de imprimare la un nivel superior de performanţă, pentru a funcţiona în acelaşi ritm cu angajaţii noştri”, afirmă Sheila Jordan, Vice President Communication and Collaboration, IT, Cisco.

„Aceştia nu stau la acelaşi birou în fiecare zi, nu folosesc una şi aceeaşi imprimantă, de aceea trebuie să îmbunătăţim procesul de print pentru a fi la fel de simplu dacă ar fi făcut asta. Noua infrastructură de imprimare îi va ajuta pe angajaţi să ia cele mai bune decizii atunci când tipăresc, decizii care ţin de eficienţa costurilor şi impactul asupra mediului înconjurător. În plus, le va oferi acces la printarea documentelor când călătoresc în afara biroului, sau chiar atunci când se află într-un hotel”, încheie aceasta.

Compania Xerox a fost poziţionată în cadranul de lideri pe segmentul de servicii de management al proceselor de imprimare, în raportul realizat de Gartner din 2010, „Magic Quadrant for Managed Print Services (MPS) Worldwide”, şi a fost recunoscută ca lider de către IDC în rapoartele „Worldwide and U.S. Outsourced Print and Document Services Forcast and Analysis” şi 2010 „MPS MarketScape Report”. De asemenea, compania a mai fost numită lider pe segmentul MPS şi în raportul din 2010 „MPS Comes of Age”, redactat de Quocirca’s European Vendor.

Xerox România şi Republica Moldova este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piaţa locală de 40 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienţii săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de către Xerox şi optimizarea proceselor de business care includ documente. Alături de cei 5 distribuitori, 24 de concesionari şi peste 200 de reselleri autorizaţi, Xerox România şi Republica Moldova oferă atât companiilor, cât şi clienţilor individuali soluţii, echipamente şi media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//