• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Magazinul Casa Rusu din Arad - un nou magazin al Rus Savitar

Magazinul Casa Rusu din Arad - un nou magazin al Rus Savitar

Rus Savitar va deschide pe 26 august 2011 un magazin sub brandul Casa Rusu în Arad, în cadrul Centrului Comercial Armonia, pe Calea Aurel Vlaicu la numărul  296.

Magazinul din Arad este cel de-al 11-lea la nivel national si al doilea deschis în 2011, după cel din Bucuresti, de pe Valea Cascadelor. Planul de extindere vizează atât dezvoltarea zonei de productie cât si a celei de retail, astfel că până la sfârsitul anului Casa Rusu va mai deschide un magazin în Bucuresti.

"În 2010 am început o campanie de extindere, cu noi puncte de vânzare, unităti de productie si desigur produse si game noi, adaptate  realitătilor din piată, atât din punctul de vedere al designului si materialelor cât si al raportului calitate-pret. Aradul este un punct strategic în dezvoltarea retelei de magazine, ne bucurăm că am reusit să aducem produsele noastre în cel mai important centru comercial din oras”, a declarat Cristian Rusu, Director General Casa Rusu. 

Magazinul Casa Rusu din Arad are o suprafată totală de 4500 mp si va avea 26 de angajati, iar investitia în amenajare si deschidere se ridică la 200.000 euro. 

Pentru a sărbători deschiderea magazinului, toate produsele vor putea fi achizitionate la preturi promotionale, TVA-ul fiind cadou.

În prezent, Rus Savitar derulează o investitie 5 milioane de Euro în dezvoltarea capacitătii de productie pentru mobilierul tapitat (canapele, coltare, holuri, etc). În urma acestei investitii vor fi create în jur de 400 noi locuri de muncă, iar productia va fi de 10.000 de unităti de mobilier tapitat pe lună.

Rus Savitar si-a început activitatea în anul 1994 ca retailer de mobilă, în scurt timp devenind unul dintre cei mai mari producători de mobilier din PAL din România.

Este ca mărime al doilea producător de mobilier din PAL din România, cu o capacitate totală de productie de  18 000 de garnituri de mobilier lunar si 2 000 de seturi de mobilier tapitat/ lună, activitatea de productie si logistică desfăsurându-se pe o suprafată de 100 000 mp.

Casa Rusu reprezintă divizia de retail a companiei Rus Savitar si se doreste a fi puntea de legatură directă dintre producător si clientul final, fără intermediul altor comercianti si dealeri.

Pe lângă magazinele Casa Rusu deja existente, în Timisoara, Sibiu, Cluj Napoca, Deva, Pitesti, Brasov si Bucuresti, urmează în urmatoarea perioadă extinderea retelei cu noi locatii în punctele cele mai importante din teritoriu.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//