• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Sistemul BOMBARDIER CITYFLO 650 CBTC va fi utilizat in capitala Regatului Unit

Sistemul BOMBARDIER CITYFLO 650 CBTC va fi utilizat in capitala Regatului Unit

Bombardier Transportation a obtinut un contract major de livrare a unei actualizari a sistemului de semnalizare ATC (control automat al trenurilor) a Caii Ferate De Sub Suprafata (Sub Surface Railway – SSR), aflata in subordinea retelei de metrou din Londra, Marea Britanie. Contractul, in valoare de aproximativ 354 milioane de lire sterline (aproximativ 402 milioane de euro / 577 milioane de dolari americani), este o parte din proiectul de actualizare a cailor ferate de sub suprafata si de metrou londoneze. Bombardier va furniza sistemul CITYFLO 650 ATC, tehnologia inovatoare de control a trenurilor bazata pe comunicare (CBTC), similara cu cea ce functioneaza cu succes pe liniile de metrou din Madrid, Spania.

Principalul scop al contractului este acela de reinnoire a sistemului de semnalizare si furnizarea unui sistem ATC pentru cele 4 linii de sub suprafata (Metropolitan, District, Circle, Hammersmith & City) din reteaua de metrou londoneza. Transportand 1,3 milioane de pasageri pe zi, liniile cuprind 40% din retea si transporta 25% din numarul de calatori zilnic.

Bombardier va dota cei 310 km de linie (40 km in tuneluri), 113 statii, 191 garnituri de tren, 49 trenuri de mentenanta si 6 trenuri de patrimoniu pana in 2018, urmata de o perioada de garantie de doi ani. Biroul principal al proiectului va fi la Londra, cu fabrici din Bangkok, Helsinki, Madrid, Pittsburgh, Plymouth, Derby si Reading oferind o mare parte in aprovizionarea cu produse si lucrari de inginerie associate. Bombardier va dota vehiculele existente si noi a Cailor Ferate de Sub Suprafata (SSR) in conformitate cu noul contract.
 
André Navarri, Presedinte si Chief Operating Officer, Bombardier Transportation, a declarat: “Tehnologia revolutionara Bombardier CBTC este instalata la nivel global pe 13 linii si este dovedit faptul ca a crescut semnificativ capacitatea si calitatea serviciilor pentru clientii nostri. Suntem foarte incantati de faptul că ne-a fost atribuit acest nou contract de catre Metroul din Londra si suntem nerabdatori sa sa lucram impreuna la acest proiect interesant care va imbunatati reteaua de transport pentru sute de mii de pasageri.”

Anders Lindberg, preşedinte al departamentului de Semnalizare si Soluţii de Control Feroviar, Bombardier Transportation, a adaugat : “Pe langa faptul ca acesta este un contract important pentru Bombardier in piata sistemelor de semnalizare din Marea Britanie, acesta sta ca marturie a puterii si eficientei sistemului CITYFLO 650 si a reputatiei cunoscute a  sistemului nostru de livrare. Noi am furnizat solutii CITYFLO in intreaga lume si sunt foarte mandru ca introducem tehnologia noastra de pinoierat in Regatul Unit.”

CITYFLO 650 este o tehnologie ATC Bombardier ce opereaza cu succes pe 13 linii din America de Nord, Europa si Asia. Fiind un bloc in miscare, sistemul CBTC utilizeaza retele moderne de radio, retele pe arii extinse pentru a comunica intre centrul de control si tren.  In plus fata de posibilitatea de a putea fi instalat fara intreruperea serviciului sau a orarelor de calatorie stranse, poate asigura interoperabilitatea cu sistemele de control existente deja la bordul trenului si se pot adapta cerintelor de tara. Acesta solutie avansata conduce la imbunatatirea sigurantei, la marirea capacitatii si a fiabilitatii, scurtarea distntei de miscare intre trenuri si reducerea costurilor de intretinere.

Livrarile recente includ solutii pentru liniile 1 si 6 ale metroului din Madrid, Spania, parte a uneia dintre cele mai aglomerate retele de metrou din Europa, unde clientul a observant deja o crestere de 30% in capacitatea de transport a pasagerilor si se mai asteapta imbunatatiri suplimentare dar si solutiile pentru magistrala 3 a sistemului de metrou din Shenzhen,China, solutie care a fost livrata in 22 de luni. Printre proiectele in derulare se numara cele in curs de desfasurare din Arabia Saudita si Brazilia, unde CITYFLO 650 este o parte integrata a sistemului BOMBARDIER INNOVIA Monorail 300.

Portofoliul de solutii de control feroviar Bombardier acopera intreaga gama de solutii de tranzit de masa CITYFLO, de la manual de complet automat, precum si sisteme bazate pe comunicare. Acesta furnizeaza, de asemenea, solutii de cale ferata BOMBARDIER INTERFLO, de la sisteme conventionale la sisteme ERTMS de nivel 2. Bombardier ofera o paleta completa de produse de semnalizare la bord sau pe linie.

In industria de transporturi feroviar din Marea Britanie, Bombardier este lider in fabricarea si intretinerea materialului rulant si este singurul constructor de tren prezent in tara. Bombardier Transportation are 4,500 de angajati in centrele de productie din Derby si Plymouth si 15 centre de intretinere si revizie pe intreg teritoriul Marii Britanii. Bombardier este contractat sa ofere servicii de intretinere sau revizie la 5,200 de vehicule feroviare din Marea Britanie.
 
Lider global in tehnologie feroviara, compania Bombardier Transportation ofera cel mai larg portofoliu din industria feroviara si furnizeaza produse si servicii inovatoare care stabilesc noi standarde in cadrul mobilitatii durabile. Tehnologiile BOMBARDIER ECO4 – construite pe cele patru puncte-cheie ale energiei, eficientei, economiei si ecologiei – conserva energia, protejeaza mediul si ajuta la imbunatatirea performantei totale a trenului. Bombardier Transportation are sediul in Berlin, Germania, si este prezent in peste 60 de tari. Are o baza instalata de peste 100.000 de vehicule in intreaga lume.

Lider mondial in solutii de transport inovativ, de la avioane comerciale la cele pentru afaceri pana la echipamente, sisteme si servicii de transport feroviar, Bombardier Inc. este o corporatie globala cu sediul in Canada. Cifra de afaceri pentru anul fiscal incheiat la 31 ianuarie 2011 a fost de 17.7 miliarde USD, iar actiunile sale sunt tranzactionate la Bursa de Valori din Toronto (BBD). Bombardier este listata ca o componenta in indexurile Dow Jones Sustainability World si North America.






Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//