• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Banca Comerciala Carpatica lanseaza creditul APIA SAPS

Banca Comerciala Carpatica lanseaza creditul APIA SAPS

Banca Comerciala Carpatica lanseaza creditul APIA SAPS, produsul avand scopul de a sprijini clientii persoane juridice care indeplinesc prevederile conventiei privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii Schemei de plata unica pe suprafata – SAPS, Campania 2011.

Schema de plata unica pe suprafata (SAPS) consta în acordarea unei sume uniforme pe hectar, platibila o data pe an, decuplata total de producţie, respectiv de 91 EUR/ha, denominati in lei la cursul leu/euro comunicat de Banca Centrala Europeana la 30 septembrie 2011. Valoarea creditului acordat de banca este de maxim 80% din suma cuvenita din SAPS.

Perioada de creditare se deruleaza pana la incasarea subventiilor SAPS virate de APIA in conturile beneficiarilor deschise la Banca Comerciala Carpatica SA, dar nu mai tarziu de 30.06.2012 inclusiv.

Dobanda se diferentiaza in functie de ratingul BNR al clientilor – A, B, sau C aferent ultimelor situatii financiare declarate la RECOM.

„Unul dintre obiectivele strategice pe 2011 este sustinerea agriculturii ce a inregistrat un an excelent, fiind considerat unul dintre motoarele de crestere economica. Astfel, prin lansarea creditului APIA SAPS, sprijinim in mod direct exploatarile agricole, fiind un instrument de sustinere a capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii schemei de plata unica pe suprafata. Conditiile de creditare sunt accesibile, costurile sunt avantajoase, iar solutionarea cererii de credit este rapida, banca oferind consultanta gratuita pe toata perioada pregatirii documentatiei de accesare a creditului”, declara George Ciobanasu, Director General Adjunct al Bancii Comerciale Carpatica.

Mai multe detalii referitoare la acest tip de finantare se gasesc pe site-ul bancii, www.carpatica.ro, in cadrul sectiunii „Programe de finantare” pentru IMM si Corporate. 

Banca Comerciala Carpatica este o institutie financiara cu capital social majoritar romanesc, ale carei actiuni sunt listate la categoria intai a Bursei de Valori Bucuresti.

Banca Comerciala Carpatica a fost infiintata la Sibiu in data de 15 iulie 1999. In prezent, Banca detine o retea teritoriala vasta de sucursale si agentii acoperind toate judetele tarii si Bucuresti.

Produsele si serviciile financiare oferite de BCC sunt dintre cele mai diversificate si adaptate cerintelor clientilor persoane fizice, IMM-uri si Corporatii.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//