• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Certinvest include si sotul sau sotia in asigurarea oferita investitorilor in fondul Certinvest Next Generation

Certinvest include si sotul sau sotia in asigurarea oferita investitorilor in fondul Certinvest Next Generation

Certinvest a anuntat că extinde asigurarea oferită gratuit investitorilor din fondul Certinvest Next Generation pentru a include si sotul/sotia investitorilor ca membri asigurati. Asigurarea este oferită gratuit investitorilor din fondul Certinvest Next Generation care au investit minimum 5000 de RON, precum si sotului/sotiei acestora.

Asigurarea oferită acoperă riscurile de deces din accident sau de invaliditate totală permanentă din accident. Prin această initiativă, Certinvest devine primul administrator de fonduri de investitii care oferă investitorilor bonus o asigurare de viată  atât pentru ei cât si pentru sotul/sotia acestora.

Valoarea sumei asigurate prin asigurarea oferită de fondul Certinvest Next Generation variază în functie de suma investită de investitor în acest fond.

Horia Gustă, presedintele Comitetului Director al Certinvest declară: „Credem că este extrem de important în cadrul unei familii ca ambii părinti să ofere protectie financiară copiilor lor în eventualitatea nefericită în care ei nu mai sunt capabili să-i sustină. De aceea, am ales să oferim gratuit aceeasi asigurare de viată si sotului/sotiei investitorilor din fondul Certinvest Next Generation. Ne dorim ca această măsură să ofere un confort financiar mai mare familiilor investitorilor.”

Fondul deschis de investitii Certinvest Next Generation se adresează părintilor care îsi doresc obtinerea unor randamente superioare celor pe care le-ar obtine prin constituirea de depozite, conturi de economii sau asigurări unit-linked si care doresc ca investitiile proprii să fie protejate de efectele inflatiei, pentru o perioadă recomandată de minimum 5 ani. Fondul investeste într-un portofoliu diversificat de instrumente investitionale (depozite bancare, obligatiuni, alte instrumente cu venit fix, actiuni, etc), ponderea în fiecare dintre acestea variind în functie de evolutia si trendul de pe pietele în cauză.

Investitia minimă în fondul Certinvest Next Generation este de o unitate de fond, pretul initial al unei unităti de fond fiind de 100 de RON. Subscrierile în acest fond sunt posibile începând cu data de 1 iunie 2011.  Pentru investitiile realizate prin platforma www.investonline.ro sau prin telefon 021 203 14 30/31, comisioanele de subscriere se reduc la jumătate.

Fondul a fost autorizat prin Decizia CNVM 486 din data de 25.05.2011 si este înscris în Registrul CNVM cu numărul CSC06FDIR/ 400072 din data de 25.05.2011. Depozitarul fondului este BRD-GSG.

Certinvest a luat fiintă în anul 1994 si are în prezent în administrare active de aproximativ 25 milioane euro, distribuite în 13 fonduri de investitii, dintre care 8 deschise, fiecare dintre ele orientat catre alt tip de investitii: Certinvest XT Index (fond de indice-actiuni), Certinvest BET Index (fond de indice-actiuni), Certinvest BET-FI Index (fond de indice-actiuni), Certinvest Dinamic (fost Intercapital - fond diversificat dinamic), Certinvest Prudent (fost Capital Plus - fond diversificat defensiv), Certinvest Obligatiuni (fost Orizont - obligatiuni), Certinvest Monetar (fost Tezaur - fond monetar) si
Certinvest Next Generation (fond diversificat flexibil), precum si 6 fonduri inchise de investitii: Certinvest Artă Rmânească,Certinvest Absolute Return, Certinvest Everest, Certinvest Leader, Certinvest Green si Certinvest Properties RO.

Certinvest se remarcă în piată si ca un lider în administrarea portofoliilor private de investitii, cu o cotă de piată de peste 41% pe acest segment.

Certinvest a dovedit de-a lungul anilor ca este unul dintre cei mai dinamici si inovatori administratori de pe piata. Compania a lansat primul fond fara comisioane de subscriere sau răscumpărare de pe piata româneasca (Certinvest Monetar) si primul fond de obligatiuni din România (Certinvest Obligatiuni).
Certinvest se mândreste totodata ca fiind un sustinator al pietei crescânde de fonduri de investitii din România, fiind primul administrator care a lansat o platformă online de investitii în fondurile administrate: www.Investonline.ro, precum si primul blog corporate menit să aducă domeniul investitiilor mai aproape de investitori, făcându-l mai transparent mai clar si mai accesibil: www.Despreinvestitii.ro.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//