• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Socrate Salarii - adaptat noilor cerinte impuse de Revisal

Socrate Salarii - adaptat noilor cerinte impuse de Revisal

Începând cu 15 august 2011 au devenit operationale noua procedură de transmitere si noul continut al Registrului de evidentă a salariatilor, asa cum sunt prevăzute ele de Hotărârea de Guvern 500/2011.

Pentru a veni în sprijinul clientilor săi, BITSoftware a aliniat solutia Socrate Salarii noilor modificări legislative, astfel încât raportarea către ITM să fie corectă si să nu afecteze în niciun fel activitatea clientilor.

Însă aceste modificări nu sunt singurele pe care le aduce versiunea 11.08 a solutiei de salarizare oferită de BITSoftware. Astfel, începând de acum se pot adăuga, modifica sau sterge informatii referitoare la fiecare angajat în parte, informatii care au legătură cu activitatea desfăsurată de respectivul angajat în cadrul companiei dumneavoastră (cursuri de perfectionare, detasări, calificări suplimentare etc).

În plus, Socrate Salarii 11.08 permite definirea propriilor programe de muncă, în concordantă cu prevederile Nomenclatorului privind repartizarea timpului de muncă prevăzut de Normele de aplicare a HG 500/2011.

Socrate Salarii se adresează departamentului de resurse umane din firmele românesti. Solutia realizează definirea si gestionarea structurii de personal, evidenta drepturilor salariale, concedii de odihnă si medicale precum si a altor drepturi si retineri care se aplică salariatului sau companiei angajatoare.
Solutia a fost concepută din dorinta de a acoperi un număr cât mai mare de cazuri particulare, fiind stiut că problemele legate de acest capitol sunt complexe.

Socrate Salarii este perfect integrat cu solutiile ERP ale BITSoftware - Socrate+ si SocrateOpen -, transferul în contabilitate putându-se face cu repartizarea automată a cheltuielilor pe centre de cost.

Cu peste 18 ani de experientă, BITSoftware dezvoltă si implementează solutii ERP, CRM si Business Intelligence (BI) care ajută companiile din diverse industrii să-si îmbunătătească productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, si să realizeze obiectivele de crestere pe termen lung.
BITSoftware este prima companie din România care a lansat un sistem ERP&CRM de clasă mondială, open source - SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distributie, productie si constructii, si una dintre primele companii românesti care a dezvoltat un sistem ERP - Socrate+ - implementat până acum în peste 150 de companii medii si mari din România.

BITSoftware a devenit, de la începutul acestui an, reseller oficial pentru România al furnizorului american de solutii de Business Intelligence, MicroStrategy, prin parteneriatul încheiat urmărindu-se dezvoltarea si distribuirea pe piata din România a celei mai complexe si complete solutii de Enterprise Business Intelligence.

BITSoftware este, totodată, distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware înseamnă nu numai achizitia unui abonament anual, ci si servicii profesionale de instalare si migrare, scolarizare utilizatori si integrare cu alte aplicatii.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//