• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Paginiaurii.ro - acces la peste 600.000 de companii din Balcani

Paginiaurii.ro - acces la peste 600.000 de companii din Balcani

Pagini Aurii a anuntat parteneriatul cu cele mai importante directoare de afaceri online din ţările balcanice: Yellow Pages Greece, Golden Book Macedonia, Yellow Pages Serbia şi Golden Pages Bulgaria.

Începând cu această lună, prin secţiunea regio.paginiaurii.ro, motorul de căutare paginiaurii.ro a implementat căutarea în Balcani, devenind astfel un portal business regional integrat. Compania Pagini Aurii România a ales sa fie partener cu directoarele de business online din regiune, oferind utilizatorilor săi şi business-urilor româneşti o modalitate simplă şi la îndemână de a accesa milioane de produse şi servicii din ţările partenere.

În acelaşi timp, paginiaurii.ro oferă clienţilor săi oportunitatea unei expuneri în faţa a peste 45 de milioane de potenţiali consumatori din toată regiunea. Prin integrări paralele în site-urile celor 4 directoare online, companiile din România au acum acces direct către pieţele din Bulgaria, Grecia, Macedonia şi Serbia, ceea ce însumează accesul la peste 600.000 de companii - furnizori profesionişti de produse şi servicii competitive.

“Paginiaurii.ro devine, aşadar, un motor de căutare regional complex: suntem mândri să putem oferi utilizatorilor şi business-urilor din România posibilitatea de căutare avansată la nivel balcanic a produselor şi serviciilor de care au nevoie; clienţii paginiaurii.ro vor dobandi în acest fel expunere la milioane de utilizatori din ţările balcanice partenere”, a declarat Iulian Boanta, Director de Marketing Pagini Aurii.

Pagini Aurii Bulgaria are mai mult de 600.000 căutări lunare la www.goldenpages.bg, companiile listate însumând peste 100.000 de afaceri doar în Bulgaria, ocupând primul loc pe piaţa de ghiduri clasificate, ca o sursă de informaţie eficientă şi de încredere. Firmele româneşti pot fi găsite pe link-ul: http://www.goldenpages.bg/en/searchromania.

Pagini Aurii Macedonia este liderul pieţei de ghiduri clasificate, valabil în limbile macedoneană, albaneză şi engleză, la: http://zk.com.mk/. Companiile listate însumează peste 60.000 de afaceri doar în Macedonia, iar firmele româneşti le puteţi găsi la adresa: http://zk.com.mk/link/romania.

Pagini Aurii Serbia are mai mult de 2.000.000 de căutări lunare la www.yellowpages.rs, companiile listate la www.xo.gr însumând peste 200.000 de afaceri doar în Serbia. Firmele româneşti le găsiti la: http://www.yellowpages.rs/searchromania.

Pagini Aurii Grecia este considerată cea mai complexă sursă de informaţii în mediile print şi online, cu peste 40 de ani experienţă pe piata ghidurilor business. Firmele românesti le găsiţi la: http://www.xo.gr/default.aspx?pid=243&la=2.

Pagini Aurii este liderul pieţei de ghiduri clasificate din România, deţinând cca. 70% din această piaţă. Din 2010, Pagini Aurii SA face parte din Heise Medien Grouppe, lider european în publicarea de ghiduri clasificate de informaţii business la nivel local. În decembrie 2008 a relansat paginiaurii.ro, transformându-l într-un motor de căutare business performant şi complex, construit pentru a oferi utilizatorilor săi căutări cu rezultate relevante. În portofoliul companiei se mai regăsesc brand-uri precum: Pagini Albe, Contact B2B şi Pagitur, site-ul de mobil m.paginiaurii.ro.

Compania editează anual 20 ghiduri Pagini Aurii (Bucureşti-Ilfov, Călăraşi-Ialomiţa, Galaţi-Brăila, Iaşi-Bacău, Prahova, Dolj, Argeş - Dâmboviţa, Mureş, Braşov, Arad, Bihor, Timiş, Cluj, Constanţa, Sibiu, Satu Mare-Maramureş, Covasna-Harghita, Suceava-Neamţ, Buzău-Vrancea, Hunedoara) cu o circulaţie de peste 1.000.000 copii, furnizând informaţii în mediul tipărit, online precum şi aplicaţii multimedia. 
 


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//