• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

MedLife - program de investitii de peste 50 milioane euro, pana in 2015

MedLife - program de investitii de peste 50 milioane euro, pana in 2015

MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale private din România, a încheiat, alături de International Finance Corporation (IFC), membră a Grupului Bancii Mondiale, si Erste Group împreună cu Banca Comerciala Romana (BCR), un contract de credit sindicalizat în valoare de 40 milioane euro. Fondurile oferite de International Finance Corporation, si Erste Group împreună cu Banca Comercială Română, sunt parte a unui program de investitii care include si fonduri individuale, în valoare totală de 52,1 milioane euro, care va fi derulat în intervalul 2011 – 2015.

Acordul de finantare reprezintă un pas important în strategia de dezvoltare a MedLife si stă la baza unui program de investitii pentru extinderea operatiunilor si deschiderea de noi unităti, atât în Bucuresti, cât si în tară.

“Aceast proiect finantat de IFC si Erste va permite MedLife să ofere mai multe servicii medicale în tară, fiind un model prin care furnizorii de servicii medicale private preiau din efortul sistemului de stat, având si un impact pozitiv asupra bugetului de asigurări de sănătate, prin economiile realizate”, a declarat Ana-Maria Mihăescu, sefa misiunii International Finance Corporation (IFC) în România.

La sfârsitul programului de investitii anuntat, MedLife va avea în portofoliu o retea de 10 hyperclinici, 6 spitale de mari dimensiuni, 10 laboratoare, 12 farmacii.

“Oferim servicii medicale pentru un milion de oameni anual. Suntem onorati că, având sprijinul partenerilor nostri financiari, putem să concretizăm angajamentul MedLife de a extinde accesul la asistenta de calitate pentru mult mai multi români. În contextul crizei din sistemul public de sănătate, succesul modelului privat poate deveni un reper si un drum de urmat pentru reformarea serviciilor de sănătate. Considerăm că, la etapa actuală, sistemul privat este pregătit să ofere întreg suportul autoritătilor române pentru crearea unui nou cadrul legislativ în domeniul sănătătii”, a declarat Mihail Marcu, Presedinte CA MedLife.

“Proiectul MedLife a reprezentat o oportunitate excelentă de finantare, având în vedere potentialul sectorului de servicii medicale private si viabilitatea investitiilor planificate. Participarea în cadrul sindicalizării este sustinută direct de către banca mamă din Austria, Erste Group, ceea ce confirmă angajamentul Erste fată de România si fată de finantarea infrastructurii locale în domeniul sănătătii. Banca Comercială Româna a actionat, la nivel local, în calitate de intermediar al tranzactiei realizând totodată structurarea finantării si procesul tehnic de evaluare (due-dilligence)”, a declarat Tobias W. Seiferth, Director Clienti Internationali Mari în cadrul BCR.

Potrivit rezultatelor anuntate pentru primele sase luni, cifra de afaceri a MedLife a crescut cu 37% fată de acceasi perioadă a anului 2010, de la 17,35 milioane euro, la 23,8 milioane euro.

International Finance Corporation (IFC), membru al Grupului Băncii Mondiale, creează oportunităti pentru ca oamenii să învingă sărăcia si să îsi îmbunătătească viata. Sustinem cresterea economică durabilă în tările în curs de dezvoltare, sprijinind dezvoltarea sectorului privat, mobilizând capitalul privat si oferind servicii de consultantă si de diminuare a riscurilor pentru societăti comerciale si guverne. În anul fiscal 2010, IFC si-a ajutat clientii să creeze locuri de muncă, să respecte mediul înconjurător si să sprijine comunitătile lor locale, realizând în acelasi timp finantări record de aproape $ 19 miliarde.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operatiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societătile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clientilor si după numărul celor pentru care BCR este principală institutie cu care fac banking.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrală si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti în cadrul a 3.200 de filiale din 8 tări (Austria, Republica Ceha, Slovacia, România, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30 iunie 2011, Erste Group detinea active totale în valoare de 214,2 miliarde EUR, înregistrând un profit net de 496,3 milioane EUR si un raport cost/venituri de 49.5%.

MedLife activează pe piata din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locală. Compania îsi desfăsoară activitatea în 9 Hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov si Arad, 8 laboratoare proprii de analize, 28 de centre medicale generaliste în Bucuresti si în tară, 7 centre cu specializare unică si în colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toată tara.

Alături de Spitalul de Pediatrie MedLife, compania mai detine două spitale multidisciplinare, Life Memorial Hospital în Bucuresti si MedLife-Genesys, în Arad. Acestea includ maternitate proprie si pot gestiona cazuri complexe de chirurgie.

Conform studiului international realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al doilea an consecutiv cel mai de încredere brand în rândul românilor la categoria “Clinică Privată”, iar în ultimii trei ani, studiile de piată IMAS derulate la nivel national plasează constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinică-centru medical, laborator medical. MedLife este compania cu cea mai mare cifră de afaceri pe aceste segmente în ultimii patru  ani.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//