• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Samsung Galaxy Tab 10.1 - disponibil in Romania

Samsung Galaxy Tab 10.1 - disponibil in Romania

Samsung Electronics Co., Ltd, lider global în segmentul digital media si în cel al convergentei digitale, a anuntat disponibilitatea în România a unuia dintre cele mai populare dispozitive ale anului, Galaxy Tab 10.1, creat pentru a răspunde nevoilor fiecărui membru al familiei.

Datorită celei mai noi versiuni de Android, Honeycomb 3.1, Galaxy Tab 10.1 oferă experiente multimedia complete si performante avansate de la tranzitii mai rapide între diverse aplicatii, viteză sporită la navigare la suportul sporit pentru accesoriile USB. De asemenea, fiind special creată pentru tabletă, platforma Android Honeycomb sporeste productivitatea dispozitivului permitând utilizatorilor să folosească mai multe functii în acelasi timp.

Fiind cea mai subtire tabletă din lume la momentul actual, cu o grosime de numai 8,6 milimetri si o uimitoare greutate de 570 de grame (WiFi) si 575 de grame (3G), Samsung Galaxy Tab 10.1 este alegerea perfectă pentru cei care îsi doresc un dispozitiv complet, capabil să ofere performante superioare fie că e folosit pentru a rezolva sarcinile de la serviciu sau pentru divertisment.

Mai mult, display-ul uimitor de 10.1 inchi cu rezolutie de WXGA 1280 x 800, face din experientele vizuale un adevărat spectacol: filmele, fotografiile si programele grafice vor prinde viată pe ecranul tabletei. Iar datorită celor două camere de 3 megapixeli, respectiv 2 megapixeli apelurile video si redarea continutului video HD capătă o cu totul nouă dimensiune.

Pe lângă atractivitatea design-ului, Galaxy Tab 10.1 este prevăzut si cu cele mai avansate functii menite să pună în evidentă performantele unice ale dispozitivului.

„Galaxy Tab 10.1 este unul dintre exemplele remarcabile ale inovatiei constante marca Samsung, demonstrând dedicarea noastră pentru crearea de produse la cele mai ridicare standarde care să răspundă prompt nevoilor emergente ale publicului” a declarat Sorin Manea, Manager al Diviziei de Telecom din cadrul Samsung Electronics.

Utilizatorii sunt în permanentă conectati la viata socială si profesională prin intermediul functiei Samsung TouchWiz ce include meniul Live Panel cu ajutorul căruia personalizarea ecranului principal cu fotografii digitale, website-uri favorite si feed-uri ale retelelor sociale.

Iar pentru cei care îsi doresc să fie permanent la curent cu cele mai recente stiri si evenimente, Galaxy Tab 10.1 le pune la dispozitie serviciul Samsung Readers Hub, o bibliotecă ce include 12 ziare, 24 de reviste si 110.000 cărti. Mai mult, serviciul Samsung Social Hub reuneste email-ul, contactele, calendarul si conexiunile la retelele sociale într-o singură interfată intuitivă si foarte usor de accesat.

Datorită conectivitătii WiFi 802.11 a/b/g/n vitezele de descărcare si transferul de date sunt extrem de eficiente, iar experientele multimedia si de gamimg ating performante superioare datorită procesorului de aplicatii dual core Nvidia Tegra 1GHz.

Pentru persoanele aflate în permanentă miscare, Polaris Office este variantă ideală de Mobile Office ce oferă utilizatorilor solutii imediate si eficiente: acestia pot să citească si să editeze o gamă variată de formate de documente. Cu cea mai nouă versiune a tabletei Samsung, copiii si părintii se pot bucura în aceeasi măsură de cele mai atractive servicii si aplicatii îmbunătătite zilnic pentru sporirea performantelor.

Samsung Electronics Co., Ltd.  este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicatiilor, a dispozitivelor media digitale si a convergentei digitale, cu vânzări consolidate de 135.8 miliarde USD în anul 2010. Compania are aproximativ 190.500 de angajati în 206 de birouri din 68 de tări, fiind alcatuită din opt divizii principale de afaceri - Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor si LCD.

Recunoscut ca unul din brandurile cu cea mai rapidă dezvoltare în lume, Samsung Electronics este lider în productia de monitoare digitale, chip-uri de memorie, telefoane mobile si televizoare TFT-LCD.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//