• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Atra Doftana, cel mai avangardist Design Hotel din Romania, in Valea Doftanei

Atra Doftana, cel mai avangardist Design Hotel din Romania, in Valea Doftanei

Începând din luna august 2011, Valea Doftanei găzduieste cel mai avangardist Design Hotel destinat turismului corporate din România, Atra Doftana, proiect care a fost premiat recent de către Ordinului Arhitectilor pentru arhitectură social-culturală, în cadrul celei de-a noua editii a Anualei de Arhitectură Bucuresti 2011.

Atra Doftana reprezintă prima unitate turistică inaugurată de către Top Resorts, companie cu capital 100% autohton, specializată în dezvoltarea de proiecte turistice integrate în natură. Atra Doftana are la bază conceptul avangardist recunoscut la nivel mondial sub denumirea de “Design Hotel”, reunind facilitătile si serviciile premium cu design-ul inovator si grija pentru mediul înconjurător. Proiectul a fost realizat în urma unei investitii totale de aproximativ 1.000.000 euro si oferă o alternativă premium la turismul corporate, amenajarea resort-ului permitând deopotrivă organizarea de vacante active, de sejururi wellness ori a unor întâlniri de afaceri iesite din tiparele obisnuite.

Din valoarea totală a investitiei, o cotă de aproximativ 20%, corespunzătoare unui cuantum de 780.000 lei, este finantată prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) – măsura 313 pentru Încurajarea activitătilor turistice.

“În urma numeroaselor călătorii pe care le-am efectuat de-a lungul anilor, am sesizat lipsa unitătilor turistice care, dincolo de a răspunde nevoilor turistilor din zona de business, reusesc să le anticipeze si să le depăsească. Astfel, am decis să investim într-un resort exclusivist pe Valea Doftanei, care să respecte standardele exigente de calitate, să permită organizarea atât a reuniunilor de afaceri, cât si a vacantelor, să fie situat într-un spatiu relaxat, aproape de natură, nepoluat, dar totodată să fie usor accesibil din principalele centre business din tară – Cu alte cuvinte, ne-am dorit un proiect care să permită îmbinarea turismului de business cu ceea ce noi am numit turism de stare”, a declarat Emil Munteanu, managing partner si unul dintre actionarii Top Resorts.

Atra Doftana este un resort exclusivist, situat chiar pe malul Lacului Paltinu din Valea Doftanei, judetul Prahova, într-o ambiantă deopotrivă naturală si sofisticată: camerele sunt intim ascunse în panta malului, ca o prezentă discretă ce permite vederea neobstructionată spre lac. Design-ul avangardist si armonizarea arhitecturii cu mediul înconjurător au reprezentat, de altfel, argumentele de la baza recunoasterii Atra Doftana dintre cele 160 de proiecte înscrise în competitia ocazionată de editia din acest an a Anualei de Arhitectură Bucuresti.

Design-hotelul beneficiază de 8 camere elegante cu o capacitate totală de circa 20 de persoane, dispuse astfel încât să protejeze intimitatea oaspetilor si să asigure nivelul optim de confort la un nivel ridicat al exigentelor, fie că vorbim despre un weekend de relaxare, o vacantă activă sau o reuniune de afaceri. Facilitătile de care dispune resortul includ: o zonă de wellness cu vedere panoramică spre lac, incluzând saună si fitness, un restaurant-gourmet cu menu a la carte axat pe produse organice, terasa exterioară acoperită, zonă dedicată de barbecue, zonă de recreere pe marginea lacului Paltinu, un spatiu de joacă pentru copii si o suprafata generoasă de teren, de peste 3500 metri pătrati, pentru desfăsurarea de activităti în aer liber.

“Intentionăm să le oferim oaspetilor Atra Doftana un cadru restrâns, în care acestia să se poată  bucura de propriul colt de relaxare în inima naturii, conform celor mai exigente standarde de calitate a serviciilor. Designul avangardist si numărul redus de camere au reprezentat, alături de exigentele privind calitatea serviciilor oferite, criteriile majore avute în vedere pentru îndeplinirea acestui obiectiv, încă din faza de proiectare”, adaugă Munteanu.

Turistii interesati să petreacă o vacantă activă la Atra Doftana vor putea apela, de asemenea, la serviciile de booking si închiriere de echipamente pentru activităti out-door, cum ar fi pescuitul sportiv, echitatia, mountain bike sau agrementul nautic – caiac. Proprietarii Atra Doftana pregătesc, de asemenea, o serie de pachete speciale, printre care se numără Atra Journeys (vizite de o zi în comunităti locale de mestesugari si agricultori), cursuri de olărit si de gătit traditional, drumetii asistate de ghizi pe traseele turistice montane, precum si trasee de alpinism în Muntii Bucegi.

Înfiintată în anul 2008, Top Resorts este o companie cu capital integral românesc din domeniul turismului. Misiunea Top Resorts este de a identifica si valorifica acele zone neexplorate din România, în scopul dezvoltării de proiecte turistice integrate în natură. Primul proiect al companiei, Atra Doftana, este localizat în satul Tesila din Valea Doftanei, jud. Prahova, si are la bază conceptul avangardist recunoscut la nivel mondial sub denumirea de “Design Hotel”, reunind facilitătile premium cu design-ul inovator si grija pentru mediul înconjurător.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//