• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Festivalul International de Film Independent Anonimul 2011 - campanie realizata de Vodafone in social media

Festivalul International de Film Independent Anonimul 2011 - campanie realizata de Vodafone in social media

Vodafone sustine a 8-a editie a Festivalului International de Film Independent ANONIMUL, care se va desfasura in perioada 8-14 august 2011, la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii. 

Pentru a aduce spiritul festivalului mai aproape de publicul larg, Vodafone va lansa o campanie pe pagina de Facebook www.facebook.com/vodafonero. O aplicatie speciala pe care zilnic vor fi publicate articole scrise de corespondenti Vodafone Buzz va fi disponibila pe durata festivalului, incepand de marti, 9 august.  Patru corespondenti vor transmite de la fata locului  scurte cronici legate de filmele incluse in programul festivalului, interviuri cu actorii si regizorii prezenti, poze si filme inedite, dar si materiale inspirate de oamenii si locurile Deltei.

In campanie, vor fi implicati 4 bloggeri si personalitati cunoscute din lumea filmului, in rolul de ”corespondenti speciali” la Festivalul International de Film Independent ANONIMUL: Irina Margareta Nistor, critic de film, Cristina Bazavan, jurnalist (www.bazavan.ro), Adrian  Ciubotaru, blogger (www.adrianciubotaru.ro).

Al patrulea post de corespondent Vodafone Buzz la ANONIMUL va fi ocupat, prin concurs, de catre un blogger care isi va demonstra afinitatea cu lumea filmului, printr-o recenzie postata pe blogul personal. Concursul se va desfasura pana luni, la ora 12.00, pe pagina www.facebook.com/vodafonero.

In fiecare zi, fanii Vodafone Buzz care vor urmari cronicile celor patru corespondenti vor putea participa la concursuri ce vor avea ca premii „kit-uri de supravietuire in Delta”: Cartela Vodafone, articole de protectie solara si impotriva tantarilor etc.

Special pentru parteneriatul cu Festivalul de Film ANONIMUL, Vodafone a dezvoltat o campanie de comunicare „cu iz cinefil”, inspirata din filme celebre si adaptata atmosferei locatiei si specificului festivalului.

Vodafone va pune la dispozitie gratuit Internet prin conexiune Wi-Fi tuturor participantilor la festival, in Complexul Cinema din cadrul Green Village.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.930. 315 de clienti, la 30 iunie 2011. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu un numar de 381 milioane de clienti in intreaga lume, inregistrat la 30 iunie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume.

Editia a VIII-a a Festivalului International de Film Independent ANONIMUL este organizata de Fundatia Anonimul, cu sprijinul Ministerului Culturii si Patrimoniului National, Centrului National al Cinematografiei, Institutului Cultural Roman, Consiliului Judetean Tulcea si Televiziunii Romane, coproducator. 
Regizorul turc Nuri Bilge Ceylan, câştigătorul Marelui Premiu la Festivalul de Film de la Cannes 2011, va fi invitatul special al ediţiei de anul acesta a Festivalului ANONIMUL.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//