• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Impact SA - tranzactie imobiliara de peste 5,2 milioane de lei in Greenfield Residence

Impact SA - tranzactie imobiliara de peste 5,2 milioane de lei in Greenfield Residence

Impact Developer & Contractor SA a anuntat semnarea, în data de 1 august 2011, a unui contract de vânzare-cumpărare în valoare de 1 milion Euro plus TVA.


Tranzacţia a avut ca obiect vânzarea unui imobil tip p+2, cu o suprafaţă construită desfăşurată de 919 mp amplasat pe terenul aferent, plus un lot de teren în suprafaţă de 693 mp adiacent construcţiei.

Imobilele sunt amplasate în cartierul Quartz, parte a polului urban Greenfield situat în Sectorul 1, în Nordul Bucureştiului, nu departe de Pădurea Băneasa.
Destinaţia acestei construcţii este de unitate de învăţământ privată, Şcoala Little London funcţionând în acest imobil încă din anul 2010 pe baza unui  contract de închiriere şi având deja un an şcolar încheiat.

Preţul de tranzacţionare pentru construcţia la roşu a fost de 1.088 euro/mp construit desfăşurat (878 Euro/mp plus TVA), iar preţul net de vânzare al terenului (reglementat urbanistic) a fost  de 343 euro/mp (277 Euro/mp plus TVA).

În polul urban Greenfield locuiesc în prezent circa 1.500 persoane, iar numărul  familiilor tinere cu 1-2 copii de până la 12 ani este în creştere, ceea ce face ca existenţa unei şcoli în cadrul comunităţii să devină un avantaj important pentru confortul şi calitatea vieţii acestora.

Tranzacţia incheiată consolidează avantajele existente pentru locuitorii din polul urban  Greenfield deoarece permite extinderea volumului şi a gamei  de  servicii aferente educaţiei, sportului  şi  timpului liber disponibile  pentru  copiii familiilor din zonă. Până în prezent există asigurate în cadrul ansamblului Greenfield urmatoarele facilităţi: transport comunitar, locuri de joacă pentru copiii de până la 6 ani si altele pentru cei  pina la 12 ani, teren de volei/baschet, After School, sală de fitness, salon de acupunctură, cabinet stomatologic, restaurant, şcoala cu  clase  I-VI, minimarket, bancomat şi magazin Mic.ro mobil. În plus, în curând urmează să fie deschise o clinică medicală şi o farmacie.

Impact Developer & Contractor SA este un dezvoltator imobiliar cu capital integral privat care activează în domeniul dezvoltărilor mixte integrate. Compania a fost înfiinţată în 1991 prin subscripţie publică, iar din 1996 a fost cotată la Bursa Română de Valori Bucureşti.

Impact Developer & Contractor SA este compania care a introdus conceptul de "ansamblu rezidenţial" în România şi a dezvoltat până acum 16 zone rezidenţiale în 5 oraşe, pentru mai mult de 2.500 de familii care locuiesc în case şi apartamente. Portofoliul este completat cu 25.000 de metri pătraţi de birouri şi spatii comerciale, precum şi de servicii de administrare complexe.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//