• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Hame Romania a acordat primul premiu Chevrolet Spark din promotia Hame te premiaza

Hame Romania a acordat primul premiu Chevrolet Spark din promotia Hame te premiaza

Saptamana trecuta, oficialii Hamé au daruit prima masina din cadrul campaniei "Hame te premiaza", campania ce se deruleaza in perioada 30 mai – 7 august 2011. Inca de la inceputul anului Hamé, tinand cont de contextual socio-economic actual, a abordat piata cu noi retete si noi gramaje ale produselor. Noua oferta Hamé are rolul de a-si tine aproape consumatorii fideli, afectati de criza economica si desigur, de a castiga si alti consumatori fideli.

Hamé Romania a facut fericit un bucurestean de 33 ani. Numele lui este Bogdan Craciun si a castigat prima masina Chevrolet Spark in cadrul campaniei “Hame te premiaza!”. Festivitatea de premiere a avut loc in cadrul magazinului Cora Pantelimon din Bucuresti.

"E prima data cand castig un premiu atat de mare. Cumpar des produse Hamé si nu m-am gandit ca ele ma vor face atat de fericit. Cand am fost sunat pentru a ma anunta ca sunt castigator nu stiam ce premiu am obtinut. Va imaginati ce surpriza am avut cand mi s-a spus ca este vorba despre o masina", a declarat Bogdan Craciun, castigatorul uneia dintre cele doua masini Chevrolet puse la bataie.

Campania derulata de Hamé a inceput pe 30 mai si se va incheia in data de 7 august. Zeci de mii de participari din intreaga tara au fost inregistrate pana acum in competitie. Premiile sunt 2 masini Chevrolet (oferite lunar, in cadrul parteneriatului cu Chevrolet Romania), 10 laptopuri Dell (cate unul in fiecare din cele 10 saptamani ale promotiei) si cosuri continand produse Hame (cate 2 cosuri pe zi pe toata durata promotiei). Pentru conceperea, implementarea si derularea acestei campanii Hame Romania a benefeciat de suportul exclusiv al agentiei Syscom Digital.

“Pentru a rasplati loialitatea consumatorilor Hame cat si pentru a-i incuraja pe cei noi  sa incerce produsele Hame din gama pate si carne la conserva – compania a organizat aceasta campanie integrata de promovare la nivel national care s-a bucurat de un real succes. Desi campania este in curs de desfasurare, obiectivele propuse au fost deja depasite. Succesul acestei campanii se bazeaza atat pe aprecierea noilor produse Hame  cat si a modalitatii eficiente de implicare a consumatorilor in aceasta campanie promotionala”, spune Marcela Mitackova, Marketing Director, Hame Holding.

Hamé a fost printre putinele companii din industria alimentara care s-au adaptat conditiilor socio-economice si a venit in intampinarea noilor obiceiuri de consum ale romanilor. Astfel, inca de la inceputul anului, au aparut pe rafturile supermarketurilor noile produse din gama Hame pate. Acestea au un nou ambalaj, modern si unitar si gramaje care tin cont de nevoile actuale ale clientilor.

Compania a promovat gramajele in multiplu de 80g, incurajand astfel clientii sa-si dimensioneze consumul la nevoile reale si sa elimine cantitatile suplimentare care nu erau necesare. De asemenea, necesitatea unui meniu cat mai diversificat ca parte a vietii consumatorului modern a fost un alt principiu pe care Hame  Romania s-a bazat pentru extinderea gamei de produse cu noi retete.

De asemenea, au aparut si produse destinate consumului unitar, de numai 48 de grame sub forma produselor Hame pate Mic Dejun. Pentru ca specialistii de la Hamé sunt permanent interesati de calitatea produselor oferite, retetele noilor produse Hame au fost net imbunatatite, reactia consumatorilor fiind una pozitiva ajutand Hame sa mentina trendul ascendent al vanzarilor.

Hame Holding este o companie internationala, reprezentata in 40 de state din intreaga lume. Sediul central se afla in Cehia. Compania are peste 2400 de angajati si o cifra de afaceri de 200 de milioane de euro.

Hamé ofera o gama larga de produse, printre care se afla pateuri din ficat, mâncăruri gătite, conserve de carne, legume sterilizate, salate de legume, ketchupuri, sosuri, marmelade, gemuri, compoturi, siropuri, hrana pentru copii. 

Hame este prezenta in Romania din 2000 si are o fabrica de productie la Caracal, judetul Olt. Din portofoliul companiei fac parte marcile Hame, Antrefrig, Hangita si Hamanek.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//