• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Western Union Network Challenge - se cauta persoana cu cea mai mare retea de prieteni

Western Union Network Challenge - se cauta persoana cu cea mai mare retea de prieteni

Western Union, una dintre companiile cu cea mai puternică reţea globală, aniversează 160 de ani de existenţă prin lansarea unei provocări menite să identifice persoana cu cea mai mare reţea de prieteni din lume.  

Cu cele peste 400.000 de locaţii ale Agenţilor din peste 200 de ţări şi teritorii, Western Union are o prezenţă globală enormă. Pentru a celebra această poziţie unică, Western Union îi provoacă şi pe români să intre în competiţia globală Western Union Network Challenge la www.westernunionworld.com/yourworld.

Căutarea celei mai conectate pesoane din lume va fi făcută prin intermediul unei aplicaţii interactive - Your World - pe care Western Union a creat-o special cu prilejul acestei aniversări.

Aplicaţia vizualizează conexiunile globale ale utilizatorilor de pe platforma Facebook, iar persoanele care se înscriu în aplicaţie primesc automat un scor care le arată cât de conectaţi sunt la nivel global. Ei îşi pot compara, de asemenea, poziţia ocupată în topul global cu cea a prietenilor lor de pe Facebook dar şi cu cea a celorlalţi români înscrişi, precum şi cu cea a utilizatorilor din întreaga lume.

Lansând Network Challenge, Hikmet Ersek, Preşedinte şi CEO al Western Union, a declarat: „Când ne gândeam cum să marcăm cei 160 de existenţă pe care tocmai i-am împlinit şi rolul pe care l-am jucat ajutând oamenii de peste tot din lume să fie contectaţi, aplicaţia Your World a apărut ca soluţia perfectă. Suntem foarte mândri că, de 160 de ani, oamenii din întreaga lume ne-au făcut parte din vieţile lor. Astăzi, suntem online, pe telefoane mobile sau fixe, la orice colţ de stradă cu cele peste 400.000 de locaţii din toată lumea, disponibili în orice moment al zilei, potenţial implicaţi în vieţile a peste o şesime din populaţia globului. Această poziţie ne asigură o perspectivă unică şi privilegiată asupra lumii".

"Ne-am dorit să găsim un mod de oferi şi consumatorilor o astfel de perspectivă, care să le permită să-şi vadă propria reţea şi acoperirea ei dintr-o singură privire. Your World este, totodată, o modalitate amuzantă de a celebra puterea conectivităţii umane, de a descoperi detalii fascinante şi, poate, de a ne încuraja să fim mai pregătiţi să fim cetăţeni globali”.

The Western Union Company (NYSE: WU) este compania lider pe piaţa globală a transferurilor de bani. Împreună cu organizaţiile sale afiliate Vigo, Orlandi Valuta, Pago Facil şi Western Union Business Solutions, Western Union le oferă clienţilor săi modalităţi rapide, fiabile şi uşoare de a trimite sau primi bani în locaţii din întreaga lume, de a realiza plăţi şi de a achiziţiona ordine de plată. Serviciile Western Union, Vigo şi Orlandi Valuta sunt accesibile printr-o reţea comună de aproximativ 470.000 de locaţii ale agenţilor, care acoperă peste 200 de ţări şi teritorii. În 2010, The Western Union Company a efectuat 214 milioane de tranzacţii consumer-to-consumer la nivel global, realizând transferuri totale de 76 de miliarde de dolari între consumatori şi a efectuat 405 milioane de plăţi comerciale.

Serviciul de transfer de bani Western Union este disponibil în România din anul 1996. În prezent, serviciile Western Union sunt disponibile pe piaţa loclă prin: Angelo Costa România Group SRL, Banca Românească - Membră a Grupului National Bank of Greece, Banca Transilvania, Bancpost, BRD – Groupe Société Générale, Credit Europe Bank, Banca Comercială Carpatica, Emporiki Bank, Garanti Bank, Millennium Bank, Poşta Română şi Raiffeisen Bank.

Prin acestă reţea puternică de locaţii ale agenţilor, serviciile de transfer de bani Western Union sunt disponibile în peste 4.600 de locaţii în România.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//