• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Inventatorii Xerox ating recorduri privind numarul de patente

Inventatorii Xerox ating recorduri privind numarul de patente

Trei inventatori ai Xerox Corporation, Jin Wu, Lalit Mestha şi Raja Bala, s-au clasat printre cele mai inventive/sclipitoare minţi ale Statelor Unite, realizând un număr de 172, 102, respectiv 75 de patente/brevete de invenţie. 

Jin Wu, coordonator de proiect la departamentul de cercetare în domeniul consumabilelor şi al producţiei (Consumables Development and Manufacturing Group – CD&MG), a înregistrat până acum un număr de 172 de patente în SUA şi are depuse solicitări pentru a primi alte 185. El conduce o echipă care dezvoltă materiale pentru sistemele Xerox de imprimare digitală. Cel de-al 150-lea patent al inventatorului a constat în descoperirea unui aditiv care poate să suprime dublarea imaginilor – un defect comun de imprimare.

Wu a absolvit Universitatea Fudan din China, are un master în biochimie la Universitatea Ohio şi un doctorat în chimia polimerilor la Institutul Politehnic al Universităţii din New York.

Lalit Mestha, un alt inventator al Xerox Corporation, a înregistrat până în prezent 102 patente, şi spune că intuiţia joacă un rol cheie în invenţiile sale.

El creează noi tehnologii pentru soluţii de imprimare, sănătate şi transporturi, inclusiv aplicaţii de sănătate care pot să detecteze automat semnele vitale umane, fără un contact direct.

Cel de-al 100-lea patent al lui Mestha a fost acordat pentru o metodă care ajută imprimantele de producţie, digitale să reproducă identic culorile, pe fiecare pagină tipărită, la o viteză foarte mare.  

El a absolvit ingineria electrică la Universitatea din Mysore, India şi are un doctorat la Universitatea din Bath, Anglia, în aceeaşi ramură. Anul acesta a fost numit Fellow al Institutului de Inginerie Electrică şi Electronice (IEEE), iar în 2010 a obţinut Premiul Xerox pentru Inventatori, Anne Mulcahy.

Cel de-la treilea inventator al corporaţiei, Raja Bala, deţine 75 de brevete de invenţie, ultimul referindu-se la o metodă ce garantează reproducerea identică a culorilor pe fiecare copie, cu ajutorul imprimantele Xerox. El lucrează momentan la o cercetare menită să folosească viziunea digitală (computer vision)  şi tehnicile de analiză a imaginilor care le permit designerilor să introducă conţinut personalizat în imagini.

Bala este licenţiat în inginerie electrică la Universitatea Arlington (Texas) şi deţine un master şi un doctorat pentru acelaşi profil la Universitatea Purdue (Indiana).

Inovaţia reprezintă unul dintre elementele definitorii ale business-ului corporaţiei, dovadă că Xerox investeşte constant în tehnologii şi soluţii noi. În fiecare an, Xerox Corporation alocă 5% din venituri pentru cercetare şi dezvoltare. Compania deţine patru centre de cercetare şi dezvolatre în SUA, Canada şi Europa şi are cel mai larg portofoliu de sisteme pentru documente, echipamente, software-uri şi soluţii din industrie. Xerox Corporation a inventat primul sistem informatic destinat publicului şi primul mouse în 1981. A fost compania care a înregistrat al şaptelea nume de domeniu pe internet din lume, www.xerox.com, din cele 202 milioane existente la momentul actual.

Xerox România şi Republica Moldova este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piaţa locală de 40 de ani. Compania oferă servicii complete de management al documentelor pentru clienţii săi, asigurând un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de către Xerox şi optimizarea proceselor de business care includ documente. Alături de cei 5 distribuitori, 24 de concesionari şi peste 200 de reselleri autorizaţi, Xerox România şi Republica Moldova oferă atât companiilor, cât şi clienţilor individuali soluţii, echipamente şi media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//