• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Samsung Galaxy Tab 10.1, cea mai subtire tableta din lume, intra pe piata Coreei de Sud

Samsung Galaxy Tab 10.1, cea mai subtire tableta din lume, intra pe piata Coreei de Sud

Samsung Electronics Co., Ltd, lider global în segmentul digital media si în cel al convergentei digitale, a anuntat disponibilitatea noului Galaxy Tab 10.1 în Coreea de Sud. Cu o grosime de numai 8,6 milimetri, aceasta este cea mai subtire tabletă din lume la momentul actual.

Prevăzută cu platforma Android 3.1, Honeycomb, Galaxy Tab 10.1 oferă tranzitii mai rapide între diverse aplicatii, navigare mult mai intuitivă din meniul principal si suport sporit pentru accesoriile USB.

Galaxy Tab 10.1 este momentan cea mai subtire tabletă din lume, cu o grosime de numai 8,6 milimetri si o greutate incredibilă de 570 de grame (WiFi) si 575 de grame (3G), asigurând mobilitate nemaiîntâlnită si confort la utilizare.

Dispozitivul dispune de un display uimitor de 10.1 inchi cu rezulutie de WXGA 1280 x 800 oferind culori vibrante si claritate superioară. Ecranul este încadrat într-o ramă subtire ce asigură un unghi mai mare de vizualizare. 

„Galaxy Tab 10.1 este un exemplu remarcabil al inovatiilor Samsung, demonstrând dedicarea noastră pentru crearea de produse la cele mai ridicate standarde care să răspundă perfect nevoilor de tehnologie avansată ale publicului coreean” a declarat JK Shin, Presedintele Samsung Mobile Communications Business. „Am combinat inovatiile de design si display cu experienta intuitivă de utilizare, realizând o nouă clasă de produse ce vor domina piata tabletelor.”

Samsung Galaxy Tab 10.1 este echipat cu un număr de functii create pentru a asigura experiente uimitoare. Printre acestea se numără:

Functia Samsung TouchWiz a fost creată cu un meniu Live Panel pentru personalizarea ecranului principal al tabletei cu fotografii digitale, website-uri favorite si feed-uri ale retelelor sociale.

În plus, TouchWiz UX include si bara “Mini Apps” cu cele mai utilizate functii precum task manager, calendar si player-ul de muzică ce pot rula simultan cu alte aplicatii majore.

DMB
Datorită includerii unui receiver Terrestrial DMB, Galaxy Tab 10.1 permite utilizatorului să urmărească programele TV si radio oriunde se află. Tableta oferă acces nelimitat si rapid la o gamă vastă de continut, fiind un dispozitiv must have care oferă cea mai avansată solutie de divertisment.

Galaxy Tab 10.1 are acces si la serviciul Samsung Readers Hub, o bibliotecă vastă care contine 12 ziare, 24 de reviste si 110.000 de cărti în limba coreeană. De asemenea, Samsung Social Hub combină email-ul, contactele, calendarul si conexiunile la retelele sociale într-o singură interfată.

Galaxy Tab 10.1 dispune de conectivitate WiFi 802.11 a/b/g/n pentru viteze mari de descărcare si intervale reduse de transfer de date. Galaxy Tab 10.1 include si un procesor de aplicatii dual core Nvidia Tegra 1GHz pentru experiente intense de gaming si performante multimedia deosebite. Design-ul ultra-subtire nu compromite din viata bateriei, datorită bateriei de 7000 mAh ce oferă până la 9 ore de vizualizare video continuă.

Compatibilitate completă cu Adobe Flash Player
Dispozitivul oferă navigare web extensivă datorită compatibilitătii cu Adobe Flash Player. Flash Player oferă imagini video HD de calitate, redare grafică rapidă si performante avansate, fiind creat pentru a utiliza capacitătile native ale dispozitivului la cel mai înalt nivel – asigurarea unei experiente de utilizator mai bogate si mai captivante.

Polaris Office
Polaris Office este o solutie de Mobile Office care permite utilizatorilor să citească si să editeze o gamă variată de formate de documente. Serviciul include si vizualizator de Hangul (limba coreeană), utilizatorii având posibilitatea de a face tranzitia de la limba engleză la limba coreeană pentru o eficientă maximă.
 
Camere si sunet de înaltă calitate
Galaxy Tab 10.1 este prevăzută cu o cameră de 3 megapixeli si o cameră frontală de 2 megapixeli pentru apeluri video si redare video HD avansate. Difuzoarele de înaltă calitate sunt pozitionate în părtile laterale pentru o experientă audio bogată si pătrunzătoare.

Samsung Electronics Co., Ltd.  este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicatiilor, a dispozitivelor media digitale si a convergentei digitale, cu vânzări consolidate de 135.8 miliarde USD în anul 2010. Compania are aproximativ 190.500 de angajati în 206 de birouri din 68 de tări, fiind alcatuită din opt divizii principale de afaceri - Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor si LCD. Recunoscut ca unul din brandurile cu cea mai rapidă dezvoltare în lume, Samsung Electronics este lider în productia de monitoare digitale, chip-uri de memorie, telefoane mobile si televizoare TFT-LCD.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//