• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Noua camera foto digitala BenQ E1465 aduce fotografiile panoramice mai aproape de fotografii amatori

Noua camera foto digitala BenQ E1465 aduce fotografiile panoramice mai aproape de fotografii amatori

BenQ, companie lider în zona de imagine si divertisment digital, lansează camera foto digitală E1465, echipată cu un senzor de 14 megapixeli si o gamă largă de functii speciale ca optiunea de panoramare, modul macro de la o distantă de 5 cm, obiectivul panoramic de 27 mm, înregistrarea video în format 720P si sensibilitatea ISO 6400. Noul model BenQ E1465 a fost proiectat pentru persoanele care caută un dispozitiv capabil să ofere fotografii de bună calitate si usurintă în utilizare.

Modalitatea de panoramare oferită de BenQ E1465 este usor de utilizat, oferind o fotografiere a cadrelor cu orizont larg până în cel mai mic detaliu. Această caracteristică a fost gândită pentru a capta întregul peisaj într-o singură fotografie, prin alipirea a 2 sau 3 imagini într-o scenă unitară. Peisajele care îti taie respiratia si scenele stradale aflate în miscare pot fi captate cu usurintă cu ajutorul functiei de ghidare cadru cu cadru a noii camera foto digitale BenQ E1465.

Focusul disponibil de la o distantă de doar 5 cm facilitează captarea celor mai mici detalii în modul macro. Noul BenQ E1465 a fost proiectat pentru a veni în ajutorul fotografului, acesta având posibilitatea să folosească obiectivul panoramic de 27mm fără a-si face griji în cazul imaginilor care au nevoie de un punct de captare extins. Noul obiectiv permite oricărei persoane să obtină scene memorabile ca imaginea unei cascade sau chiar fotografia unui grup numeros aflat în miscare.

Noul BenQ E1465 include efecte ca LOMO, Fisheye, dar si posibilitatea de a introduce în fiecare fotografie elemente de fotografie retro. Prin functionalitătile speciale, noul aparat foto BenQ aduce fotografiilor făcute de fotografii amatori un plus de creativitate si bunădipozitie.

Modelul E1465 permite realizarea fimuletelor din colaje de fotografii obtinute în format High-defintion 720p, rezultatul arătând întocmai ca o înregistrare video obisnuită. Pentru a nu pierde nicio scenă importantă, optiunea de pre-înregistrare oferă utilizatorului posibilitatea de a alege dacă doreste să păstreze sau să renunte la primele 3 secunde pe care dispozitivul le înregistrează înainte de filmarea propriu-zisă.

Sensibilitatea ISO ridicată, de până la 6400, specifică noului aparat, permite surprinderea detaliilor chiar si în cazul unor cadre cu o luminozitate scăzută, cum ar fi o cină romantică la lumina lumânărilor, a unei plimbări pe plajă în timpul noptii sau a unei petreceri în pijamale alături de prieteni.
Design-ul slim modern si compact al noii camere digitale BenQ E1465 fac din acesta un aparat foto digital stilat usor de utilizat în orice împrejurare si usor de asortat oricărei tinute.

Noua cameră digitală BenQ E1465 este disponibilă în România începând cu această lună prin intermediu partenerilor BenQ Darer, IT Direct, RHS si Scop la un pret de 329 RON cu TVA.

Corporatia BenQ, unul dintre principalii furnizori de produse digitale, este o companie cu multiple dezvoltări în comunicatiile mobile, tehnologia de afisare a imaginii si tehnologia mobilă. BenQ oferă produse ce beneficiază de design inovator, usurintă în utilizare si tehnologii integrate în platforme care promit să împlinească motto-ul BenQ de “Bringing Enjoyment and Quality to Life,” incluzând proiectoare digitale, monitoare LCD, laptopuri, netbook-uri, PC-uri all-in-one, televizoare LCD, camere foto digitale, dispozitive de stocare, eBook readere, telefoane mobile, medii de stocare si periferice (mausuri si tastaturi).

Grupul BenQ este format în prezent din 16 companii care operează independent folosind resurse comune si împărtăsind aceleasi sinergii de extindere. Grupul BenQ include: BenQ Corporation, BenQ Materials, AU Optronics Corporation (nr.3 la nivel mondial în productia de paneluri TFT-LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxin Materials Corp., Forhouse Corp., Light House Tech, SiPix Imaging, Lextar Electronics Corp. BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, Darwin Precisions Ltd, Raydium Semiconductor Corporation, Cando Corporation si Wellypower Co., Ltd.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//