• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

XTB loves jazz - X-Trade Brokers se implica in evenimente culturale

XTB loves jazz - X-Trade Brokers se implica in evenimente culturale

X-Trade Brokers, cea mai mare casă de brokeraj din Europa Centrală si de Est, devine un partener constant al manifestărilor culturale din România: în ultimii doi ani, compania s-a implicat si a promovat activ expozitiile si licitatiile de artă ale prestigioasei case de licitatii Artmark, iar recent X-Trade Brokers si-a înscris jazzul în „portofoliul” de actiuni culturale pe care le sustine.

„Prin traditie, domeniul nostru de activitate este unul în care se pot câstiga foarte multi bani si, tot prin traditie, cultura este un segment care are întotdeauna nevoie de finantare pentru a putea oferi tuturor opere si momente inegalabile. În consecintă, implicarea X-Trade Brokers în evenimentele culturale este firească si va spori constant: conditia principală va fi întotdeauna calitatea reală a elementului cultural în care ne vom implica”, a arătat Victor Safta, directorul sucursalei din România a X-Trade Brokers.

“Legătura” X-Trade Brokers cu jazzul a început prin sponsorizarea Green Jazz Fest la Green Hours si a continuat cu sponsorizarea unei serii de concerte de jazz La Galerie, în Vama Veche.

“Concertele din Vama Veche au avut încă de la început un success foarte mare: desi locatia are o capacitate de 200 de persoane, a trebuit să iesim afară pentru ca toti doritorii să poată vedea si auzi artistii de jazz, asa încât am decis să organizăm astfel de concerte în fiecare sâmbătă: vom invita La Galerie cei mai buni jazzisti români ai momentului, iar intrarea va fi liberă”, a precizat Victor Safta.

Implicându-se în sustinerea evenimentelor de jazz, X-Trade Brokers nu putea “rata” Festivalul International de Jazz de la Gărâna, unul dintre cele mai ample si mai importante evenimente de gen din Centrul si Estul Europei, asa încat, împreună cu Institutul Polonez din Bucuresti, a sponsorizat  un mini-turneu în România al trupei poloneze Jazzpospolita, care a inclus renumitul festival de profil. 

Jazzpospolita este una dintre cele mai surprinzătoare aparitii recente de gen din Polonia, realizând o fuziune perfectă între jazz-ul modern si post-rock. Festivalul International de Jazz de la Gărâna a fost primul „moment” din mini-turneul românesc al celor de la Jazzpospolita (aici trupa a performat în prima zi a festivalului), artistii polonezi participând apoi la Festivalul Folk You! Florian Pittis de la Vama Veche si, în aceeasi zi, după concert – jam session, La Galerie, tot în Vama Veche. În ultima zi de concerte în Romania, Jazzpospolita a fost în Clubul Green Hours din Bucuresti.

La toate spectacolele Jazzpospolita salile au fost neîncăpătoare, iar atmosfera- demnă de nume mari ale muzicii de gen.

X- Trade Brokers DM SA este o casă de brokeraj înfiintată în Polonia, în anul 2002. In prezent, compania are sucursale in 19 tari din Europa, Asia si America Centrala, fiind autorizată si monitorizată de institutiile locale care reglementează pietele de profil din fiecare tara in care isi desfasoara activitatea. Sucursalele au identitati juridice distincte si se supun legislatiilor fiecarei tari. Fondurile clientilor sunt separate de fondurile companiei, decontarile tranzactiilor se realizeaza in fiecare tara in care compania are sucursale.

X-Trade Brokers cotizeaza la mai multe fonduri de compensare a investitorilor si se supune tuturor cerintelor de adecvare a capitalurilor si procedurilor de gestionare a fondurilor clientilor conform MIFID.

X- Trade Brokers actionează ca intermediar pe Bursa din Varsovia si ca formator de piată de instrumente derivate- Contracte pentru Diferentă (CFD-uri) si Optiuni- având ca activ suport instrumente tranzactionate pe toate continentele pe pietele valutare (forex), monetare, de mărfuri si, respectiv, de capital (actiuni si indici bursieri).

X-Trade Brokers tranzactionează instrumente derivate pe piata extrabursieră, decontările tranzactiilor efectuându-se direct între participantii la piată (institutii financiare, bănci, brokeri, dealeri sau investitori individuali- persoane fizice sau juridice). XTB detine platforme de tranzactionare on-line de ultima tehnologie si nu percepe taxe sau comisioane pentru utilizarea aplicatiilor si nici pentru deschiderea / închiderea pozitiilor. Clientii au acces permanent  la conturile de investitii.

La nivel european, X-Trade Brokers are peste 20.000 de clienti care tranzactionează lunar un volum ce depăseste 25 miliarde Euro (in marja).

Incepand cu anul 2010, XTB este partener corporate in Formula 1 al Vodafone McLaren Mercedes.

Pe piata din România, X- Trade Brokers s-a lansat oficial în februarie 2009 si este autorizata de Comisia Natională a Valorilor Mobiliare (CNVM). Pana in prezent, X-Trade Brokers Romania a educat mai mult de 16.000 de persoane prin programele educationale pe care le desfasoara pe teritoriul tarii.

Volumele lunare de tranzactionare in Romania ating acum 1 miliard de euro (in marja).


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//