• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Pachet de electrocasnice incorporabile Whirlpool, pentru beneficiarii programului Prima Casa, in magazinele Flanco

Pachet de electrocasnice incorporabile Whirlpool, pentru beneficiarii programului Prima Casa, in magazinele Flanco

Whirlpool România a creat primul pachet de electrocasnice destinat consumatorilor români care aplică pentru programul “Prima Casă”. Pachetul constă într-un cuptor electric, o plită pe gaz, o hotă telescopică si o masină de spălat vase, produse încorporabile, de calitate, în valoare totală de 800 de euro. Acest  pachet a fost gândit în parteneriat cu reteaua de magazine Flanco si se găseste exclusiv în locatiile acestui retailer. Mai mult, Whirlpool România si Flanco oferă posibilitatea de a achita în 24 de rate fără dobândă.

“Tinerii care achizitionează o locuintă prin programul Prima Casă au nevoie de ajutor în echiparea bucătăriei cu aparatură electrocasnică. Majoritatea îsi doresc să se mute cât mai repede după accesarea creditului si pentru acest lucru au nevoie ca principalele aparate electrocasnice să fie deja instalate în bucătărie”, a declarat Mioara Bolozan, Marketing Manager Whirlpool România.

“Noi ne dorim să fim alături de ei si îi sustinem prin crearea acestui pachet special la un pret avantajos. În acest mod, timpul alocat cercetării si informării prin magazine sau pe mediul online precum si resursele financiare necesare se reduc considerabil si, mai mult, tinerii vor beneficia de garantie si de calitatea garantată a produselor”, a mai adăugat ea.

Gama de electrocasnice destinată programului Prima Casă se încadrează în noile tendinte de design si aduce în plus si elemente de noutate în ceea ce priveste caracteristicile tehnice. Având finisaje din inox, această gamă de electrocasnice încorporabile include un cuptor electric de mare capacitate, o plită pe gaz cu comenzi frontale, o hotă telescopică Confort Plus, si o masină de spălat vase, toate create în spiritul esteticii Whirlpool.

“Selectia de electrocasnice a fost gândită pentru a întregi design-ul mobilierului de bucătărie si pentru a putea fi expusă si în bucătăriile deschise către living. Am ales produse electrocasnice care mizează pe simplitate, linii drepte, fără  led-uri colorate sau butoane multiple, produse care pot fi curătate usor, atât la interior, cât si la exterior. Electrocasnicele alese pentru acest program au finisaje din inox tratat, care păstrează toate calitătile materialului de bază si mai are si una în plus. Nu se murdăreste usor si nu retine amprentele”, a mai adăugat Mioara Bolozan.

Modelul AKP 222 de cuptor electric de la Whirlpool are un consum care se încadrează în clasa A, clasă cu consum redus de energie, si beneficiază de functii precum cea de “termoventilatie”, „patiserie”, „dezghetare”, „programare întârziată” si „sigurantă pentru copii”. Usa cuptorului a fost creată să se mentină rece la exterior, pentru a evita accidentele si pentru sustinerea unor greutăti mari.

Plita pe gaz AKR 362 se completează cu cuptorul încorporabil de la Whirlpool, având aceeasi nuantă elegantă de argintiu mat, patru arzătoare pe gaz si aprindere electrică integrată în buton.

Hota AKR 643  de la Whirlpool prezintă un model telescopic de 60 cm, estetică Confort Plus, cu o capacitate de evacuare de 380m3/h, dată de un motor cu 3 trepte de ventilare cu un nivel de zgomot redus, de numai 75 db. Optional, pe lângă cele 2 filtre metalice lavabile, hota poate include si un filtru de miros din carbon.

Masina de spălat vase ADG 175 are o capacitate de spălare de până la 10 seturi de vase si 7 programe de spălare cu 5 nivele de temperatură.  Masina de spălat vase de la Whirlpool poate fi programată astfel încât la terminarea ciclului de spălare si uscare a vaselor să se oprească automat. Este din clasa AAA pentru spălare, clătire si uscare si poate fi programată cu până la 24 de ore întârziere.

Pachetul de electrocasnice destinat programului Prima Casă poate fi achizitionat în toate magazinele Flanco din România.

Whirlpool România este o subsidiară a Whirlpool Corporation. Cu o cifră de afaceri anuală de peste 18,4 miliarde de dolari, 71.000 de angajati si aproape 67 de centre de productie si cercetare, Whirlpool Corporation este liderul mondial în fabricarea si comercializarea electrocasnicelor  de mari dimensiuni. Compania comercializează mărcile Whirlpool, Maytag, KitchenAid, Jenn-Air, Amana, Brastemp, Consul, Bauknecht si alte branduri importante pentru consumatori în aproape fiecare tară din întreaga lume.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//