• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Galaxy R - design si performanta in noul smartphone Samsung

Galaxy R - design si performanta in noul smartphone Samsung

Samsung Electronics Co., Ltd, lider în domeniul telefoniei mobile, a anuntat lansarea Samsung Galaxy R, cel mai recent smartphone pe bază de Android 2.3 (Gingerbread). Cu un design metalic subtire si usor, Galaxy R oferă performante inegalabile datorită procesorului Dual Core si o gamă vastă de functii avansate pentru experiente sociale si continut.

„Anul 2011 se dovedeste a fi un an deosebit pentru Samsung ca lider în segmentul dispozitivelor mobile inteligente. Suntem foarte încântati de portofoliul de smartphoneuri Android,” a declarat Hankil Yoon, Vicepresedinte al Smartphone Product Planning Group în cadrul Samsung Mobile Communications Business. Acesta a adăugat: „Consumatorii caută dispozitive premium, rafinate cu performante avansate precum si o baterie rezistentă, iar Galaxy R răspunde tuturor acestor cerinte.”


Carcasa chic si subtire are o grosime de numai 9,55 mm, iar finisul metalic sofisticat evidentiază caracterul rafinat al dispozitivului, făcându-l un accesoriu esential. Cu toate că dispozitivul este extrem de usor (doar 131 de grame) si elegant conturat, acesta este prevăzut cu o baterie puternică de 1650 mAh cu tehnologia avansată Samsung de consum de enegie – asigurând 580 de minute de timp de conversatie si 550 de ore de stand-by.

Utilizatorii pot face fotografii de înaltă calitate si clipuri video în HD pe care să le ruleze pe ecranul tactil Super Clear LCD de 4,19”. Cu un consum de energie mai mic decât cel al dispozitivelor concurente, claritate sporită si un unghi de vizualizare mai mare, ecranul Super Clear LCD asigură o experientă vizuală deosebită.

Samsung Galaxy R este echipat cu un procesor performant Dual Core, oferind multitasking sporit, navigare web si încărcare foarte rapide. Procesorul performant oferă posibilitatea de a înregistra materiale video HD 720p si redare Full HD 1080p (Divx, WMV, MP4, H.264 B/P) la 30fps. Descărcarea extrem de rapidă este posibilă datorită conexiunii HSPA+: astfel filmele, jocurile si muzica pot fi descărcate mai rapid oriunde si oricând.

Conectivitatea dispozitivului este sporită de conexiunea Bluetooth 3.0 HS si de suportul USB 2.0, permitând conectarea la alt dispozitiv USB fără a folosi un PC. Conexiunea Dual Channel Wi-Fi este, de asemenea inclusă ca standard, asigurând o viteză sporită la conectare, în timp ce includerea Kies 2.0 si Kies Air asigură un mai bun management al conectivitătii wireless.

Performata, în combinatie cu forma compactă a dispozitivului si durata prelungită de viată a bateriei, face din Galaxy R dispozitivul ideal pentru pasionatii de tehnologie care îsi doresc un telefon premium, stilat, de înaltă performantă. 

Pe lângă utilizarea platformei intuitive Android 2.3 (Gingerbread), smartphoneul include si Samsung Hubs care îmbogăteste experienta utilizării. Samsung Hubs oferă acces la continut oricând, oriunde si asigură conectivitate continuă cu cercul social al utilizatorilor.

Hub-urile incluse sunt:

Social Hub care combină contactele, calendarul si emailul utilizatorului, alături de mesageria instant si conexiunile de social networking, toate în cadrul unei interfete usor de utilizat, care îti asigură controlul vietii sociale de oriunde.

Music Hub care oferă acces la peste 14 milioane de piese, noi si vechi, ceea ce transformă GALAXY R în propriul tonomat.

Readers Hub ce permite utilizatorului să accese oricând si oriunde o bibliotecă vastă, compusă din peste 2,3 milioane de cărti, 2.000 de ziare si 3.000 de reviste, într-o varietate de limbi.

Game Hub încorporat ce oferă o experientă extraordinară de gaming atât pentru amatorii, dar si pentru împătimitii jocurilor pe mobil. 

Samsung a îmbunătătit functionalitatea smartphone-ului incluzând o serie de alte functii printre care Samsung Voice Command, un serviciu intuitiv de recunoastere a vocii ce permite controlul hands-free. Functia de recunoastere a vocii le oferă utilizatorilor posibilitatea de a asculta mesajele scrise si de a răspunde vocal, în timp ce apelurile, e-book-urile si alte functii pot fi pornite printr-o simplă comandă vocală. Samsung a inclus si functia L!ve Panel, oferind posibilitatea de a personaliza ecranul principal si de a îmbunătăti experientele vizuale cu efecte 3D.

Functia “Find My Mobile” le permite utilizatorilor să localizeze, să apeleze, să blocheze dispozitivul de la distantă si să activeze istoricul de apeluri atunci când smartphone-ul a fost pierdut sau furat. Acest lucru înlătură grijile legate de pierderea dispozitivului sau a unor date confidentiale.

Galaxy R va fi disponibil începând din iulie în Europa si va fi inclus succesiv pe pietele globale incluzând Asia.

Samsung Electronics Co., Ltd.  este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicatiilor, a dispozitivelor media digitale si a convergentei digitale, cu vânzări consolidate de 135.8 miliarde USD în anul 2010. Compania are aproximativ 190.500 de angajati în 206 de birouri din 68 de tări, fiind alcatuită din opt divizii principale de afaceri - Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor si LCD. Recunoscut ca unul din brandurile cu cea mai rapidă dezvoltare în lume, Samsung Electronics este lider în productia de monitoare digitale, chip-uri de memorie, telefoane mobile si televizoare TFT-LCD.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//