• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Samsung - cupoane promotionale utilizatorilor noi de Samsung Apps

Samsung - cupoane promotionale utilizatorilor noi de Samsung Apps

În perioada 26 iulie – 29 august 2011, Samsung Electronics Romania desfăsoară o campanie promotională destinată tuturor celor care îsi creează pentru prima dată un cont în Samsung Apps. Noii utilizatori ai conturilor primesc automat în momentul înregistrării un cupon gratuit în valoare de 20,50 RON pe care îl pot folosi pentru achizitionarea de aplicatii.

Pentru a putea beneficia de această ofertă, utilizatorii trebuie să aleagă tara de origine si să se înregistreze direct de pe telefon sau utilizând Kies (PC Client), cupoanele nefiind emise în urma înregistrării pe pagina de web www.samsungapps.com. Odată înregistrat, utilizatorul poate accesa Samsung Apps de pe telefon sau Kies intrând în contul creat pentru a verifica dacă a primit cuponul.

Cupoanele promotionale pot fi valorificate prin intermediul smartphone-urilor Samsung din familia Wave: Wave (S 8500), Wave II (S 8530), Wave 525 (S 5250), Wave 723 (S 7230 E).

Utilizatorii pot folosi cupoanele o singură dată din momentul emiterii lor până la data de 30 septembrie 2011, iar oferta promotională nu este valabilă pentru aplicatiile care au deja un discount. De asemenea, în cazul unei aplicatii cu o valoare mai mare decât cea a cuponului, utilizatorul poate plăti diferenta utilizând cardul de credit personal. În plus, la achizitionarea unei aplicatii cu valoare mai mică decât valoarea cuponului, suma rămasă nu poate fi schimbată în bani lichizi sau păstrată pentru o utilizare ulterioară.

De asemenea cupoanele expirate vor fi înlăturate automat din lista de cupoane odată cu terminarea perioadei de valabilitate, iar în cazul utilizatorilor care doresc să anuleze plata înainte de descărcarea aplicatiei nu li se va percepe nicio taxă.

Samsung Apps este un magazin digital care elimină banalitatea din viata telefoanelor Samsung, oferind aplicatii special create si atent selectionate. Pentru mai multe informatii vizitati http://www.samsung.com/ro/samsung-apps/index.do.

Prin intermediul Samsung Keis se realizează conexiunea dintre PC si telefon facilitând astfel găsirea celor mai noi aplicatii. Folosind Samsung Keis, utilizatorii pot vizualiza aplicatiile pe toată mărimea ecranului PC-ului si pot să-si personalizeze serviciile. De asemenea pot descărca mai multe aplicatii transferându-le apoi pe telefonul mobil într-un mod practic.

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în industria semiconductorilor, telecomunicatiilor, media digitale si a convergentei digitale având în 2010 vânzări estimate la 135,8 miliarde de dolari.

Având aproximativ 190.500 de angajati în 206 birouri din 68 de tări, Samsung Electronics este resunoscut ca unul dintre brandurile globale cu cea mai rapidă dezvoltare, fiind lider în productia de televizoare digitale, cipuri de memorie, telefoane mobile si ecrane TFT-LCD.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//