• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Socrate+ ERP - solutia aleasa pentru reteaua de magazine MACRO

Socrate+ ERP - solutia aleasa pentru reteaua de magazine MACRO

MACRO, reteaua de magazine lansată de compania Mercadia Holland în urma redenumirii si repozitionării magazinelor miniMax Discount, a ales solutia ERP Socrate+ pentru gestionarea întregii activităti a noilor magazine, de la necesarul de aprovizionat, comenzi furnizori, gestiune stocuri si depozite, vanzare, control financiar si până la contabilitate si analize BI. Pentru a eficientiza întreaga activitate a companiei, Socrate+ ERP este integrat cu solutia informatică de gestionare comuna a depozitelor, folosită în prezent în cadrul magazinelor Mic.RO.

După ce în luna august a anului trecut a cumpărat reteaua de magazine miniMAX, Mercadia Holland a demarat la începutul acestui an procesul de repozitionare a acestora si de transformare a lor în MACRO, în noile magazine urmând a se comercializa cu precădere produse românesti. Primul magazin din afacerea MACRO din România a fost deschis, în luna mai, la Brasov, planul fiind ca până în luna octombrie, toate unitătile miniMAX, în număr de 53, să treacă la noul statut. Magazinele au o suprafată medie de vânzare de 1.000 de metri pătrati, localizate în mari orase, dar si în cele cu cel putin 10.000 de locuitori.

Până la sfârsitul anului 2011, Socrate+ ERP va functiona în toate cele 150 de magazine MACRO deschise sau în curs de deschidere, BITSoftware furnizând, astfel, atât infrastructura software, cât si mentenanta si suportul tehnic necesar deschiderii noilor magazine.

Socrate+ este unul din primele sisteme integrate de gestiune dezvoltat în România. Cu prima implementare în 1995, Socrate+ a crescut de la an la an, înregistrând in ultimii 16 ani, zeci de povesti de succes în retail, distributie si industria de proces. Socrate+ este un sistem inteligent, modular, de gestiune economică, o platformă pentru planificare si gestiunea tuturor resurselor din organizatie.

Socrate+ ERP este un sistem integrat format din mai multe module, cu care se pot planifica activitătile din cadrul organizatiei, în vederea gestiunii eficiente a tuturor resurselor, structurării si cresterii vizibilitătii asupra proceselor din organizatie. Socrate+ include următoarele pachete: Administrare, Financiar, Comercial, POS, Productie si Management.

Socrate+ ERP este bazat pe cunoasterea aprofundată a proceselor specifice distributiei, retailului si industriei alimentare, experienta îndelungată în lucrul cu aceste firme si numărul clientilor care o utilizează recomandând Socrate+ drept o solutie matură, ce ajută la eficientizarea activitătii, reducerea costurilor si cresterea competitivitătii.

Cu peste 18 ani de experientă, BITSoftware dezvoltă si implementează solutii ERP, CRM si Business Intelligence (BI) care ajută companiile din diverse industrii să-si îmbunătătească productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, si să realizeze obiectivele de crestere pe termen lung.
BITSoftware este prima companie din România care a lansat un sistem ERP&CRM de clasă mondială, open source - SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distributie, productie si constructii, si una dintre primele companii românesti care a dezvoltat un sistem ERP - Socrate+ - implementat până acum în peste 150 de companii medii si mari din România.

BITSoftware a devenit, de la începutul acestui an, reseller oficial pentru România al furnizorului american de solutii de Business Intelligence, MicroStrategy, prin parteneriatul încheiat urmărindu-se dezvoltarea si distribuirea pe piata din România a celei mai complexe si complete solutii de Enterprise Business Intelligence. BITSoftware este, totodată, distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware înseamnă nu numai achizitia unui abonament anual, ci si servicii profesionale de instalare si migrare, scolarizare utilizatori si integrare cu alte aplicatii.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//