• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Forza Rossa: revizie tehnica gratuita timp de 7 ani noilor proprietari de Ferrari

Forza Rossa: revizie tehnica gratuita timp de 7 ani noilor proprietari de Ferrari

Clienţii Ferrari din România vor beneficia începând cu data de 24 martie 2011, prin intermediul Forza Rossa, de revizie tehnică gratuită timp de 7 ani pentru modelele Ferrari Four comandate şi livrate după această dată.


Lansat în cadrul Salonului Auto de la Geneva, în premieră mondială, noul serviciu este disponibil pentru toţi clienţii ce vor comanda Ferrari Four. Ei vor beneficia de revizie tehnică gratuită timp de şapte ani de la cumpărarea maşinii, serviciul menţinându-se chiar dacă în acest interval proprietarul maşinii se schimbă.


Serviciul after-sales este o nouă iniţiativă care continuă expansiunea beneficiilor oferite de Căluţul Cabrat clienţilor săi pentru a păstra standardul de tehnologie şi performanţă al autoturismelor şi al serviciilor after-sales la cel mai înalt nivel.


Noul Ferrari Four lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva, în această lună, este primul model de serie cu tracţiune integrală creat de Ferrari, iar soluţiile tehnice inovatoare ce au apărut au primit mai multe brevete internaţionale.


Revoluţionarul FF îmbină performanţa extremă a unei maşini sport cu versatilitatea şi confortul unui model 4x4, ambele alăturate unui design inovator.


FF este dotat cu un motor cu injecţie directă cu o cilindree de 6.262 centimetri cubi care oferă o putere maximă de 660 Cai Putere la 8.000 rpm. În plus, noul FF, capabil să găzduiască 4 persoane, atinge viteza de 100 km/h în doar 3,7 secunde.


Datorită puterii şi a raportului greutate-putere de 2,7 kg/CP (cel mai bun din segment), împreună cu distribuţia optimă a greutăţii, noul model oferă o manevrabilitate excepţională pe orice suprafaţă de drum (asfalt, zăpadă, pământ, macadam) şi atinge o viteză maximă de 335 km/h. Cutia de viteze cu dublu ambreiaj este amplasată pe puntea spate, în sistem transaxle, pentru o repartiţie optimă a greutăţii maşinii între punţile faţă şi spate.


Performanţele excepţionale FF pe suprafeţe cu aderenţă redusă se datorează sistemului de tracţiune integrală 4RM, dezvoltat şi înregistrat de inginerii Ferrari.


Forza Rossa, importatorul oficial şi exclusiv Ferrari în România, are alocate 4 unităţi FF pentru acest an. Primul model FF va sosi în România în luna iunie.


Forza Rossa operează ca unic importator Ferrari pe piaţa românească precum şi în Bulgaria şi Republica Moldova. Începând cu 2011, Forza Rossa este reprezentantul exclusiv al mărcii Lotus în România, Serbia, Muntenegru şi Republica Moldova.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//