• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Numarul 1 in productia de articole din hartie tissue isi sustine cresterea cu SocrateOpen

Numarul 1 in productia de articole din hartie tissue isi sustine cresterea cu SocrateOpen

Monte Bianco, cel mai mare producător de articole din hârtie tissue din România, si-a sprijinit cresterea constantă din ultimii 4 ani pe solutia ERP open source SocrateOpen de la BITSoftware.


Cresterea accelerată a afacerii, triplarea numărului de tranzactii lunare si obiectivele de vânzări tot mai îndrăznete au impus realizarea unei operatiuni de upgrade de la un simplu soft de gestiune si contabilitate pe care cei de la Monte Bianco îl utilizau, la un ERP capabil să gestioneze un număr mare de date si să ofere informatii exacte si în timp real, astfel încât să asigure o sustinere reală a cresterii companiei si obiectivelor de vânzări.


„În acel moment, am căutat să vedem cam tot ce era pe piată. Am avut de ales între 4 sau 5 solutii ERP, decizia finală de implementare a SocrateOpen având la bază două aspecte. În primul rând, cei de la BITSoftware nu numai că au venit cu un produs care a avut cel mai bun raport functionalitate-pret, dar au fost si singurii care ne-au ajutat să ne clarificăm nevoile si cerintele, să stim exact ce vrem. Iar în al doilea rând, ne-au propus un sistem ERP open source, cu un cost de detinere scăzut, un sistem flexibil care ne permite să modificam, adaptăm si să extindem solutia rapid si usor”, a afirmat Dan Savu, Director de planificare,  Monte Bianco.


Cu SocrateOpen, Monte Bianco a redus timpul de raportare si a îmbunătătit performantele operationale ale companiei, permitând o evidentă corectă a datelor despre fiecare client si furnizor în parte, acest lucru conducând la cresterea cu circa 8% a numărului de clienti si cu aproape 10% a cifrei de afaceri.


Monte Bianco, cel mai mare producător de articole din hârtie tissue din România, s-a înfiintat în 1994, la Târgoviste. Portofoliul companiei contine 3 mărci proprii puternice (Puff, Best si Fiore), precum si mărci proprii pentru diversi colaboratori, precum Metro Quality (pentru Metro Cash&Carry România), Clever (pentru Billa România), McDonalds si Tarom.


La sfârsitul anului 2010, Monte Bianco era pe primul loc în România în ceea ce priveste productia de servetele, batiste igienice, prosoape de bucătărie si produse HoReCa, si pe locul 4 la productia de hârtie igienică. Primul client al companiei a fost Metro Cash&Carry, în prezent printre clientii Monte Bianco numărându-se toate marile lanturi de hypermarketuri si supermarketuri din România: Metro, Selgros, Kaufland, Auchan, Billa, Mega Image, Penny, Cora etc. Monte Bianco are aproximativ 200 de angajati, 150 de produse, peste 300 de clienti în toată tara si o activitate de circa 3.000 de facturi per lună.


SocrateOpen este o solutie ERP / CRM open source, modernă, adaptabilă, de clasă mondială, care poate fi utilizată pe serverul propriu sau în Amazon Cloud la o fractiune din costul unui sistem ERP traditional. Adresată initial companiilor de servicii, solutia SocrateOpen este utilizată astăzi cu succes si de companii din productie si distributie de bunuri de larg consum, import si distributie de aparatură medicală, import si distributie de echipamente electronice, productie agricolă, constructii, telecomunicatii, productie discretă.


Cu peste 18 ani de experientă, BITSoftware dezvoltă si implementează solutii ERP, CRM si Business Intelligence (BI) care ajută companiile din diverse industrii să-si îmbunătătească productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, si să realizeze obiectivele de crestere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din România care a lansat un sistem ERP&CRM de clasă mondială, open source - SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distributie, productie si constructii, si una dintre primele companii românesti care a dezvoltat un sistem ERP - Socrate+ - implementat până acum în peste 150 de companii medii si mari din România.


BITSoftware a devenit, de la începutul acestui an, reseller oficial pentru România al furnizorului american de solutii de Business Intelligence, MicroStrategy, prin parteneriatul încheiat urmărindu-se dezvoltarea si distribuirea pe piata din România a celei mai complexe si complete solutii de Enterprise Business Intelligence. BITSoftware este, totodată, distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware înseamnă nu numai achizitia unui abonament anual, ci si servicii profesionale de instalare si migrare, scolarizare utilizatori si integrare cu alte aplicatii.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//