• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Rina Hotels & Resort a ales pachetul complet de asigurare Platinum Horeca

Rina Hotels & Resort a ales pachetul complet de asigurare Platinum Horeca

Grupul hotelier Rina Hotels a anuntat dezvoltarea colaborarii cu PLATINUM Asigurari-Reasigurari, in acest an alegand pentru a-si asigura afacerea pachetul PLATINUM HORECA, cel mai complex produs de asigurare pentru industria hoteliera.


"Rina Hotels isi propune sa ofere cele mai bune servicii clientilor sai, aceasta insemnand inclusiv protectia lor prin asigurare in perioada in care se afla in vizita la noi in hotel. Am ales asigurarea PLATINUM HORECA pentru hotelul nostru deoarece este singurul produs din piata care ne-a oferit un pachet complet pliat pe nevoile noastre de asigurare, astfel incat, atat noi cat si clientii pe care ii gazduim, sa fim bine protejati in cazul producerii oricarui eveniment", a declarat Ana Maria Ciosa, General Manager Rina Hotels.


"In alegerea Asiguratorului, a fost important sa avem incluse in pachetul de asigurare, pe langa asigurarea cladirilor, a utilajelor si echipamentelor, mobilierului etc. si asigurarea de raspundere civila fata de terti decurgand atat din activitatea hoteliera, cat si din restaurant / catering. In plus, asigurarea bunurilor care apartin clientilor este o valoare adaugata pe care hotelul nostru o ofera clientilor sai, serviciu pe care l-am primit numai de la Platinum Asigurari.  Ne-am bucurat ca am gasit la partenerul nostru si servicii de asigurare a stocurilor  - pe parcursul anului inclusv varfurile sezoniere,  asigurarea creantelor, precum si pierderile provenind din intreruperea afacerii", a adaugat Ana Maria Ciosa.


Produsul complet PLATINUM HORECA de la Platinum Asigurari este un produs dedicat Hotelurilor si Pensiunilor care acopera pe langa asigurarea de cladiri si continut, acoperiri specifice activitatii hoteliere si de restauratie, cum ar fi: Asigurarea stocurilor, inclusiv cresterea sezoniera a acestora; Stoc de marfă refrigerată  si stocuri in tranzit de la furnizori pana la hotel; Acoperirea pentru pierderile provenind din intreruperea afacerii si pierderea profitului brut ca urmare a unui eveniment asigurat.


Una din cele mai importante componente ale produsului PLATINUM HORECA care il face unic pe piata de asigurari in Romania este acoperirea raspunderii civile decurgand din serviciile prestate de asigurat (hotel), de la valet pana la restaurant.


In plus, PLATINUM HORECA ofera  acoperire si pentru efectele/bunurile personale ale clientilor asiguratului ( furt prin efractie si/sau acte de talharie asupra bunurilor, pagube materiale la autovehiculele aflate in parcarea hotelului etc). De asemenea, produsul acopera raspunderea angajatorului atat pentru angajatii cu norma intreaga cat si pentru angajatii part-time.


Anca Babaneata, Deputy CEO & Insurance Vice President: "PLATINUM Asigurari-Reasigurari ofera produse de asigurare croite pe nevoile clientilor. De aceea pentru fiecare produs, in functie de specificul riscului, includem in structura asigurarii pe langa elementele clasice care pot fi gasite in produsele standard, si elemente care acopera  nevoi speciale, extinse. De exemplu pentru sectiunea de property din acest produs, tinem cont de faptul ca in decursul unui an de zile stocul de marfa poate prezenta varfuri cu ocazia diverselor sarbatori. Intelegand ca acesta este un specific al industriei oferim gratuit,  pentru o perioada de pana la doua luni din an aleasa de client, acoperire aditionala pentru 25% crestere a stocurilor tale asigurate (de Crăciun, Paste sau sezonul de vara)".


"Pentru industria hoteliera probabil cel mai important factor de risc este cel care tine de activitatile de alimetatie publica-restaurant. PLATINUM considera ca  raspunderea hotelului activeaza in primul rand fata clientii sai versus alte abordari in care tertii asigurati sunt persoanele din afara hotelului/restaurantului. De aceea, pentru clientii hotelului polita PLATINUM HORECA acopera raspunderea hotelului si a restaurantului pentru toate evenimentele ce s-ar putea intampla pe durata gazduirii / sederii in respectivele locatii, serviciu unic in asigurarile in Romania".


PLATINUM Asigurari a lansat in acesta perioada o oferta pentru clientii care doresc sa achizitioneze Produsul complet PLATINUM pentru Hoteluri si Pensiuni, produs ce include asigurarea tuturor riscurilor posibile: o reducere de 25% la achizitionarea pachetului complet PLATINUM HORECA.


Rina Hotels & Resort este un lant hotelier tanar si dinamic care imbina pasiunea pentru ospitalitate cu peisajele de exceptie din Sinaia si Poiana Brasov, avand in componenta sa trei hoteluri: Rina Vista si Rina Tirol din statiunea montana Poiana Brasov si Rina Sinaia din statiunea montana Sinaia.


Platinum Asigurări-Reasigurări este o companie de asigurări generale care promovează produse pe toate liniile de asigurări, mai putin auto, fiind concentrată preponderent pe asigurări de locuinte, asigurări de proprietăti incl. Property All Risks, Răspunderi Civile fată de Terti inclusiv, D&O, răspunderi profesionale si răspunderea prestatorilor de servicii (inclusiv complited operations liability), garantii (de licitatie, bună executie, plată a avansului, etc.) dar si asigurări maritime, cargo, accidente persoane si asigurări medicale pentru călătorii în străinătate.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//