• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Century 21 Romania trimite cel mai bun agent imobiliar la Las Vegas

Century 21 Romania trimite cel mai bun agent imobiliar la Las Vegas

În data de 21 martie 2011, Bogdan Micu, cel care a fost desemnat Best Agent de către CENTURY 21 România, va pleca la Las Vegas, împreună cu Cătălin Scripcaru, Preşedintele companiei, pentru a participa la Convenţia Internaţională CENTURY 21.


O dată pe an, CENTURY 21 România desemnează cel mai bun agent, în urma unei evaluări bazată pe performanţele obţinute şi respectarea codului etic impus de reţeaua globală CENTURY 21.


“Sistemul CENTURY 21 recunoaşte şi premiază constant agenţii imobiliari de succes oferindu-le atât oportunităţi de dezvoltare profesională şi personală cât şi un cadru favorabil networking-ului. Considerăm că performanţa trebuie încurajată şi, din acest motiv, motivarea agenţilor care livrează servicii de înaltă calitate este un aspect extrem de important în strategia noastră de retenţie a personalului”, a declarat Cătălin Scripcaru, Preşedinte CENTURY 21 România.


Bogdan Micu, agent CENTURY 21 Titan Park, a câştigat anul acesta titlul de “Best Agent”. Deşi lucrează de mai puţin de un an în cadrul companiei, iar acesta este primul său job, valoarea tranzacţiilor încheiate de către Bogdan şi numărul impresionant de contracte de reprezentare pe care l-a înregistrat, l-au propulsat în fruntea clasamentului CENTURY 21 România.


“Mă văd activând in domeniul imobiliar mult timp de acum înainte. Este o meserie care se potriveşte perfect personalităţii mele iar reţeaua CENTURY 21 este mediul ideal în care mă pot dezvolta, având la dispoziţie instrumente unice pe piaţa din România precum certificatele de evaluare şi analiza comparativă”, a declarat Bogdan Micu, agent CENTURY 21 Titan Park.


Acest titlu îi aduce, pe lângă recunoaşterea în cadrul reţelei CENTURY 21 România, o oportunitate unică. “Pentru a răsplăti performanţele celui mai bun agent al nostru, îi oferim şansa de a participa la Convenţia Internaţională CENTURY 21, care va avea loc între 21-24 martie, la Las Vegas.”, a completat Cătălin Scripcaru.


Evenimentul este recunoscut pentru expertiza valoroasă pe care o aduce în atenţia participanţilor, speakerii inspiraţionali şi posibilitatea de a interacţiona cu profesionişti din domeniul imobiliar. Anul acesta, în cadrul Convenţiei Internaţionale CENTURY 21 se va sărbători şi împlinirea a 40 de ani de la înfiinţarea reţelei, prilej cu care unii dintre cei mai renumiţi membri ai CENTURY 21 vor ţine sesiuni speciale de training pentru participanţi.


CENTURY 21 Real Estate LLC este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar, furnizând servicii complete de pregătire profesională, gestionare, administrare şi marketing pentru Sistemul CENTURY 21. Reţeaua este alcătuită din 8.000 de agenţii imobiliare, pentru care lucrează circa 121.000 de specialişti, în 73 de ţări şi teritorii din întreaga lume. CENTURY 21 Real Estate LLC este o filială a Realogy Corporation, SUA.


Reţeaua CENTURY 21 din România cuprinde la ora actuală 6 agenţii deţinute şi operate în mod independent, în Bucureşti, ce oferă servicii imobiliare la standarde internaţionale, precum şi o divizie de cercetare şi evaluări imobiliare. Proprietăţile promovate de Reţeaua CENTURY 21 sunt disponibile pe portalul www.century21.ro.  


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//