• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Rate cu dobanda zero pentru posesorii de carduri de credit Millennium Bank - sistem in premiera in Romania

Rate cu dobanda zero pentru posesorii de carduri de credit Millennium Bank - sistem in premiera in Romania

Posesorii de carduri de credit Millennium Bank pot beneficia acum de planul de Rate cu Dobândă Zero, recent lansat, care aduce caracteristici noi pe piaţa din România. Beneficiul permite clienţilor, în premieră, să ramburseze în rate egale, fără dobândă şi fără comisioane, sumele folosite pentru cumpărături făcute la orice comerciant din România sau din străinătate. Beneficiul poate fi aplicat pentru o anumită tranzacţie sau pentru mai multe tranzacţii, cumulate, iar numărul de rate lunare este, de asemenea, la alegerea clientului.


Clienţii pot accesa această opţiune pentru cumpărăturile făcute la oricare dintre cei 30 de milioane de comercianţi din 200 de ţări care acceptă plăţi cu cardurile Visa, ceea ce reprezintă o premieră pentru un card de credit emis pe piaţa din România.


Avantajul este disponibil pentru cumpărături cu cardul de credit în valoare de peste 1000 de lei. Planul de Rate cu Dobândă Zero poate fi activat pentru o singură tranzacţie care are cel puţin valoarea menţionată, dar şi pentru mai multe tranzacţii mai mici, cumulate, efectuate în cursul lunii anterioare.


„Clienţii Millennium Bank folosesc mult cardurile de credit pentru cumpărături, 75% dintre tranzacţii fiind efectuate la comercianţi. Pentru a le oferi valoare adăugată, am lansat, în premieră pentru piaţa românească, un plan de Rate cu Dobândă Zero atât de flexibil. Acest beneficiu nu este restricţionat la o anumită reţea de comercianţi, numărul de rate lunare este la alegerea clienţilor şi aceştia pot rambursa în rate şi valoarea unor tranzacţii cumulate”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.


Numărul de rate lunare pentru care poate opta un client variază între patru şi 12. Prima plată va fi efectuată în interval de o lună de la activarea beneficiului. Planul de Rate cu Dobândă Zero poate fi activat de două ori pe an, printr-un singur apel la Serviciul Relaţii cu Clienţii al băncii.


Portofoliul de carduri Millennium Bank mai oferă şi alte beneficii, cum ar fi Programul Discount, care aduce reduceri de până la 30% posesorilor de carduri de debit şi de credit pentru plăţi efectuate la comercianţii parteneri ai băncii.


Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.


Millennium bcp este un exemplu de succes pe piaţa bancară europeană. Fondată în 1985, Millennium bcp a înregistrat, în decembrie 2010, active totale în valoare de peste 100 de miliarde de euro. Millennium este liderul pieţei bancare private portugheze şi este componentă a unor importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.


Millennium bcp are o reţea de peste 1.700 de unităţi şi mai mult de 21.000 de angajaţi în total. Millennium bcp oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţie clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa.


De la înfiinţare, Millennium bcp a fost recunoscută pentru dinamismul, inovaţia, competitivitatea, rentabilitatea şi puterea sa financiară. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone în domeniul financiar din Portugalia şi a devenit un pilon de referinţă la nivel internaţional în distribuţia de produse şi servicii financiare. Grupul Millennium bcp activează în Portugalia (ţara de origine), Polonia, Grecia, România, Elveţia, Mozambic, Angola, Franţa şi Luxemburg. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.


Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pieţele alese conform unui profil de risc controlat şi potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//