• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Sony a lansat a900, prima camera foto DSLR full-frame de 24,6 megapixeli din lume

Sony a lansat a900, prima camera foto DSLR full-frame de 24,6 megapixeli din lume

Produsul de top al seriei DSLR beneficiaza de primul senzor CMOS full-frame  din lume de 24,6 megapixeli. Special dezvoltat de Sony, acest senzor inovator de foarte inalta rezolutie si dimensiune mare, echivalenta cu cea a cadrului de film de 35mm, ofera detalii extraordinare ale imaginii si gama dinamica larga.

Senzorul de generatie noua surprinde imagini fara cusur, cu o fidelitate fara precedent, in culori vii, cu texturi foarte realiste si gradatii subtile ale tonurilor de culoare. Completand rezolutia nativa foarte inalta a senzorului, tehnologia Exmor realizeaza on-chip conversia analog/digitala (A/D) a semnalului si reduce zgomotul in doua trepte. Aceasta garanteaza obtinerea de imagini cu zgomot extrem de redus care beneficiaza de performantele obiectivelor.

Pentru a dezvalui potentialul creativ al senzorului full frame de 24,6 megapixeli, cele doua procesoare avansate de imagine Bionz pot gestiona o cantitate uriasa de informatii, la o viteza foarte mare. Algoritmii puternici de reducere a zgomotului se aplica atat inainte de conversia datelor in mod Raw, cat si in timpul procesarii imaginii, rezultand imagini impecabile, pline de detaliu, cu un nivel de zgomot minim. Cele doua procesoare Bionz contribuie la viteze mari de reactie, permitand fotografiere continua la 5 cadre pe secunda, la rezolutie maxima de 24,6 megapixeli.

Entuziastii fotografiei vor aprecia, cu siguranta, vizorul optic cu pentaprisma ce ofera luminozitate extraordinara si acopera 100% campul vizual al senzorului full-frame. 

De asemenea, a900 este prima camera full-frame din lume care beneficiaza de stabilizatorul de imagine SteadyShot Inside. Acest sistem imbunatatit de stabilizare incorporat ofera corectia miscarilor camerei pana la patru trepte de expunere pentru toate obiectivele compatibile, deschizand noi posibilitati creative de fotografiere.

Fotografiile pot fi vizualizate pe ecranul LCD Xtra Fine de 3 inci (7,6 cm) la o rezolutie extraordinara (921.000 de pixeli) care permite vizualizare clara, chiar si in medii foarte luminoase. Exista multiple optiuni de vizualizare pentru a simplifica procesul de selectie a celor mai bune fotografii, la care se adauga posibilitatea de adaugare a histogramei RGB si altor informatii privind fotografierea.

La atingerea unui singur buton, ecranul LCD trece in modul de navigare rapida Quick Navi si permite ajustarea setarilor camerei, fara intreruperea  procesului de fotografiere.

Noua functie de pre-vizualizare inteligenta simuleaza efectul balansului de alb, al optimizorului de gama dinamica si nivelul expunerii, direct pe ecranul LCD, fara a fotografia efectiv. Dupa simpla confirmare, camera utilizeaza noile setari pentru fotografia urmatoare. Aceasta simplifica controlul precis asupra imaginii finale, in medii complexe. 

Fotografiile realizate pot fi, de asemenea, vizualizate pe un televizor HD conectat. Modul PhotoTV HD ofera posibilitatea vizualizarii fotografiilor cu o claritate ce taie rasuflarea si in culori apropiate de realitate pe televizoarele Bravia compatibile. Conectorul HDMI ofera si posibilitatea vizualizarii fotografiilor in format HD pe orice televizor compatibil.

Proiectat pentru a functiona perfect chiar si in medii provocatoare, a900 are un design robust, cu un sasiu foarte flexibil din aluminiu, cu pereti din aliaj de magneziu. Vizorul, locasul pentru cardul de memorie, tastele si alte zone sensibile sunt protejate de praf si umiditate, prin intermediul unor garnituri de cauciuc, oferind astfel o experienta de utilizare lipsita de griji. Interiorul dispozitivului este protejat de un sistem anti-praf care protejeaza senzorul full-frame de intruziunea particulelor nedorite in timpul schimbarii obiectivului.

Seria de echipamente optice premium G oferite de Sony este intregita de un teleobiectiv SSM de inalta performanta de 70-400mm F4-5.6, dotat cu un motor de cuplu mare, Super Sonic wave, motor pentru realizarea unui autofocus rapid si silentios.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//