• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Prima agentie de smart banking din Romania: Citibank in Baneasa Shopping City

Prima agentie de smart banking din Romania: Citibank in Baneasa Shopping City

După lansarea celor mai recente agenţii smart banking în New York, Tokyo, Singapore şi Hong Kong, Citibank a inaugurat prima agenţie digitalizată din România. Clienţii Citibank pot beneficia acum de o experienţă bancară unică, precum şi de produse şi servicii bancare personalizate prin intermediul celor mai inovatoare tehnologii din noua agenţie smart banking din Băneasa Shopping City Bucureşti.


Agenţia a fost inaugurată pe 17 ianuarie 2011 de către Marc Luet, Chief Executive Officer EMEA Citicorp Consumer Group, Andreea Farace, Chief Operating Officer pentru Europa Centrală şi de Est şi Estul Mijlociu, şi Shahmir Khaliq, Division Head pentru Bulgaria, Cehia, România şi Slovacia.


Deschiderea acestei agenţii reprezintă o realizare importantă în cadrul strategiei de retail a Citibank România, bazată pe inovaţie, confort şi experienţă bancară adevărată.


„Segmentul bancar de retail cunoaşte schimbări semnificative pe măsură ce nevoile clienţilor evoluează. Urmărind această tendinţă, operaţiunile bancare ar trebui să devină mai inteligente, iar funcţiile convenţionale ale agenţiilor trebuie să se schimbe în acelaşi ritm. Noua agenţie smart banking inaugurată de către Citibank România este construită cu grijă în jurul clientului şi utilizează tehnologiile înalte pentru a plasa experienţa acestuia pe cel mai important plan”, a declarat Marc Luet, Chief Executive Officer EMEA Citicorp Consumer  Group.


Pentru a oferi o experienţă bancară unică şi flexibilă clienţilor din mediul urban, agenţia smart banking oferă următoarele elemente inovatoare în materie de design şi tehnologie înaltă: ATM cu posibilitate de retragere a numerarului în lei şi euro – primul de acest tip din România; VideoPhone – serviciu de videoconferinţă 24/7 cu display Apple ce permite discuţia faţă în faţă cu un consultant CitiPhone; Terminal Citibank Online – staţie de lucru cu display Apple unde clientul poate accesa website-ul Citibank şi realiza tranzacţii prin Citibank Online; Perete electronic de prezentare – un ecran digital interactiv de 46’’ cu prezentarea produselor şi serviciilor Citibank; Perete media – panou LCD de dimensiuni mari (2.1 x 1.25 m) ce prezintă o colecţie actualizată de ştiri, indici bursieri, ratele cursului valutar şi informaţii despre produse; Broşuri electronice – broşuri interactive Apple IPAD ce conţin prezentări ale produselor şi serviciilor Citibank; Reţea wireless disponibilă pentru toţi clienţii mall-ului.


„Pentru Citibank, România este una dintre pieţele cheie pentru dezvoltarea segmentului de retail, iar inaugurarea acestei agenţii demonstrează efortul nostru permanent de a creşte nivelul serviciilor bancare disponibile pe plan local, dar şi abilitatea noastră de a aduce în timp scurt în România inovaţii din diferite părţi ale lumii”, a declarat Andrea Farace, Chief Operating Officer pentru Europa Centrală şi de Est şi Estul Mijlociu.


„Conceptul de smart banking se adresează clienţilor moderni din România, care preţuiesc timpul şi care preferă o experienţă bancară confortabilă. Această agenţie exemplifică prioritatea Citibank România de a fi cu adevărat inovatoare şi atentă la nevoile clienţilor”, a menţionat Tibor Pandi, Director General Citibank România. „Experienţă bancară adevărată este sloganul nostru în România, iar o dată cu lansarea acestei agenţii facem încă un pas important spre dezvoltarea unui portofoliu de servicii la standarde globale, cu funcţii inovatoare în premieră în România”.


Agenţia este deschisă zilnic, de la 10.00 la 19.00. În afara orelor de program, clienţii au acces 24/7 la soluţii bancare alternative (VideoPhone, terminal Citibank Online şi ATM) în cadrul agenţiei.


Pentru un tur virtual al agenţiei, se poate accesa www.citibank.ro/video/citibank_ro.mpg.


Citi, cea mai importantă companie internaţională de servicii financiare, deţine 200 de milioane de conturi de clienţi în peste 160 de ţări din lume. Prin intermediul celor doua unităţi operaţionale, Citicorp şi Citi Holdings, Citi furnizează persoanelor fizice, companiilor, guvernelor şi instituţiilor o gamă largă de produse şi servicii financiare, inclusiv credite şi servicii bancare pentru persoane fizice, activităţi bancare şi de investiţii pentru companii, garanţii bancare şi managementul averilor.


Citibank este prezentă în România încă din anul 1996 şi furnizează produse şi servicii financiare de înaltă calitate companiilor naţionale şi internaţionale, companiilor mici şi medii, sectorului public, organizaţiilor non-profit şi persoanelor fizice.


Citibank Europe plc este o instituţie de credit autorizată şi supravegheată de către Central Bank of Ireland, care îşi desfăşoară activitatea în Romania prin sucursala Citibank Europe plc, Dublin – sucursala Romania.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//