• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Scotch-Brite dureaza mai mult, deci te costa mai putin - campanie Next Advertising

Scotch-Brite dureaza mai mult, deci te costa mai putin - campanie Next Advertising

Next Advertising a realizat un inedit test de anduranta in noul spot TV pentru buretii de vase Scotch-Brite, marca a companiei 3M. S-a facut o demonstratie pe fata... unei farfurii pentru a obtine confirmarea studiului conform caruia Scotch-Brite este de peste 7 ori mai rezistent fata de al doilea cel mai bine vandut burete.


“Sarcina noastra a fost sa aratam cat mai clar ca Scotch-Brite rezista atat de mult si bine incat, desi pare mai scump, in final te costa mai putin. Astfel, ne-am gandit sa avem un ceas. Ba nu, o farfurie. Sau un ceas... De fapt, am montat un ceas avand drept cadran o farfurie, iar buretii de vase – Scotch-Brite si buretele concurentei - au fost presati de secundar. Apoi i-am invartit mult si bine. Sa vedem cat rezista. Ne pare rau, dar buretii de vase au fost agresati in timpul filmarilor. Ne pare bine ca Scotch-Brite chiar a rezistat”, a spus Mihaela Neatu, copywriter Next Advertising.


La realizarea spotului au participat Liviu David - Creative Director, Mihaela Neatu - Copywriter, Victor Barac - Art Director, Ingrid Weber - Client Service Next Advertising si echipa 3M Romania.


Spotul TV a fost realizat impreuna cu casa de productie Multimedia Est impreuna cu Tudor Lucaciu. Campania TV a inceput pe 5 decembrie si poate fi vazuta pe Diva Universal, TVR 2, OTV, Kanal D, AXN, Disney, MGM, Universal Channel, Etno si Taraf.


3M este o companie de tehnologii diverse urmarind in permanenta sa ofere clientilor sai solutii inovatoare pretutindeni unde isi desfasoara activitatea. Pe fiecare din pietele pe care activeaza detine o pozitie puternica si are un produs care este lider de piata.


Brandul 3M este recunoscut si apreciat peste tot in lume. Utilizate frecvent in randul consumatorilor, brandurile strategice Nexcare, Post-it, Scotch, Scotch-Brite, si Scotchgard sunt de asemenea considerate lideri de piata.


Produsele de curatenie din gama Scotch-Brite sunt folosite atat pentru lucrari de curatenie usoara cat si pentru lucrari de curatenie majora, indiferent de delicatetea sau asperitatea suprafetei.


Next Advertising este o agentie de publicitate full-service, care ofera servicii de consultanta de marketing, creatie, media, PR, productie si BTL.


Portofoliul agentiei cuprinde clienti precum Banca Transilvania, Aegon, DEUTEK, Biofarm, Salvati Delta, Casa Noastra/Qfort, Western Union, Piritex, Torrex Chiesi/Flamexin/Ortokine, BoConcept, Actavis, Ceramica Iasi, Dermestetica, Flo&Jo, Fundatia Copii in Dificultate, Albalact, CMU, Vodafone, 3M, UPC, etc.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//