• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Noul website al proiectului rezidential de lux Laguna Residence

Noul website al proiectului rezidential de lux Laguna Residence

GEA21 a lansat noua versiune a site-ului de prezentare pentru proiectul rezidential de lux Laguna Residence.


Noua versiune a site-ului www.lagunaresidence.ro are un format mai apropiat de utilizator, cu o mai mare varietate de informatii si facilitati interactive precum formularele de contact online sau conexiunile cu facebook si youtube.


In afara informatiilor despre proiect si dezvoltator, pe site sunt prezentate detalii si planuri comerciale pentru toate tipurile de apartamente disponibile, precum si informatii cu privire la facilitatile exclusive pentru locatari.


In acelasi timp, prin intermediul rubricii “Evolutia constructiei” de pe noul site, vizitatorii vor putea fi in permanenta la curent cu ultimele progrese de pe santier.


O alta facilitate a site-ului o constituie posibilitatea explorarii apartamentului pilot prin intermediul turului virtual.


Laguna Residence este un ansamblu rezidential situat pe malului lacului Tei ce  cuprinde un numar de 504 apartamente de lux dispuse in 18 cladiri amplasate intr-un sistem terasat de tip mediteranean care permite accesul la o priveliste deosebita din aproape orice apartament.


Laguna Residence este unul dintre cele mai bune proiecte din Bucuresti atat prin prisma localizarii - in zona de nord a orasului, pe malul lacului Tei, cu statii de metrou la doar 500 de metri distanta, cu aproape 25 000 mp de spatii verzi imprejur si panorama deosebita catre lac si oras  – cat si a calitatilor constructiei (compartimentare, finisaje, facilitati).


Grupul Gea 21 activeaza pe piata spaniola din anul 1995, detinand in prezent actiuni in peste 50 de companii din diverse arii de activitate: constructii, transporturi, industrie, concesiuni publice si dezvoltare imobiliara.


Printre proiectele la care a participat in Spania se numara – lucrarile de executie si exploatare de la metroul din Sevilia, autostrada Guadalmedina, liniile de tramvai din Sevilia si din Jaen, portul sportiv din Malaga, numeroase lucrari la caile ferate de mare viteza AVE, parcari publice, ansambluri rezidentiale, centre comerciale, etc.


Grupul Gea 21 are know-how-ul si resursele necesare pentru a finaliza proiectul Laguna Residence preluat de la firma Gea Prasa International Construct.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//