• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Zece fapte bune de sarbatori, realizate cu sprijinul Rompetrol

Zece fapte bune de sarbatori, realizate cu sprijinul Rompetrol

La mijlocul lunii noiembrie 2010, Grupul Rompetrol a demarat, prin intermediul programului de responsabilitate sociala “Impreuna pentru Fiecare”, initiativa „Ce fapta buna vrei sa faci de sarbatori?”. Timp de trei saptamani, oameni din toata tara au inscris peste 300 de proiecte pe www.impreunapentrufiecare.ro, dintre care 139 au intrat in competitie. Cele zece fapte bune castigatoare vor avea ca beneficiari peste 700 de persoane cu nevoi speciale sau care provin din medii sociale defavorizate.
 

„Desi initial am anuntat ca vom oferi 3 premii in valoare de 3.000 Euro, numarul mare de inscrieri ne-a determinat sa marim aceasta suma la 10.000 Euro, pentru a da sansa a 10 fapte bune sa devina realitate. Castigatorii provin din judetele: Bacau, Constanta, Dolj, Sibiu, Timis si Vrancea, iar in perioada urmatoare veti putea afla mai multe detalii despre implementarea proiectelor pe pagina de Facebook „Impreuna pentru Fiecare”, declara Oana Nastase, Director Comunicare si Afaceri Corporative al Grupului Rompetrol.


Desemnarea castigatorilor s-a facut in functie de numarul voturilor inregistrate pe site-ul www.impreunapentrufiecare.ro si pe pagina de Facebook, cat si de evaluarea comisiei de evaluare a Grupului Rompetrol. In cadrul evaluarii s-au avut in vedere relevanta si impactul social al fiecarui proiect inscris, respectiv numarul persoanelor afectate de problema semnalata, severitatea acesteia, numarul voluntarilor implicati etc.


In numai trei saptamani, proiectele castigatoare au reusit sa obtina peste 20.000 de voturi pe site si peste 500 de like-uri pe pagina de Facebook.
Iata povestile lor:


„Mos Craciun n-o sa va uite” - demers ce are ca beneficiari batranii fara familii internati la azilul „SPAMS” din Craiova. Ei vor primi obiecte de stricta necesitate, care nu pot fi asigurate din bugetul centrului cu frecventa de care este nevoie. „Pe langa beneficiul concret al sponsorizarii, batranii se vor bucura de grija si de atentia noastra, si vor simti altfel spiritul sarbatorilor acolo unde Mos Craciun uita de multe ori sa vina”, a declarat initiatorul proiectului.


„Mos Craciun vine in tacere” - achizitionarea unor echipamente sportive pentru 40 de copii cu deficit auditiv, provenind din familii cu posibilitati financiare reduse, ingrijiti de Asociatia Surzilor din Craiova. Ei au inregistrat rezultate deosebite la competitii nationale si internationale, insa lipsa unor echipamente adecvate reprezinta un obstacol pentru participarea si pe viitor in cadrul acestor competitii.


„Copiii cu nevoi speciale ne invata sa ne bucuram de Craciun” – in sectiile de pediatrie ale spitalului de psihiatrie „Dr. Gh. Preda” din Sibiu se interneaza copii din toata tara, care sufera de probleme ce la afecteaza dezvoltarea. Spitalul le pregateste celor 60 de micuti pacienti o serbare, pe care o asteapta cu emotie şi bucurie. Prin intermediul acestui proiect, copiii se vor bucura si de cadourile oferite de Mos Craciun.


„Un brad pentru ingeri” - actiune initiata de Asociatia Voluntarilor din Medgidia, prin care copiii abandonati in sectia de Pediatrie a Spitalului Municipal vor avea anul acesta un brad sub care Mosul sa poata puna cadourile.


„O iarna calduroasa pentru copiii defavorizati” - are ca scop oferirea unor obiecte vestimentare adecvate sezonului rece (geci, fulare, ghetute, manusi etc.) pentru cei 140 de copii aflati in grija Fundatiei „Rudolf Walther” din Timisoara. „Fundatia, din lipsa fondurilor şi a cheltuielilor mari cu intretinerea şi asigurarea mesei, este in imposibilitatea de a asigura necesarul de incaltaminte şi imbracaminte pentru fiecare copil in parte, care asteapta cu nerabdare sa se bucure de o bataie cu zapada”, a declarat initiatorul proiectului.


„Mos Craciun a poposit si la Chiojdeni” – proiect inscris de cadrele didactice ale scolii cu clasele I-VIII, din comuna Chiojdeni, judetul Vrancea, prin care cei 180 de elevi se vor bucura de cadouri pe care Mosul nu le-a mai putut oferi in ultimii ani.


„Mos Craciun o ia razna!” – pentru al doilea an consecutiv, aproximativ 100 de copii de la sate vor primi cadouri de la echipe de „Mosi motociclisti” din Timisoara. Premiul de 1.000 Euro completeaza suma stransa de initiatori. „Poate va intrebati de ce am pus acest titlu. Ei bine, ne-am gandit ca sunt o multime de Mosi Craciuni prin oras, dar mai sunt totusi copii la care, poate, nu a venit niciodata Mosul, asa cum sunt cei din satele in care dorim sa mergem”, a declarat initiatorul proiectului.


„Si la mine vreau sa vina Mos Craciun” – 65 de copii cu handicap, aflati in grija Asociatiei de Sprijin a Copiilor Handicapati Neuromotor din Bacau, vor primi cadouri de Craciun, iar 12 dintre familiile nevoiase deservite de asociatie vor primi alimente de baza, pentru a avea o masa bogata de sarbatori.


„Sa le picuram speranta in suflet” – actiune ai carei beneficiari sunt localnicii izolati de civilizatie din satul Sesul cu Plopi, judetul Vrancea. Cu ajutorul voluntarilor implicati in proiect, ei vor primi alimente care sa-i ajute sa treaca mai usor peste iarna si gaz lampant pentru intretinerea singurelor surse de lumina din sat pe timpul noptii.


„Mos Craciun si prietenii sai” – este o initiativa prin care cei 98 de copii cu dizabilitati mintale ai Centrului Rezidential „Alexandra”, din judetul Bacau, vor primi cadourile pe care si le doresc si despre care deja i-au scris Mosului. „Ceea ce isi doresc copiii foarte mult este ca de Ajun sa vina cat mai multi prieteni care sa ii viziteze si alaturi de care sa-l astepte pe Mos Craciun”, a declarat initiatorul proiectului.


Tot in aceasta perioada, Rompetrol Downstream deruleaza cea mai ampla campanie de strangere de jucarii - “Ofera o jucarie! Craciunul este pentru toti copiii.”. In cele 130 de statii Rompetrol au fost amplasate cutii speciale, sub brazii de Craciun, in care pot fi aduse jucarii atat de catre clientii Rompetrol, cat si de catre angajati, acestea urmand a fi donate catre orfelinatele din tara pana pe 25 decembrie. In cadrul acestei campanii se vor avea in vedere si acele orfelinate pentru care s-au inscris proiecte in cadrul initiativei „Ce fapta buna vrei sa faci de sarbatori?”, dar care nu au castigat.


Platforma de responsabilite sociala corporativa “Energia vine din suflet” include programul national “Impreuna pentru Fiecare” si proiecte punctuale din domeniile sanatate si protectia mediului, cele doua directii pe care Grupul Rompetrol a decis sa le sustina.


“Impreuna pentru Fiecare” ofera ONG-urilor, autoritatilor locale si persoanelor cu atitudine civica si spirit antreprenorial posibilitatea de a inscrie si implementa proiecte in domeniul sanatatii sau al protectiei mediului pentru dezvoltarea comunitatilor din care fac parte. Detalii despre stadiul implementarii proiectelor castigatoare in 2010, dar si despre cele finalizate in 2009, pot fi gasite pe www.impreunapentrufiecare.ro.


Despre Grupul Rompetrol. Este o companie petroliera multinationala, cu sediul in Amsterdam, cu majoritatea operatiunilor si activelor in Franta, Romania, Spania si Europa de Sud-Est. Principalele activitati ale Grupului sunt in domeniile rafinare si marketing/vanzare de produse petroliere, dar si in operatiuni aditionale - explorare si productie, servicii petroliere, EPCM, transport etc.


Cu operatiuni in 12 tari, Grupul intentioneaza sa devina unul dintre cele mai importante companii integrate petroliere din Europa si sa obtina o pozitie consolidata in bazinul Marii Negre si al Marii Mediterane, pentru asigurarea unui flux constant de materie prima si produse la standarde europene, in acord cu nevoile consumatorilor.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//