• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

GE - 4 noi contracte pentru 258 de turbine eoliene avansate cu capacitate de 1,5 si 1,6 Mw

GE - 4 noi contracte pentru 258 de turbine eoliene avansate cu capacitate de 1,5 si 1,6 Mw

Brazilia, liderul în energie eoliană din America Latină, oferă în continuare oportunităţi semnificative de dezvoltare în domeniul energiei eoliene. În cadrul Licitaţiilor de Energie Alternativă pentru 2010 din această ţară, GE (NYSE: GE) a anunţat patru noi contracte încheiate cu dezvoltatori locali care şi-au asumat angajamente pentru furnizarea a peste 400 MW de energie curată, generată din surse eoliene, în producţia de energie regenerabilă a Braziliei. Aceste angajamente însumează 258 de turbine eoliene avansate ale GE cu capacitate de 1,5 şi 1,6 MW. Turbinele eoliene GE din seria de 1,5 MW sunt turbinele eoliene cu cea mai extinsă prezenţă la nivel mondial.


Clienţii care şi-au luat angajamente faţă de GE în cadrul Licitaţiilor de Energie Alternativă pentru anul 2010, în Brazilia, sunt Renova Energia S.A., Dobreve Energia S.A. (DESA), Contour Global şi Bioenergy. Proiectele celor patru clienţi sunt localizate în statele Bahia şi Rio Grande do Norte.


„Capacitatea noastră de a furniza cea mai bună tehnologie adecvată condiţiilor de vânt din Brazilia ne garantează succesul continuu în cadrul licitaţiilor de energie eoliană din această ţară”, a declarat Victor Abate, vicepreşedinte—energie regenerabilă pentru GE Power & Water. „Ne axăm pe creşterea competitivităţii clienţilor astfel încât aceştia să devină cei mai competitivi din Brazilia, în timp ce se concentrează pe implicarea în îndeplinirea obiectivelor naţionale de energie regenerabilă”.


Angajamentele din cadrul licitaţiilor din 2010 se bazează pe succesul atins de GE prin câştigarea unor angajamente pentru turbine eoliene cu o capacitate de peste 400 MW în cadrul primei licitaţii energetice cu specific tehnologic organizate în Brazilia în 2009.


Renova şi DESA au mai optat pentru tehnologia GE în cadrul licitaţiilor de energie eoliană din Brazilia din 2009, în timp ce Contour Global şi Bioenergy sunt pentru prima oară clienţi GE pe acest segment de tehnologie. În cazul fiecărui dezvoltator, GE se va axa pe furnizarea, instalarea şi punerea în funcţiune a turbinelor eoliene, precum şi pe încheierea unor contracte de servicii pe o perioadă de cel puţin doi ani. Tehnologia GE pentru turbine eoliene face parte din ecomagination, angajamentul companiei de a-şi imagina şi realiza soluţii inovatoare pentru problemele de mediu.


În mod tradiţional, Brazilia s-a bazat foarte mult pe hidroenergie pentru furnizarea energiei electrice. Recentele licitaţii în sectorul eolian au reafirmat angajamentul ţării de a transforma energia eoliană într-o sursă consacrată de energie pe măsură ce îşi extinde în continuare portofoliul de energie regenerabilă.


Brazilia este principala piaţă de energie eoliană din America Latină, având o capacitate estimată de 31,6 GW instalaţi până în anul 2025, conform unui studiu recent realizat de IHS Emerging Energy Research. Studiul evidenţiază şi scara pieţei din Brazilia, dar şi politicile proactive privind energia regenerabilă drept elemente cheie pentru atingerea unei creşteri constante la nivelul dezvoltării energiei eoliene în această ţară.


GE este prezentă în Brazilia din anul 1919, având în prezent peste 6.000 de angajaţi în ţară. Recent, GE a anunţat planuri de investiţii în valoare de 500 milioane USD în vederea extinderii activităţilor sale în Brazilia, printre care 200 milioane USD pentru noi dezvoltări de turbine eoliene şi produse aeroderivate şi pentru creşterea capacităţii diviziei Oil & Gas a GE. Ca parte a extinderii, GE înfiinţează în Rio de Janeiro cel mai nou centru al său pentru cercetare şi dezvoltare multi-disciplinară. Activităţile din cadrul centrului se vor concentra pe tehnologii avansate pentru energie regenerabilă, petrol şi gaze, industriile de minerit, transport feroviar şi aviatică.


GE (NYSE: GE) este o companie globală diversificată, activă în sectorul infrastructurii, al serviciilor financiare şi media care răspunde celor mai dure provocări la nivel mondial. De la motoare de aeronave şi producţia de energie la servicii financiare, soluţii în domeniul medical şi programe de televiziune, GE este prezentă în peste 100 de ţări şi are aproximativ 300.000 de angajaţi în întreaga lume.


GE deserveşte sectorul energetic prin dezvoltarea şi instalarea unor tehnologii care contribuie la folosirea mai eficientă a resurselor naturale. Cu cei aproape 85.000 de angajaţi la nivel global şi venituri de 37 miliarde USD în 2009, GE Energy este unul dintre cei mai mari furnizori de tehnologii de producere a energiei şi de alimentare cu energie din lume. Diviziile care formează GE Energy—GE Power & Water, GE Energy Services şi GE Oil & Gas—conlucrează pentru a furniza soluţii integrate de produse şi servicii în toate sectoarele industriei energetice precum cel al cărbunelui, petrolului, gazelor naturale şi al energiei nucleare, dar şi pe segmentul resurselor regenerabile cum ar fi energia hidraulică, eoliană, solară, biogazul şi alti combustibili alternativi.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//