• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

BCR a procesat primele 9500 de facturi electronice din Romania, pentru Edenred

BCR a procesat primele 9500 de facturi electronice din Romania, pentru Edenred

Banca Comerciala Romana (BCR) a procesat primele facturi in format electronic din Romania, emise de furnizorul de servicii preplatite EDENRED, dupa ce, in premiera in Romania, banca lansase impreuna cu TRANSFOND serviciile de facturare electronica (e-Factur@). Serviciul e-Factur@ asigura atat emiterea facturilor cat si arhivarea si, respectiv, livrarea/transmiterea acestora integral în mediu electronic, înlocuind procesul similar desfăsurat pe suport hârtie.


“BCR a procesat primele facturi emise in format electronic din Romania - un lot de 9.500 de facturi ale companiei EDENRED (ex Accor Services). La nivel operational, serviciul asigură îmbunătătirea proceselor de monitorizare, accelerare, fluidizare si control al fluxurilor de numerar. Intentionam sa dezvoltam in viitor si optiunea transmiterii facturii electronice prin intermediul serviciului internet banking BCR catre destinatarii finali”, a declarat Valentin Florin Galatanu, directorul executiv al Directiei Tranzactii Bancare din cadrul BCR.


„E-business a devenit un fenomen curent in relatiile de afaceri si un instrument care reduce costurile proceselor de lucru ale clientilor nostri. In acest context si in calitate de lider al serviciilor de corporate banking din Romania, ne concentram pe promovarea si dezvoltarea continua a produselor inovatoare si eficiente precum serviciul e-Factur@” a declarat Alice Madalina Badalicescu, Coordonator in cadrul Directiei Group Large Corporate, gestionarul relatiei de afaceri cu Edenred.


“Serviciul e-Factur@ ne permite un control mai bun al fluxului operational si o eficientizare a costurilor implicate de emiterea si transmiterea facturilor. Datorita avantajelor clare pe care le aduce partenerilor nostri – rapiditate, eliminarea riscului de pierdere sau deteriorare, posibilitatea de arhivare electronica - contam pe o adoptie rapida a noului serviciu, oferit in premiera in Romania,” a declarat Ileana Comanescu, CFO al Edenred Romania.


Serviciul e-Factur@ este oferit sub forma unei aplicaţii unice securizate, la care se pot conecta atât emitenţii de facturi, cât si destinatarii acestora. Documentele arhivate au valoare de document justificativ din punct de vedere legal, nefiind necesară tipărirea si păstrarea acestora pe suport hârtie. Serviciul faciliteaza, astfel, economii semnificative de timp si costuri de procesare precum si de spatiu de stocare.


Aplicaţia de facturare electronică e-Factur@ este parametrizată pentru a procesa un volum de facturi cuprins între 50 si 500.000 zilnic, scalabil nelimitat. Sistemul central este administrat în totalitate de către TRANSFOND, atât tehnic cât si funcţional, astfel încât clienţii să îsi poată concentra/direcţiona eforturile către alte zone de business.


Edenred, liderul mondial in tichete de servicii preplatite, ofera solutii pentru cresterea bunastarii personale si imbunatatirea performantelor organizatiilor. Activand in 40 de tari, cu 6000 de angajati, aproape 500.000 de clienti din sectorul public si privat, 33 milioane de utilizatori si 1,2 milioane de parteneri afiliati, Edenred ofera o gama larga de produse, grupate in doua categorii principale: Beneficii pentru angajati si diverse comunitati prin tichetele de masa (Ticket Restaurant, Ticket Alimentation) si imbunatatirea calitatii vietii (Ticket CESU, Childcare Vouchers, etc.); Solutii pentru stimularea performantei si gestionarea cheltuielilor (Ticket Car, etc.), motivare si recompensare  (Ticket Compliments, Kadeos, etc.) si noi servicii preplatite pe suport electronic.


In 2009, Edenred a generat un volum emis de 12,4 miliarde de euro, din care 50% provenind din pietele in dezvoltare. In Romania, de peste 10 ani, Edenred ofera solutii pentru o viata mai usoara pentru 1 500 000 de persoane, din cele 35 000 de companii client.


BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail cat si celor corporate. BCR este cea mai importanta institutie bancara din Romania gestionand active de peste 16 miliarde de EUR. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii pentru populatie avand in prezent 667 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) deschise in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.


Clientii corporate beneficiaza de serviciile BCR prin intermediul a 48 de centre de afaceri corporate dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari. Banca pune la dispozitia clientilor, persoane fizice si juridice, o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking, phone-banking si e-commerce. BCR emite 25 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM si POS – peste 2.000 de bancomate si circa 17.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si in strainatate - prin subsidiare si reprezentante bancare, cu o prezenta marcanta, prin societatile sale de profil, pe piata leasingului, in domeniul managementului activelor, pe piata de capital, a pensiilor private, a bancilor de locuinte.
 

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17,4  milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30  septembrie 2010, Erste Group detinea active totale in valoare de 206,5  miliarde EUR, inregistrand un profit net de 736,8  milioane EUR si un raport cost/venituri de 48,7%.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//