• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Bosch Plus 90 - becuri auto ce imbunatatesc vizibilitatea cu pana la 90%

Bosch Plus 90 - becuri auto ce imbunatatesc vizibilitatea cu pana la 90%

In aceasta toamna, Bosch lanseaza noua gama de becuri cu halogen Bosch „Plus 90“, care asigura o iluminare imbunatatita cu pâna la 90 la suta a carosabilului, in comparatie cu becurile standard cu halogen. Astfel, aceasta gama ofera cel mai ridicat grad de luminozitate si cele mai inalte performante din intreaga gama de becuri Bosch.


Becurile pentru faruri „Plus 90” asigura un con mai larg si mai lung de lumina, pentru o iluminare optima a carosabilului. in acest fel, becurile contribuie la sporirea nivelului de siguranta in timpul conducerii pe timp de noapte sau in conditii meteorologice nefavorabile.


Astfel, conducatorul auto poate recunoaste si mai rapid pericolele, obstacolele sau indicatoarele rutiere. in plus, becurile Plus 90 ofera o lumina mai alba decât cele standard cu halogen. Aceasta lumina este perceputa de sofer ca fiind mai placuta, iar pe timp de noapte asigura o deplasare mai putin obositoare si mai relaxanta. Noua gama de becuri este disponibila in variantele H1, H4 si H7, care se potrivesc cu majoritatea tipurilor de autovehicule.


Noile becuri Plus 90 asigura o iluminare imbunatatita, alaturi de o lumina intensa de culoare alba. Acest lucru se datoreaza corpului de iluminat special conceput, continutului pe baza de gaz Xenon, modului de executie a becurilor si segmentelor de culoare albastra. Xenonul asigura o intensitate optima a luminii, precum si o durata de viata lunga.


In plus, modelele H4 si H7 au o parte frontala argintie, care confera farurilor un plus de stil, in special celor cu sticla transparenta. Partea frontala argintie si segmentele de culoare albastra permit, de asemenea, reflectorului sa lumineze in albastru, chiar si atunci când farurile nu sunt aprinse.


Grupul Bosch este, la nivel international, cel mai important producator in industria tehnicii pentru autovehicule, a tehnicii industriale, a bunurilor de consum si tehnicii pentru cladiri. in anul 2009, cei aproximativ 270.000 de angajati au realizat o cifra de afaceri de 38.2 miliarde de Euro. Grupul Bosch cuprinde compania Robert Bosch GmbH si circa 300 de filiale si reprezentante regionale in peste 60 de tari, iar prin parteneriate, Bosch este prezent in alte 150 de tari.


Structura acestui concern mondial de dezvoltare, productie si distributie sustine politica de extindere continua a Grupului. Bosch investeste anual peste 3.5 miliarde de Euro pentru cercetare si dezvoltare, inregistrând peste 3800 de patente la nivel mondial. Prin produsele si serviciile oferite, Bosch urmareste imbunatatirea calitatii vietii oferind solutii fiabile si inovative.

 

Concernul a fost infiintat la Stuttgart in 1886 de catre Robert Bosch (1861 - 1942) sub numele de „Atelier de mecanica fina si electrotehnica”. Structura Robert Bosch GmbH asigura independenta financiara, precum si libertatea antreprenoriala a Grupului Bosch. Aceasta ii permite companiei sa faca investitii pentru asigurarea viitorului sau, precum si sa respecte responsabilitatea sa sociala.


Capitalui social al Robert Bosch GmbH este detinut in proportie de 92% de catre Fundatia Robert Bosch. Functiile de conducere ale grupului sunt indeplinite de Robert Bosch Industrietreuhand KG, care detine si majoritatea voturilor. Cealalta parte este detinuta de familia Bosch si de Robert Bosch GmbH.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//