• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Dremel a lansat Dremel 7700, o noua unealta multifunctionala fara fir

Dremel a lansat Dremel 7700, o noua unealta multifunctionala fara fir

În luna noiembrie 2010, Dremel anunta lansarea noii unelte multifunctionale Dremel 7700 fara fir, dedicata lucrarilor care necesita slefuire, lustruire sau gravare. Noul model Dremel 7700 este o unealta multifunctionala fara fir, usoara si ergonomica, cu acumulator NiCd de 7,2 V, care poate folosi o gama extinsa de accesorii Dremel. Unealta a fost conceputa pentru toti cei care au de executat mici lucrari de interior sau exterior, pentru care nu este necesara o unealta cu putere foarte mare.


Dremel 7700 se preteaza pentru lucrari de interior, precum slefuirea ramelor de ferestre, gravarea unor placute cu numarul casei sau lustruirea diverselor materiale, de la metal, la piele. Unealta este la fel de utila si pentru lucrarile de exterior, precum lustruirea si slefuirea gratarului pe care se gateste sau curatarea meselor din lemn sau metal din gradina. Neavând un cablu de alimentare, Dremel 7700 asigura mobilitate si flexibilitate.


Noua unealta multifunctionala cu doua trepte de viteza este usor de controlat, ofera un plus de precizie si poate fi reîncarcata rapid, putând fi utilizata oricând este nevoie.


Dremel livreaza noua unealta multifunctionala împreuna cu un încarcator, o husa Softbag, precum si treizeci de accesorii Dremel.


Dremel este unul din brand-urile companiei Robert Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionati de proiecte DIY, dar si profesionistilor. Uneltele Dremel sunt special create pentru proiecte precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor, si alte hobby-uri creative.


De la inventia primei unelte multifunctionale rotative Dremel, cu peste 75 de ani în urma, Dremel a devenit un brand de încredere în aceasta categorie, asigurând unelte pentru o mare varietate de tipuri de utilizatori. Datorita designului si calitatii deosebite, unealta multifunctionala rotativa Dremel a devenit cea mai vânduta unealta multifunctionala din lume, reprezentând angajamentul companiei pentru inovatie si calitate.


Produsele principale din gama Dremel sunt uneltele multifunctionale rotative, versatile, care lucreaza la viteze înalte si pot fi folosite cu peste 150 de accesorii sau atasamente Dremel.


Produsele Dremel usureaza munca în cadrul proiectelor detaliate si extrem de complexe, indiferent daca sunt proiecte creative sau functionale, adresându-se atât utilizatorilor profesionisti, cât si celor pasionati de proiectele DIY.


Grupul Bosch este, la nivel international, cel mai important producator în industria tehnicii pentru autovehicule, a tehnicii industriale, a bunurilor de consum si tehnicii pentru cladiri. În anul 2009, cei aproximativ 270.000 de angajati au realizat o cifra de afaceri de 38.2 miliarde de Euro. Grupul Bosch cuprinde compania Robert Bosch GmbH si circa 300 de filiale si reprezentante regionale în peste 60 de tari, iar prin parteneriate, Bosch este prezent în alte 150 de tari.


Structura acestui concern mondial de dezvoltare, productie si distributie sustine politica de extindere continua a Grupului. Bosch investeste anual peste 3.5 miliarde de Euro pentru cercetare si dezvoltare, înregistrând peste 3800 de patente la nivel mondial. Prin produsele si serviciile oferite, Bosch urmareste îmbunatatirea calitatii vietii oferind solutii fiabile si inovative.

Concernul a fost înfiintat la Stuttgart în 1886 de catre Robert Bosch (1861 - 1942) sub numele de „Atelier de mecanica fina si electrotehnica”.


Structura Robert Bosch GmbH asigura independenta financiara, precum si libertatea antreprenoriala a Grupului Bosch. Aceasta îi permite companiei sa faca investitii pentru asigurarea viitorului sau, precum si sa respecte responsabilitatea sa sociala. Capitalui social al Robert Bosch GmbH este detinut în proportie de 92% de catre Fundatia Robert Bosch. Functiile de conducere ale grupului sunt îndeplinite de Robert Bosch Industrietreuhand KG, care detine si majoritatea voturilor. Cealalta parte este detinuta de familia Bosch si de Robert Bosch GmbH.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//